مهدی ذوالفقاری عضو شورای اسلامی روستای سنو در همین زمینه اظهار داشت: موزه زعفران روستای سنو در خردادماه 1391 به عنوان نخستین موزه تخصصی زعفران کشور در محل حمام تاریخی این روستا افتتاح شده است. این موزه در روستای گردشگرپذیر سنو در بنای یک حمام قدیمی بر جای مانده از دوره صفویه و در محیطی به وسعت 180 متر مربع برپا شده است.
عضو شورای اسلامی روستای سنو عنوان کرد: در این موزه ابزارها و وسایل قدیمی و نحوه کاشت، داشت، برداشت و پس از برداشت گل زعفران در دید عموم قرار گرفته، به طوری که بازدیدکنندگان میتوانند از نزدیک نظارهگر این مراحل با مقیاس طبیعی باشند.
رئیس انجمن میراث فرهنگی روستای سنو تصریح کرد: تاکنون گردشگران زیادی از داخل و خارج از کشور از این موزه و مزارع زعفران روستای سنو بازدید نمودهاند. ثبت نظام زراعت زعفران مبتنی بر قنات با پایلوت روستای سنو توسط سازمان جهانی فائو به ثبت رسیده است.
وی ادامه داد: نظام زراعت و تولید زعفران مبتنی بر آبیاری قنات با محوریت روستای سنوی شهرستان گناباد به عنوان پنجاه و پنجمین نظام میراث کشاورزی جهان و سومین میراث جهانی کشاورزی ایران آذر ماه سال گذشته از سوی سازمان خواروبار و کشاورزی ملل متحد (فائو) به ثبت رسید.