او گفت: ۵ روز قبل پسر ۳۸ سالهام به خاطر ابتلا به بیماری کرونا در بیمارستان بستری شد. وضعیت جسمی پسرم خیلی بد نبود و ۴ روز بعد از بستری شدنش نیز بیمارستان به ما گفت که او بهبودی کامل پیدا کرده و یک یا دو روز دیگر ترخیص میشود. از نظر جسمی هم واقعاً حال پسرمان خوب بود. تا اینکه روز پنجم بیمارستان به ما خبر داد که پسرم به خاطر بیماری فوت کرده است.
او ادامه داد: من به مرگ پسرم مشکوک هستم. روزی که پسرم فوت کرد، دستگاه اکسیژن بخشی که او در آن بستری بود خراب بوده است. خراب بودن دستگاه و کار نکردن آن باعث شده که اکسیژن به پسرم نرسد و مرگ او را رقم بزند.
دو شکایت دیگر
شکایت خانواده مرد ۳۸ ساله تنها گزارشی نبود که به بازپرس جنایی اعلام شد. به دنبال آن نیز دو خانواده دیگر به دادسرا رفته و شکایتی مشابه مطرح کردند. یکی از آنها بیمارشان مرد ۵۵ سالهای بود که یک هفته در همان بیمارستان بستری شده بود. دیگری نیز مرد ۴۹ سالهای بود که او نیز به خاطر کرونا ۱۰ روز در آن بیمارستان بستری شده بود.
این دو خانواده نیز اظهار داشتند قبل از این حادثه شاهد بهبود بیمارانشان بودند و بیمارستان به آنها نوید ترخیص آنها را داده بود، اما ناگهان با خبر مرگشان مواجه شده بودند. دو خانواده نیز مدعی بودند که دستگاه اکسیژن بیمارستان خراب بوده و نرسیدن اکسیژن به بیمارانشان مرگ آنها را رقم زده است.
سه مرگ در یک ساعت
با شروع تحقیقات در این سه پرونده موضوع قابل توجه دیگری که از سوی خانوادهها مطرح شد و پرونده پزشکی بیماران نیز آن را تأیید میکرد، زمان مرگ سه مرد مبتلا به بیماری کرونا بود. هر سه مرد در یک ساعت و در یک روز جانشان را از دست داده بودند.
با طرح شکایت سه خانواده به دستور بازپرس مصطفی واحدی تحقیقات آغاز شد، اما بیمارستان مدعی بود که دستگاه اکسیژن خرابی نداشته و مرگ سه بیمار به خاطر کرونا بوده است.
بدین ترتیب بازپرس شعبه یازدهم دادسرای امور جنایی تهران دستور تشکیل تیم سه نفره کارشناسی متشکل از پزشک و مهندسان پزشکی را صادر کرد تا بررسی شود که دستگاه در زمان مورد نظر خراب بوده یا خیر؛ درصورتی که تیم کارشناسی با خرابی دستگاه مواجه شوند، بازپرس جنایی دستور شناسایی مقصران و افرادی را که مسئول این موضوع بودهاند و برای رفع خرابی اقدامی نکردهاند، صادر میکند.