حسینعلی شهریاری در نطق میاندستور خود در نشست علنی امروز -یکشنبه ۲۹ تیرماه- گفت: امسال حدود ۵ سال از برجام که نافرجام شد میگذرد؛ پنج سالی که رئیس جمهور بعد از برجام اعلام کرد که مشکلات معیشتی و مشکلات اقتصادی برطرف خواهد شد.
وی افزود: علی رغم اینکه مقام معظم رهبری بارها فرموده بودند که به کدخدا و یاران اروپاییاش اعتماد نکنید ولی متأسفانه مسؤولان به این مسائل تکیه نکردند و باورشان این بود که کدخدا مشکلات را حل خواهد کرد.
نماینده زاهدان در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: متأسفانه امروز شاهد فقر، گرانی و تورم لجامگسیخته و مشکلاتی در ارتباط با اقشار مستضعف و محرومین کشور هستیم. آقای رئیس جمهور یک شب گرسنه نخوابیده که متوجه شود معنای گرسنگی چیست. بیپول نبوده که بچهاش را به خاطر بیپولی نتواند به مدرسه بفرستد. فرزندانش بیکار نبودهاند که ببیند بیکاری چه بلایی بر سر خانوادهها میآورد. خانوادههایی هستند که ۴ نفر یا ۵ نفر بیکار تحصیل کرده دارند و هیچ شغلی برای آنها وجود ندارد.
شهریاری خاطرنشان کرد: امروز نه تنها اروپا جوابگو نیست بلکه کشورهایی هم مثل کره که جمهوری اسلامی در آنجا ۹ میلیارد دلار طلب دارد، متأسفانه طلب ما را پرداخت نمیکند. کره جنوبی که سالانه شاید دهها میلیارد دلار به کشور ما کالا صادر میکند امروز با ما این رویه را در پیش گرفته است.
وی اظهار کرد: متأسفانه سیاست خارجی ما، سیاست فشلی است، نه تنها در اروپا و آمریکا نتوانسته کاری انجام دهد، بلکه در کشورهای همسایه مانند پاکستان و افغانستان هم نتوانسته اقدامی صورت دهد.
نماینده مردم زاهدان در مجلس شورای اسلامی افزود: بیش از یک سال و نیم میگذرد دو نفر از عزیزان سپاه ما به گروگان گرفته شدهاند و هیچ خبری از آزادی آنها نیست. آقای ظریف! اگر فرزند شما هم به گروگان گرفته میشد آیا این طور برخورد میکردید؟
شهریاری خاطرنشان کرد: آقای ظریف! شما میدانید مسؤولان امنیتی و اطلاعاتی ما جایگاه اشرار را میدانند، چرا اقدام جدی نمیکنید؟ مگر ما قانون استرداد مجرمین را نداریم؟ چرا کاری نمیکنید؟ کی به فکر میافتید؟
وی اظهار کرد: دو سال قبل من در همین مجلس گفتم اگر دولت کاری نکند به خاطر فقر و گرسنگی و فشار محرومین مردم روزی خواهند ریخت ما را از مجلس و دولتمردان را از دولت بیرون خواهند کرد. خیلی زمان نمیبرد؛ چرا چشم و گوشتان را بستهاید و توجه نمیکنید؟
نماینده مردم زاهدان در مجلس شورای اسلامی افزود: چرا به فکر معلمان حقالتدریسی، بازنشستگان، همسان سازی حقوق نیستید و چرا به فکر کادر بهداشتی و درمانی نیستید؟ کی میخواهید به خود بیایید؟ آیا این رفتارها آگاهانه و یا مغرضانه است و یا اینکه برنامهای دارید؟
شهریاری خاطرنشان کرد: چرا فکر نمیکنید که مسائل اقتصادی ما را کدخدا حل نخواهد کرد. باید به فکر بومی سازی اقتصاد در کشور باشیم و باید روی پای خودمان بایستیم. جهش تولید و تولید ملی که مقام معظم رهبری سالهاست در موردش تذکر میدهند، چرا اجرایی نمیکنید؟
وی اظهار کرد: دیروز آقای رئیس جمهور متأسفانه موضوعی را مطرح کرد که رسانههای خارجی و ضدانقلاب حداکثر بهرهبرداری را از آن کردند. آقای رئیس جمهور! میشود با آمار تکمیلی مسألهای را مطرح کنید که اگر قرار بود این آمار برای کشور ما اتفاق بیفتد باید در آمریکا ۱۲۰ میلیون بیمار کرونایی وجود میداشت و برای کشورهای اروپایی این آمار به ۱۵ تا ۲۰ میلیون میبود.
نماینده مردم زاهدان در مجلس شورای اسلامی افزود: آقای رئیس جمهور! چرا شما مسائلی را که اطلاع واقعی در مورد آن ندارید از طریق رسانه ملی مطرح میکنید؟ تا دشمنان ما حداکثر بهرهبرداری را از آن داشته باشند.
شهریاری خاطرنشان کرد: ما در حوزه بهداشت و درمان مشکل زیرساخت داریم، اگر فکر اساسی نشود در پاییز و زمستان با توجه به بیماری آنفلوانزا و همراه شدن کرونا قطعاً مشکلات جدی خواهیم داشت. اگر ۲۵ میلیونی که در مورد آمار کرونا در کشور مطرح کرده، ما باید امروز ۷ میلیون بستری میداشتیم که اینها وجود خارجی ندارد.
وی اظهار کرد: درآمدهای اختصاصی دانشگاهها که باید ۴۵ هزار میلیارد میبود متأسفانه کاهش شدیدی پیدا کرده و به ۲۰ یا ۲۵ درصد رسیده است.
نماینده مردم زاهدان در مجلس شورای اسلامی افزود: یک میلیارد یورویی که توسط مقام معظم رهبری تخصیص داده شد حتی ۳۰ درصد آن هم به حوزه بهداشت و درمان اختصاص پیدا نکرده، کادر بهداشت و درمان مدافع سلامت که همه چیزشان را در طبق اخلاص گذاشتند و خالصانه مبارزه کردند و تعداد زیادی هم جانشان را در این راه از دست دادند، متأسفانه مطالباتشان ماههاست که پرداخت نشده و کارهای پرسنل قراردادی و شرکتی در حوزه درمان انجام نشده است.
شهریاری خاطرنشان کرد: قرار بوده ۵۰ درصد فوقالعاده شغلی که برای پرسنل بهداشتی درمانی در نظر گرفته شود که این کار انجام نشده، کی میخواهند اینها به فکر باشند و مشکلات را حل کنند.
وی اظهار کرد: متأسفانه این روزها گرانی غوغا میکند، منابع ارزی و طلای کشور را دولتمردان به تاراج بردهاند، امروز قیمت دلار سر به فلک کشیده.
نماینده زاهدان در مجلس شورای اسلامی افزود: امروز چه کسی میتواند تخم مرغ هزار و ۵۰۰ تومان بخرد؟ امروز فقرایی در حوزه انتخابیه من و اقصی نقاط کشور هستند که شاید در طول ۶ ماه نتوانند یک بار گوشت بخورند و یا مواد پروتئینی مصرف کنند. امیدواریم دولتمردان ما به خودشان بیایند قبل از آنکه مردم با آنها برخورد کنند.
شهریاری خاطرنشان کرد: مجلس شورای اسلامی باید فکر اساسی کند. آقای وزیر بهداشت باید بیاید در مورد آماری که آقای رئیس جمهور اعلام میکند تذکر دهد. باید کمک کنیم منابع مالی برای وزارت بهداشت و درمان در رابطه با مبارزه با کرونا برای پاییز و زمستان فراهم کنیم. زیرساختها را درست کنیم. اگر منابع در اختیار گذاشته نشود این بیماری در پاییز و زمستان قطعاً خیلی سخت خواهد بود.
وی گفت: امیدوارم دولتمردان به خودشان بیایند و مشکل فقرا، معلولان و مستضعفان را حل کنند. کمر فقرا زیر بار بیتدبیری دولت بیتدبیر و ناامید شکسته، امیدوارم هر چه زودتر مشکلات برطرف شود.
بله هر فضيلتي با زحمت بدست (بدست)مي ايد.
اين چند ده سال و اينهمه سختي چه فضيلتي بدست اورده ايم؟
دیگه مردم ثروتمند میشوند برای چی می ترسید
بله همان آنهایی که نگذاشتند آمریکا در ایران سرمایه گذاری کند و امریکا هم حتی زمان اوباما گفت روح برجام نقض شد و برجام نا فرجام شد .
حداقل راهكار بدهد چطورى حقمان را بگيريم
بخاطرتحریمهای امریکا نفت فروخته نمی شود ودرامد دولت شدیدا پایین امده وهمه مشکلات ناشی از ان است. شماکه همه اینهارا میدانید چرا شعار میدهید؟
در این برهه زمانی وزارت علوم و وزارت بهداشت (وزارتین) از همه بیشتر و بیشتر باید پیش قدم شوند. چگونه؟
وزارتین بابد و باید پذیرش دانشجوی دکتری را در یک حوزه نظارتگر و متقاضی تر مسائل اساسی کشور متمرکز نمایند. در این راستا ممکن است چند دانشگاه دانشجوی مشترک بگیرند. حتی ممکن است پذیرش دانشجو به حداقل برسد.
صنعت باید مشکلات اساسی را به دانشگاهها معرفی کند و سرمایه در اختیار دانشگاه قرار گیرد.
فعلا جریان چنان است که هدف مسیر کار دانشجو دکتری با این همه هزینه گم شده است و مسائل داخلی مطرح نیست.
ارتقای علمی اساتید به مقاله ISI بستگی دارد و هر دانشگاه به سلیقه ها شخصی در این زمینه مانور میدهند. که این در وضعیت فعلی رویه غلطی است.
باید چند استاد با چندین دانشجو با سرمایه مشرک حداقل یک مشکل را حل کنند. در غیر اینصورت باید هزینه و پذیرش دانشجو حذف گردد. نه اینکه حق التدریس رونق یابد.
هنوز زيادند افرادي كه دو كليه دارند.
ايشان شن زاري را ابادو مردم كپرنشيني را ثروتمندترين مردم دنيا كرده است.
تولد ت مبارك كه لايق تبريكي
امام خمینی رحمت الله علیه چهل سال پیش دقیقا همین را فرمودند اما کو گوش شنوا
وقتی انقلاب دست نا محرمان افتاد مقام عظمای رهبری هم بار ها تکرار فرمودند: جلوی فساد را بگیرید گوش شنوایی نبود.
با این مدیریت مسخره آمیز مملکت ، 100 سال دیگه هم همین خواهیم بود
مشکل روسای حمهور نیستن
مشکل در تصمیمات خارجی هست
وقتی همه کشورها گوش به فرمان آمریکای جنایتکار هستن
پس باید باهاش درنیفتین
الان هم ميگي
دو سال بعد هم فقط ميگي
شما هنر ديگه اي جز حرف زدن نداريد