سعید نمکی، در نامهای خطاب به رئیسی، رئیس قوه قضائیه آورده است: آنچه به استحضار میرسد شکوائیه نیست، گلایهمندی یکی از سربازان کوچک این مرز و بوم است که چهار دهه از ایام زندگیاش را صادقانه موقوف خدمتگزاری مردم و اعتلای این سرزمین کرده است. در سختترین روزها و در سهمگینترین عرصهها برای سربلندی و عزت نظامی که با خون هزاران شهید بزرگوار بر پای مانده تن به آتش زده و اینک فرماندهی یکی از هولناکترین بلایای تاریخ همهگیریهای جهان را ماههاست بر دوش میکشد و تلاش میکند بیوقفه و شبانهروز در اوج تحریمهای ظالمانه، مضایق ریال و ارز و تنگنای اقتصادی بیبدیل سالهای پس از انقلاب، پرچم سرافرازی کشورش را با فدا کردن آرامش، سلامتی و آبروی خود و همکارانش در عرصه جهانی برافرازد، نیامده تا نام و نان کسب کند آمده تا آبرو و جان فدا کند نیت نکرده این دوران را پلکان صعود دنیایش قرار دهد با خدایش عهد کرده تا هرچه دارد در این عرصه پر بلا ببازد تا شاید بتواند از ابتلاء و مرگ مردم عزیز کشورش ذرهای بکاهد.
اولین روزی که گام در این مجموعه پرتلاطم نهادم، مبارزه با فساد را در کنار برنامهریزی زیربنایی، جهت توسعه زیرساختها، تقدم پیشگیری بر درمان، ایجاد ساختارهای هوشمند و دهها مورد دیگر را هدف قرار دادم. گرچه سیل و زلزله و آنفلوانزا و کرونا نفس گیر شد معالوصف در استمرار راهی که برگزیدم از پای ننشستم. درگیری با مافیایی که سالها شکل گرفته بود و در عرصه دارو و تجهیزات پزشکی یکه تازی میکرد کار سادهای نیست. مجموعهای که تارهای نامرئی در دستگاههای بیرون از وزارتخانه تنیده بود و ابزار گسترده تبلیغاتی برای تخریب در اختیار داشت، بلافاصله واکنشها شروع شد و غافلگیرانه همه امکانات را برای تهمت، افترا و نشر کذب به کار گرفت، امواج سهمگینی به راه افتاد که یارای تابآوری برای کمتر کسی میگذاشت. تعداد زیادی که در بین آنها خیرخواهان مصلحت اندیشی هم بودند از من خواستند کوتاه بیایم چون خود و خانواده ام بشدت تحت فشار و تهدید بودیم اما از آنجا که معتقدم اگر روزی برای دفاع از مرزهای جغرافیایی کشور به شوق شهادت میرفتیم امروز رسالت همگانی دفاع از مرز پاکیزگی و شفافیت است. موریانهای که چارچوب نظام را میخورد، فساد است همان اولویت مهمی که حضرتعالی به خوبی دریافتید و اولین گامتان در توسعه عدالت مبارزه با آن بود. با حضور جنابعالی و دلگرمی از قول محکم پیگیری و حمایت در این راه پرهراس دلگرمتر ادامه دادم و مستحضرید که موارد متعددی بدون جنجال رسانهای و تشویش اذهان و تشدید بی اعتمادی عمومی تقدیم شد و مورد پیگیری قرار گرفت. حاصل این شیوه خداپسندانه صرفه جویی بیش از ۶۰۰ میلیون یورو در سختترین سال اقتصادی کشور و با وجود همه بلایا و مشکلات بود. ضمن آنکه کلیه موارد بلاتکلیف نیز تعیین وضعیت شد.
در این ایام طوفانهایی سازمان یافته و در مقاطع خاص شکل گرفت که به لطف پروردگار شر طراحانش به خودشان بازگشت. پرونده یکی از افرادی که اخیراً با صبوری اینجانب و پیگیری در مراجع قضائی به سرانجام رسید و منتهی به صدور رأی محکومیت وی شد پدیده بسیار جالب است، ایشان با ندامت از استفاده ابزاری مافیای دارو بیاناتی دارد که شنیدنی است که به موقع به استحضار عموم خواهد رسید. ایستادن یک تنه در مقابل گروه بی انصاف و خدانشناسی که داروی تاریخ گذشته یا تقلبی را به کودک سرطانی معادل دریافت وجه گوشوارههایش که مادرش در خواب درآورده و فروخته، میفروشند کار ساده ای نیست.
البته هرگز نباید شرافت و صداقت آنان که در تمام سالهای پس از انقلاب در تولید، واردات، توزیع و عرضه داروی مورد نیاز مردم شبانه روز تلاش کردهاند با سیاه کاری گروهی سودجو نادیده گرفته شود. وسواس و واکاوی در ورود دانشجویان گروه پزشکی و مبارزه با صندلیفروشی و برخورد با رانت در این حوزه، چراغ خاموش و بدون غوغا سالاری از دیگر مواردی است که حضرتعالی واقفید.
اخیراً ویدئویی در شبکههای اجتماعی و فضای مجازی از سخنان امام جمعه ملارد از تریبون نمازجمعه پخش شد که تصاویر هوشمندانه مخربی نیز بدان افزوده بودند که طبق فرمایش ایشان فرزند اینجانب که از حدود بیست سال پیش مهندس عمران است به عنوان پیمانکار، سه پروژه بیمارستانی را چند سال پیش گرفته و پول آن را برداشته و رفته است. از آنجا که حدس من سوءاستفاده از سادگی ایشان بود مراتب را به برادر ارجمند و گران قدرم جناب آقای حاجی علی اکبری رئیس محترم شورای سیاست گذاری ائمه جمعه منعکس نمودم تا با تنویر ذهن ایشان خود به مرمت گفتار بی مبنایشان بپردازند. زیرا معتقدم در این دوران حساس که دشمنان متحدند تا نهادها و شخصیتهای روییده از متن انقلاب را مورد هجمه قرار دهند خودزنی درون نظام شادمانی دیگران را سبب خواهد شد. معالوصف به دلیل طولانی شدن این حرکت و استمرار شیطنت جریانی که به نیت انتقام جویی از پرچم داران مبارزه با فساد از هر تلاشی فروگذار نیستند مراتب به استحضار رسید تا عنایت فرمائید.
اولاً: دستور فرمائید تا رسیدگی شود که اگر ایشان مدرکی دارند که آیا فرزند اینجانب پیمانکار است؟ (که نیست) وجهی را دریافت کرده است؟ (که نکرده است) و یا پروژهای را که متعهد به اجرا بوده رها کرده است به اشد مجازات محکوم فرمائید. اینجانب در مبارزه با فساد خویش و بیگانه نمی-شناسم. فرزندان من پدری را تجربه کردهاند که با چهاردهه خدمت ریالی از بیتالمال را جابجا نکرده، یک روز حق مأموریت قانونی نگرفته، اگر غذایی در دفترش خورده وجهش را پرداخته و لیتری از بنزین اتومبیل دولتی صرف خانوادهاش نشده است اگر در سایه چنین پدری فرزندی ناخلف آنگونه که شیخ بزرگوار از جایگاه خطابههای امیرالمومنین (ع) میفرماید حضور دارد حقش کشیدن سختترین مجازاتها است.
ثانیاً:. اما اگر آنچه فرمودهاند کذب است، به عنوان رئیس محترم حق طلب قوه قضائیه اجازه ندهید بعضی از جایگاهها و تریبونها از برخورد قانونی مصون باشند فساد فقط یک جنبه اقتصادی ندارند لجن مال کردن حیثیت سربازان صدیق نظام، بی اعتمادی مردم از حکومت و اینکه بگویند این هم پرچمدار ضد فساد و بهره برداری مفسدین اقتصادی در راستای تبرای خود از آنچه بر حقوق بیتالمال روا داشتهاند به بهانه گفتار بی مبنا و ناشیانه فردی از تریبون با اهمیت نمازجمعه نیز نیازمند برخورد و پیگیری است.
تمنای اینجانب در این راستا، جهت دفاع و اعاده حیثیت خود نیست که مردم شریف این سرزمین حداقل خدمات سرباز خدمتگزارشان در چهاردهه خدمت را میشناسند بلکه دفاع از آن این است که گامی برای فساد ستیزی بر میدارند و با برنامهریزی سازمان یافته در قدمهای اول خانه نشین و یا به طرق دیگر گرفتار میشوند و دیگران نیز با نگرانی از جو تخریب در این راه پرهراس گام نمینهند و این خود میتواند به بقای فساد بیانجامد.
آن را که حساب پاک است از محاسبه چه باک است؟
تا سیه روی شود هر که در او غش باشد ، در این ماجرا یک طرف باید رسوا شود تا درس عبرتی باشد برای مردم ، تا تکلیف روشن شود