کد خبر: ۶۹۱۸۶
تاریخ انتشار : ۲۴ دی ۱۳۸۶ - ۱۹:۱۸

وظیفه رسانه‌ها در برگزاری انتخابات آزاد، عادلانه و سالم

آفتاب‌‌نیوز : آفتاب: «الیاس حضرتی» مدیر مسوول روزنامه اعتماد با اشاره به وظیفه رسانه‌ها در برگزاری انتخابات پرشور، گسترده و در عین حال با حضور آگاهانه مردم اظهار داشت: رسانه‌ها وظیفه دارند انتخابات را به عنوان مهم‌ترین رخداد و موضوع خبری زمان در آن مقطع دنبال کنندو به ابعاد، اهمیت و نتایج آن به اشکال مختلف بپردازند و این رخداد مهم را پوشش خبری دهند و تنور انتخابات را گرم کنند. 

عضو شورای مرکزی حزب اعتماد ملی در گفت‌وگو با خبرنگار سیاسی آفتاب افزود: رسانه‌ها در کنار گرم کردن تنور انتخابات، آگاهی‌های لازم را به جامعه بدهند و حدود و ثغور انتخابات و مشکلاتی که در گذشته‌های دور و نزدیک در مسیر انتخابات بوده را به تصویر بکشند.
 
وی همچنین افزود: رسانه‌ها باید تشویق کنند شخصیت‌های باتجربه، متخصص، متعهد و صاحب‌نظر به عنوان کاندیدا به میزان بیایند و تمامی کسانی را که امکان رای دادن به لحاظ قانونی برای آنها وجود دارد تشویق کنند که در انتخابات حضور باشکوه داشته باشند. 

حضرتی اظهار داشت: یکی دیگر از وظایف رسانه‌ها این است که اگر انتخابات روال طبیعی طی نکرد، اگر عوامل برگزارکننده انتخابات یا رسانه ملی یا دولت و شورای نگهبان با هر نیتی و هر شکلی مشکلاتی را در مسیر انتخابات ایجاد کردند و داوری ناعادلانه و یکطرفه بر کاندیداها و نیز رد صلاحیت‌های غیرقانونی صورت گرفت راجع به این پدیده زشت به عنوان عامل بازدارنده و مانع برگزاری شکوهمند انتخابات به بررسی بپردازند و به انعکاس موضوعات و مسائل اقدام کنند. 

وی ادامه داد: رسانه‌ها همچنین باید به متصدیان امور انتخابات هشدار دهند که خیر و صواب ملک و میهن در این نیست که انتخابات جناحی و ناعادلانه برگزار شود.
 
به اعتقاد وی، هر اندازه لیدرها و ستاره‌های احزاب و گروه‌ها و شخصیت‌های قدرتمند، باتجربه و صاحب جسارت و شجاعت و علاقه‌مند به نظام و انقلاب پا به میدان بگذارند و هر اندازه تیم‌های شرکت‌کننده دارای سوپراستارها باشند، بازی از شکوه و عظمت والاتری برخوردار خواهد شد و رقابت، رقابتی جدی‌تر خواهد بود. 

مدیرمسوول روزنامه اعتماد خاطرنشان کرد: اگر نتیجه بازی، نتیجه رقابت فشرده این تیم‌‌ها باشد، مردم با حساسیت و دغدغه بیشتری در پای صندوق‌های رای حاضر خواهند شد اما اگر خدای ناکرده اعضای قوی تیم یکطرف را حذف کنند یا از این تیم کسی در بازی نماند و یا فقط نظرات نیمکت‌نشین به میدان بیایند و در مقابل طرف دیگر تمامی اعضای تیم و همچنین نفرات نیمکت‌نشین را به صحنه بیاورد و مرتب از طرف داوری تشویق شود و امتیاز بگیردو طرف دیگر حتی افراد نیمکت‌نشین آن اخراج شوند طبیعی است که این بازی یا تماشاگر نخواهد داشت و یا افراد کمی به تماشای آن می‌نشینند.
 
وی اضافه کرد: در چنین شرایطی حتی هواداران تیم موردنظر داور هم انگیزه‌ای برای تماشا پیدا نمی‌کنند چون نتیجه بازی از قبل مشخص شده است. 

حضرتی تصریح کرد: سیاست رسانه‌ای بر این است که یک انتخابات باشکوه و متناسب با شان انقلاب بزرگ اسلامی مردم ایران و عظمت جمهوری اسلامی ایران و نیز متناسب با نجابت و بزرگی ملت شریف ایران برگزار شود و این مهم میسر نیست مگر با داوری منصفانه، عادلانه و مدیریت خوب برگزاری انتخابات و شفاف بودن روند انتخابات و حضور جدی قوی‌ترین افراد اجزاب، گروه‌ها و سلیقه‌های گوناگون در انتخابات. 

وی در پایان بر این اساس خاطرنشان کرد: این تصویری است که رسانه‌‌ها باید با هدف برگزاری شکوهمند انتخابات دنبال کنند.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین