کد خبر: ۶۸۳۵۴
تاریخ انتشار : ۲۷ آذر ۱۳۸۶ - ۱۶:۴۸
نماینده یونیسف در ایران:

انكار خشونت علیه كودكان چالشی بین‌المللی است

آفتاب‌‌نیوز : آفتاب: نماینده یونیسف در ایران، اولین چالش بین‌المللی در راستای جلوگیری از خشونت علیه كودكان را انكار این پدیده خواند و گفت: ‌كمبود اطلاعات جامع در رابطه با پیشگیری‌های اولیه و ثانویه و كمبود سیاست‌ها و ارائه خدمات از طرف دولت‌ها از دیگر چالش‌ها و مشكلات پیش رو در این زمینه است.

كریستین سالازار فولكمن در كارگاه بررسی و تدوین برنامه عملیاتی كنترل و كاهش خشونت علیه كودكان كه صبح امروز در معاونت آموزشی و پژوهشی وزارت امور خارجه برگزار شد، افزود: این چالش‌ها در ایران نیز وجود دارد، اما برخورد دولت در این باره متفاوت و بهتر از سایر كشورها بوده، بنابراین همین موضوع یونیسف را امیدوار كرده تا با تدوین یك برنامه عملیاتی در مورد خشونت علیه كودكان با كمك دولت ایران و سازمان‌های داخلی الگویی برای سایر كشورها ایجاد كند.

وی وجود فضایی باز در رسانه‌های ایران جهت بررسی و بحث بر روی مسئله كودك آزاری، جمع آوری حمایت كامل رهبران مذهبی، اقدامات قوه قضاییه، سازمان زندان‌ها، وزارت بهداشت و NGOهایی كه در این باره فعالیت دارند، را از جمله دلایل امیدواری یونیسف نسبت به ایران اعلام كرد.

نماینده یونیسف در ایران، با اشاره به مطالعه دبیر كل سازمان ملل در مورد خشونت علیه كودكان و چاپ كتابچه‌ایی در این باره یادآور شد: ایران اولین كشور منطقه بود كه این كتاب را به زبان بومی (فارسی) ترجمه كرد. همچنین متخصصانی از سازمان بهزیستی، وزارت بهداشت و دانشگاه مفید قم نظرات خود را اعلام و هیاتی از ایران برای بررسی موضوع به نیویورك فرستادند.

فولكمن تجمیع‌ نشدن اقدامات صورت گرفته در مورد كوك آزاری در ایران زیر یك چتر را از دیگر كمبودها و نقصان‌هایی دانست كه تاكنون در ایران انجام نشده است و عنوان كرد: جمع آوری اقدامات و عملكردها نیازمند همكاری سازمان‌هاست.

وی یكی از برنامه‌های مهم یونیسف در ایران كه در آینده باید به آن‌ها پرداخته شود، را تحقیق و مطالعه نامید و تشریح كرد: یونیسف نیازمند اسناد، برای موضوع حساس كودك آزاری است، چرا كه در زمان دفاع از حقوق كودك، باید وارد حریم خانه و یا مدارس شد كه این امر مستلزم داشتن اطلاعاتی دقیق است.

وی ادامه داد: همچنین تقویت سیستم مددكاری و مشاورانی كه با خانواده‌ها سر و كار دارند، ایجاد مكانیزمی برای هماهنگی و ارجاع موارد پیش آمده و انتقال اطلاعات بین سازمان‌ها و ایجاد سیستم پایش اطلاعات نیز از دیگر برنامه‌های پیش روی یونیسف در ایران است.

وی در پایان با بیان این كه در ماه می سال 2008 یك جلسه مشورتی بین ادیان در قم برگزار می‌شود، گفت: دلیل برگزاری این جلسه این است كه یونیسف نیازمند حمایت رهبران مذهبی در مقابله با پدیده كودك آزاری است.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین