شمسالله امیری با اشاره به اینکه افزایش قیمت دلار طی چند ماه اخیر به شدت گوشی تلفن همراه را تحت تاثیر قرار داد، گفت: با افزایش قیمت دلار، تلفن همراه نیز 30 تا 40 درصد گران شد.
وی ادامه داد: از سوی دیگر گرانی گوشی باعث شد وارد کردن آن دیگر صرفه اقتصادی چندانی نداشته باشد و بسیاری از واردکنندگان میزان فعالیت خود را کاهش دادند که نتیجه این امر کاهش گوشی در بازار بود، بگونهای که هیچگاه به میزانی که مغازهداران درخواست دارند گوشی تلفن در اختیار آنها قرار نمیگرفت و همین امر به بالا رفتن بیشتر قیمتها دامن زد.
امیری از روند کاهشی قیمت تلفن همراه طی چند وقت اخیر و به دنبال پایین آمدن قیمت دلار خبر داد و اضافه کرد: از زمان کاهش قیمت دلار تاکنون حدود هشت درصد کاهش قیمت گوشی تلفن همراه را داشته ایم.
وی پیشبینی کرد این روند کاهشی کمی دیگر ادامه داشته باشد و یادآور شد: البته قیمت گوشی موبایل هیچگاه به نرخهای قبلی برنمیگردد.
رئیس اتحادیه رایانه و انفورماتیک کرمانشاه با بیان اینکه همین قیمت فعلی گوشی تلفن همراه نیز برای برخی افراد زیاد است و قدرت خرید عدهای به این نرخها نمیرسد، خاطرنشان کرد: برخی سراغ تبلتهای بیکیفیت یا ارزان قیمت میروند که عملکرد ضعیف دارد و برخی برنامهها روی آن نصب نمیشود.
امیری اضافه کرد: برخی از مردم هم سراغ گوشیهای دست دوم کارکرده میروند که قیمت پایینتری دارد، اما ریسک خرید آن بالا است و ممکن است خراب باشد و تمام پول فرد از دست برود.
وی ادامه داد: البته افرادی هم هستند که گوشی تلفن همراه 30 میلیون تومانی میخرند، اما عمده افراد سراغ گوشیهای متوسط و با نرخ معمولی در بازار میروند.