کد خبر: ۶۶۶۸۵۱
تعداد نظرات: ۳ نظر
تاریخ انتشار : ۲۶ مرداد ۱۳۹۹ - ۱۴:۱۱

رییس انستیتو پاستور ایران: شاید کرونا اصلا واکسن نداشته باشد

رییس انستیتو پاستور ایران گفت: اصلا مطمئن نیستیم که بیماری کووید ۱۹ حتما واکسن خواهد داشت، زیرا کسانی که به این بیماری مبتلا می‌شوند، احتمال ابتلای مجدد به این ویروس را هم دارند و در نتیجه بهترین راه رعایت پروتکل‌های بهداشتی و استفاده از ماسک و فاصله‌گذاری است.
رییس انستیتو پاستور ایران: شاید کرونا اصلا واکسن نداشته باشد
آفتاب‌‌نیوز :

علی رضا بیگلری روز یکشنبه در نشست خبری که به صورت ویدیو کنفرانس از وزارت بهداشت برگزار شد افزود: در صد سال گذشته عمده کاهش مرگ و میری که در جوامع بشری شاهد بودیم ناشی از تاثیر واکسن است. واکسن‌ها با تحریک سیستم ایمنی بدن می‌توانند عاملی در جلوگیری از انتشار بیماری‌ها باشند. دانش ما در مورد کووید ۱۹ بسیار کمتر از نادانسته‌های ماست و پیچیدگی این بیماری باعث می‌شود که درباره ساخت واکسن برای آن هم عمیق‌تر فکر کنیم.

وی ادامه داد: موضوع بعدی مدت زمان تاثیر واکسن برای پیشگیری از ابتلای مجدد به بیماری است که چه مدتی حفاظت فرد را انجام می‌دهد که دوباره به بیماری مبتلا نشود.

مراحل ساخت واکسن

بیگلری گفت: در حال حاضر اضطرار جهانی وجود دارد و بیش از ۲۰۰ گروه در جهان مشغول مطالعه برای ساخت واکسن هستند. بعد از ساخت واکسن و انجام کار آزمایشگاهی باید از دو نظر روی انسان‌ها با عنوان کارآزمایی بالینی یا مرحله مطالعه انسانی انجام شود. در مرحله اول واکسن روی تعداد اندکی تست می‌شود تا بی خطر بودن آن ثابت شود. در مرحله دوم تعداد بیشتری آزمایش می‌شود و واکسن روی ۲۰۰ تا ۳۰۰ نفر تست خواهد شد تا کارایی واکسن مورد مطالعه قرار بگیرد. پس از این مرحله وارد مرحله سوم می‌شود که تعداد داوطلبان به ده‌ها هزار نفر می‌رسد. در این مرحله به طور مثال ممکن است واکسن روی ۳۰ هزار نفر تست شود. اگر در این مرحله هم بی خطر بودن واکسن ثابت شود، می‌توان واکسن را وارد جامعه کرد. در نتیجه گروه‌های مختلفی که در جهان مشغول ساخت واکسن هستند پیش بینی می‌شود که حداکثر در یک تا دو سال آینده بتوانند واکسن تهیه کنند.

وی اظهار کرد: در ایران نیز تعداد زیادی از گروه‌های علمی مشغول فعالیت برای ساخت واکسن هستند و پیش بینی می‌شود یکی از راه‌های مختلفی که در جهان برای ساخت واکسن پیموده می‌شود به نتیجه برسد و واکسن ایرانی هم تولید شود. در ایران یک یا دو شرکت نسبت به بقیه بهتر پیش رفته‌اند و در حال انجام مطالعات حیوانی هستند و پس از آن می‌توانند وارد مرحله انسانی شوند.

بهترین راه رعایت پروتکل‌های بهداشتی است

رییس انستیتو پاستور ایران بیان کرد: نکته مهم این است که حتی اگر همه شرکت‌های جهان هم وارد تولید شوند، نمی‌توانیم در یک یا دو سال اول همه ۸ میلیارد جمعیت جهان را تحت پوشش قرار بدهیم و در نتیجه نیاز است داخل کشور هم وارد تولید شویم. نکته مهم این است که مردم بدانند اولا مطمئن نیستیم واکسن موثر تا چه زمانی ساخته می‌شود. حداقل تا دو سال آینده مهم‌ترین نکته رعایت پروتکل‌های بهداشتی و استفاده از ماسک و فاصله گذاری است. در کشورهایی که نظم اجتماعی رعایت می‌شود، در زمینه مبارزه با کووید ۱۹ موفق‌تر بوده‌اند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
انتشار یافته: ۳
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۴:۴۵ - ۱۳۹۹/۰۵/۲۶
2
3
ازدوستتون روسیه سوال کنید
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۸:۱۳ - ۱۳۹۹/۰۵/۲۶
1
0
اگه به تو باشه هیچ وقت درست نمیشه
علی فدایی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۸:۲۶ - ۱۳۹۹/۰۵/۲۶
1
0
پس این همه تبلیغ که داریم واکسن می سازیم دروغ بوده؟؟ با روح روان مردم بازی نکنید، همه دنیا دارند کرونا را کنترل می کنند به جز ایران که ایمنی گله ایی را در قبال کشتار گله ایی انتخاب کرده است!!! چرا اینقدر نسبت به مردم بی مسولیت شده اید؟قبل از همه کرونا را به کشور آوردید حالا همان چین ایرانی را به کشورش راه نمیدهد و خودش کرونا را از بین برده است!! کشورهایی که سه ماه بعد از ایران کرونا گرفتند ظرف مدت کوتاه بیماری را کنترل کردند و مرگ و میر را به صفر رساندند ولی در ایران گله ایی می میرند!! دولت کجای کار است؟چرا برای این بیماری چاره جویی نمی کند؟
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین