کد خبر: ۶۵۹۱۳
تاریخ انتشار : ۲۵ مهر ۱۳۸۶ - ۱۵:۳۴

انتقاد سخنگوی دولت از هاشمی و خاتمی

آفتاب‌‌نیوز : آفتاب: سخنگوی دولت و وزیر دادگستری، با بیان اینكه «در سال‌های اصلاحات ارتباطات بین المللی به گونه‌ای انفعالی برقرار شد»، گفت: طرح گفتگوی تمدن‌ها در سازمان ملل متحد، به طور كامل از موضع انفعال بود.

«غلامحسین الهام»‌ در برنامه «آژیر خطر در نیویورك» كه از سوی انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه شاهد در این دانشگاه برگزار شد، افزود: طرح گفتگوی تمدن‌ها در سازمان ملل متحد، گفتمانی به طور كامل از موضع انفعال بود و این ارتباطات، پیام انقلاب اسلامی ایران را منتقل نكرد.

الهام با بیان اینكه «طرح گفتگوی تمدن ها از موضعی انفعالی و ارتباطات منفعلانه، به نوعی منتهی به كرنش در برابر نظام سلطه بود» ابراز عقیده كرد: ارتباطات بعد از ماجرای طرح گفتگوی تمدن ها نیز به گونه‌ای بود كه در برابر نظام سلطه آمریكایی گردن كج كردیم و نتیجه این مواضع منفعلانه این شد كه از سوی آمریكا به عنوان محور شرارت نیز معرفی شدیم و پس از آن نیز تهدیدات و شرارت‌های آمریكا در منطقه و علیه نظام جمهوری اسلامی ایجاد شد. 

سخنگوی دولت با اشاره به روی كارآمدن دولت نهم، اظهار داشت: از بدو آغاز به كار دولت آقای احمدی‌نژاد، رئیس جمهور همواره به دنبال ایجاد یك ارتباط فعال و انتقال گفتمان انقلاب اسلامی از موضعی شجاعانه به افكار عمومی جهان بوده است.

وی افزود: از همین روی در همان آغاز كار دولت نهم و از زمان دوران انتقال ریاست جمهوری، برنامه ریزی برای شركت فعال در اولین نشست مجمع عمومی سازمان ملل متحد صورت گرفت و جمهوری اسلامی با عزت و اقتدار گفتمانی در مسیر روابط بین الملل و سیاست خارجی قدم نهاد.

وزیر دادگستری با بیان اینكه اولین حضور رئیس جمهور در مجمع عمومی سازمان ملل، حضوری شكوهمند بود، گفت: در این حضور پیام انقلاب اسلامی ایران كه بستر‌سازی ایجاد یك نظام عادلانه جهانی و بسیج افكار عمومی جهان و بسیج سیاسی دولت‌ها در جهت یك حركت متحد در جهت عدالت و صلح مبتنی بر توحید و معنویت است ارائه شد و پیام انتظار در مجمع عمومی سازمان ملل متحد سر داده شد.

وی در ادامه با بیان اینكه «پس از روی كار آمدن دولت نهم به تدریج باب فعالیت بین المللی در جهت انتقال پیام انقلاب اسلامی ایران باز شده است»، گفت: این امر از طریق نامه‌های خصوصی و پس از آن نامه‌های سرگشاده به رهبران سیاسی و مذهبی جهان آغاز شده است كه اولین اینها نامه رئیس جمهور به بوش بود كه در انتقال مبانی فكری نظام جمهوری اسلامی و انقلاب اسلامی و دولت تاثیرگذار بود.

الهام با تاكید بر اینكه «این نامه خود هم نامه بود و هم جواب»، اظهار داشت: این نامه تاثیر خود را بر فضای فكری و بخصوص روشنفكران عالم گذاشت و نامه‌های بعدی نیز همین مشی را طی كرد.

سخنگوی دولت همچنین در پاسخ به اظهارات آقای هاشمی مبنی بر اینکه «خطر جدی است»، گفت: متاسفانه برخی برای اینكه عظمت جمهوری اسلامی ایران در سایه رهبری و مردم و تدبیر رئیس جمهور شكل نگیرد و ایران منفعل شده و لذت ها به كام مردم خوش نیاید با این‌گونه ادبیات می‌خواهند افكار عمومی را متوحش كنند.

وی با بیان اینكه «این افراد می خواهند با این نوع ادبیات خود را زنده نگه دارند»، تصریح كرد: ایران امروز بسیار قدرتمندتر از گذشته است و تهدیدها نیز بسیار ناكارآمد است و ما هرچند تهدیدها را جدی نمی بینیم اما از نظر اقتصادی و نظامی و سیاسی آمادگی كامل داریم.

سخنگوی دولت در پاسخ به پرسش یكی دیگر از دانشجویان در خصوص عقب نشینی دولت نهم در خصوص دانشگاه آزاد و نیز اعلام اسامی مفسدین اقتصادی، بیان داشت: بعد از توفیق دولت در عرصه سیاست خارجی و بخصوص بحث هسته‌ای، جریانات سیاسی به دنبال فشارهای دیگری برای دولت و شخص رئیس جمهور بودند كه موفقیت‌ها و توفیقات دولت در عرصه‌های كشور را منحرف كنند و كارهای راهبردی كشور را كند و منحرف سازند كه یكی از این كارها دانشگاه آزاد بود. 

الهام افزود: برخی بزرگان در این زمینه گفتند كه می خواهند در این زمینه فشار بیاورند كه به دنبال مصلحت و اولویت بندی به طور اساسی از پیگیری‌ها و دستوركار رئیس جمهور خارج شد و اصل عدالت دولت در زمینه دانشگاه آزاد موكول به زمانی شد كه مسئولین آن را به مصلحت بدانند و شرایط مساعدتری در كشور از لحاظ سیاسی فراهم شود.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین