کد خبر: ۶۸۷۰۲
تاریخ انتشار : ۰۴ دی ۱۳۸۶ - ۱۲:۰۶

استیضاح وزیر کشور تقدیم هیات رییسه شد

آفتاب‌‌نیوز : آفتاب: طرح استیضاح وزیر کشور، مصطفی پورمحمدی با 20 امضاء تقدیم هیات رییسه شده و در پایان جلسه امروز(سه‌شنبه) ،احتمال اعلام وصول آن وجود خواهد شد. 

به گزارش خبرنگار پارلمانی آفتاب، امضاکنندگان استیضاح دلایل خود را به شرح ذیل اعلام کرده‌اند. 

احتراما ما امضا کنندگان زیر با ارائه دلایل پیوست و با در نظر گرفتن اصل 89 قانون اساسی، طرح استیضاح وزیر کشور جناب حجت الاسلام و المسلمین پورمحمدی را تقدیم هیأت رئیسه می نمائیم. خواهشمند است مطابق ماده 228 آئین نامه داخلی مجلس شورای اسلامی برای طرح در مجلس و اعلام به وزیر اقدام فرمایید.

دلایل استیضاح:

1- عدم اجرا و تحقق وعده ها و برنامه های وزیر در زمان رای اعتماد
2- عدم وجود نظارت کامل بر اجرای وظایف معاونت‌های وزارت کشور در سطوح مختلف زیر مجموعه خود در استانها
3- انتصاب استانداران ناکارآمد و مسئله دار در بعضی استانها
4- تغییرات مکرر در معاونت های وزارت کشور از جمله معاونت های سیاسی و امنیتی که خود بی ثباتی برنامه ریزی دراز مدت در کشور را بوجود آورده است.
5- ارائه گزارش کاذب و غیر واقعی از سوی بعضی از استانها نسبت به درصد چگونگی پیشرفت مصوبات هیأت دولت در سفر استانی
6- ضعف اجرایی در کنترل امنیت مرزهای داخلی مخصوصا در شرق و غرب کشور
7- عدم تعامل با نمایندگان مجلس شورای اسلامی در چارچوب نظارتی و بند 15 اصل سوم قانون اساسی در جهت توسعه و تحکیم برادری اسلامی با محوریت حل مشکلات مردم حوزه های انتخابیه
8- ایجاد هزینه و صرف زمان برای اجرایی کردن سیستم رایانه‌ای انتخابات کشور قبل از اخذ موافقت کامل شورای نگهبان و احراز شرایط نرم‌افزاری و سخت‌افزاری آن
9- عدم وجود نگرش فرهنگی در عملکرد اجرایی نیروهای انتظامی برای تاثیر گذاری عمیق اعتقادی و اسلامی در رفتارهای اجتماعی به جای افراط و تفریط در زمینه کنترل مفاسد و ظواهر اجتماعی
10- بی تدبیری در عزل و نصب و عدم رعایت چارچوب مصوبه یکصدمین جلسه شورای عالی اداری در چگونگی احراز شرایط و سوابق افراد جهت انتصاب و ارتقاء شغلی و ایجاد فضای حراستی و اطلاعاتی و شایعه پراکنی در سطح جامعه خصوصا در مورد کسانی که قصد عزل فوری آنها را دارند.
11- تعلل و وقت کشی در تایید شهرداران انتخابی شوراهای شهری که بعضا حداقل 8 ماه بدون شهردار بوده و یا هستند.
12- عدم نظارت بر تشکیل منظم کمیسیون ماده 5 شهرداری های بعضی از استانها و اعمال تصمیمات توافقی در اخذ عوارضات عمرانی و تاثیر مستقیم آن در افزایش قیمت مسکن و رکود توسعه عمرانی کشور
13- بی تدبیری در تعیین روز 24 اسفند برای انتخابات مجلس هشتم که از نظر تاریخ سیاسی بد سابقه و بدخاطره برای مردم و انقلاب اسلامی است.
14- عدم مدیریت اجرایی صحیح سهمیه بندی بنزین در آن بخشی که به وزارت کشور مربوط می وشد و ایجاد چالش حدی در عدم تحقق اهداف دولت و مجلس در تبصره 13 از جمله:
- عدم تحقق قانون بودجه در تامین و سایل عمومی حمل و نقل در شهرها و روستاها
- عدم نظارت بر توزیع بهینه و هدفمند بنزین ویژه استانداری‌ها (در حل مشکلات روزمره سوخت و مردم)
- عدم نظارت و کنترل بر مصرف کامل بنزین سهمیه بندی شده تاکسی‌ها و خودروهای عمومی
-چند نرخی شدن بنزین و خروج سهمیه بندی از هدف اصلی قانونگذار
-عدم تحقق ساخت جایگاه های پیش بینی شده CNG در استانها
15- عدم اجرای تعهدات اعتباری و پشتیبانی وزارت کشور جهت تکمیل نهایی پروژه متروی تهران
16- انجام فعالیت های تبلیغاتی بخشداران، فرمانداران و معاونت‌های استانداری‌ها در بعضی از استانهای کشور، که در وضعیت سیاسی جامعه شبهه ایجاد کرده و برگزاری یک انتخابات سالم را با چالش روبرو می‌نماید.
17- طولانی شدن زمان پاسخ به ارتقا بسیاری از فرمانداری ها، شهرها، بخش‌ها و دهداری های جدید و تصویب گزینشی برخی از آنها و عدم ابلاغ حکم ارتقا فرمانداری‌های ویژه.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین