کد خبر: ۶۵۵۰۲۷
تعداد نظرات: ۲ نظر
تاریخ انتشار : ۱۹ خرداد ۱۳۹۹ - ۲۱:۳۱

اظهارات عجیب رئیس سازمان محیط زیست: آتش‌سوزی جنگل‌ها را بزرگ نکنید، شرایط کاملا طبیعی است!

‌رییس سازمان حفاظت از محیط زیست گفت: تاکنون کمتر از ۱۵۰۰ هکتار از جنگل‌ها و مراتع دچار آتش سوزی شده است.
آفتاب‌‌نیوز :

عیسی کلانتری در حاشیه حضور در پارک ملی دریاچه ارومیه با بیان اینکه آتش سوزی در جنگل‌ها و مراتع در شرایط عادی کاملا طبیعی است، گفت: از ۱۰۰ میلیون هکتار از جنگلها و مراتع کشور، کمتر از ۱۵۰۰ هکتار از فروردین تاکنون دچار آتش سوزی شده است.

وی ادامه داد: از نظر اکولوژیک آتش سوزی در جنگل و مراتع بخشی از زندگی جنگل است ولی شایعه پراکنی و بیان اطلاعات غلط اذهان عمومی را متشنج می‌کند و جای نگرانی وجود ندارد. آتش سوزی در همه جای دنیا وجود دارد و نباید بزرگنمایی کرد. وجود شیشه و پلاستیک در مراتع و جنگلها به شکل ذره‌بین عمل کرده و عامل آتش سوزی می شود.  دخالت عوامل انسانی در این آتش سوزی ها کمتر از عوامل طبیعی است. ۶۰۰۰ محیط بان و جنگل‌بان در کشور مسئولیت حفاظت را برعهده دارند.

اظهارات عجیب رئیس سازمان محیط زیست: آتش‌سوزی جنگل‌ها را بزرگ نکنید، شرایط کاملا طبیعی است!

وی در ادامه با اشاره به اینکه ستاد احیای ۳ استان آذربایجان غربی و شرقی و کردستان تجمیع شده است، گفت: مرکز آینده پژوهی دریاچه ارومیه در رشکان مستقر و مسئولیت دریاچه را بر عهده خواهد داشت.

‌رییس سازمان حفاظت از محیط زیست با بیان این که تالاب دریاچه ارومیه از ۵۰۴ ‌هزار هکتار وسعت به ۱۶۰ هزار هکتار با غلظت بالای ۵۰ درصد نمک شهرهای ارومیه و تبریز را تحت تاثیر قرار داده بود، گفت: شهرهای مذکور ‌زیر غبار نمک در حال مدفون شدن بود.

کلانتری با بیان اینکه اگر زنبور عسل تا ۸ سال در یک منطقه گرده افشانی نکند، کشاورزی آن منطقه ریشه کن می شود و عملا فعالیت زنبور عسل در شرق دریاچه ارومیه به دلیل غبار نمک در حال از بین رفتن بود، گفت: چرخه طبیعت و بشر در حال نابودی در منطقه بود و غبار دریاچه تا ۴۵۰ کیلومتری و تا نزدیکی تهران در حال پیشروی بود.

وی با اشاره به میزان هزینه کرد نجات دریاچه اظهار کرد: کل مبلغ هزینه شده برای احیای دریاچه ارومیه کمتر از یک میلیارد دلار (۱۰ هزار میلیارد تومان) است که خوشبختانه با تصمیم استراتژیک دولت تدبیر و امید دریاچه ارومیه و به دنبال آن حیات وحش منطقه نجات یافت.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
خبرهای مرتبط
انتشار یافته: ۲
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۸:۳۲ - ۱۳۹۹/۰۳/۲۰
0
0
من خودم کارمند منابع طبیعی و بومی و ساکن استان کهگیلویه و بویراحمد، فقط در یک فقره آتش سوزی که در منطقه گناوه لری و دیل اتفاق افتاد حداقل 3500 هکتار جنگل و مرتع در آتش سوخت آن هم درختان کهنسال بلوط که به دلیل فشار چرای دام ، خشکسالی و عوامل انسانی و ... زادآوری طبیعی نداشته یا زادآوری بسیار کمی دارند آتش سوزی کوه خائیز هم که منطقه حفاظت شده است وحشتناک بود. این یک فاجعه تمام عیار است. این یارو کجای کار است مثلا رئیس سازمان محیط زیست که باید بیش از همه نگران وضعیت تخریب جنگلها و مراتع باشد و جامعه را از خطرات و تبعات تخریب و نابودی محیط زیست آگاه کند هیچ نگرانی ندارد!!! و حتی شرایط را عادی جلوه می دهد.واقعا جای تاسف دارد چنین شخصی بر مصدر تشکیلات محیط زیست کشور باشد.ایشان در مافیای آب و انتقال بدون کارشناسی آب و خشکاندن رودخانه ها و تالاب های مهم هم مقصر بوده و کارنامه خوبی ندارد.خواهشمند است این کامنت را به معرض دید خوانندگان بگذارید.
ناشناس
|
Germany
|
۰۹:۳۰ - ۱۳۹۹/۰۳/۲۰
0
0
بابا همه چي درسته چرا اينقدر ...... . جنگل رو كه نميشه ساخت و ساز كرد . جنگل بايد مرتع بشه ديگه . مرتع هم كاربري مسكوني پيدا كنه و قطعه بندي و ويلا سازي و بقيه ماجرا . مگه نمي بينيد ژن هاي خوب در حال تكثير هستند .خوب اينها جا و مكان ميخوان ديگه . اي بابا
نظر شما
پربحث ترین عناوین
پرطرفدار ترین عناوین