کد خبر: ۶۹۱۸۷
تاریخ انتشار : ۰۶ بهمن ۱۳۸۶ - ۰۲:۳۴

مردم مصادیق اعتدال را می شناسند

آفتاب‌‌نیوز : آفتاب-نادر شیرکوند*: اگر به جراید، سایت‌ها و سخنرانی‌ها در ماههای اخیر توجه نمایید، خواهید دید که در بین کلمات و مفاهیم سیاسی «دانش واژۀ اعتدال» بالاترین فراوانی را به خود اختصاص داده است و این موضوع نشانۀ بیزاری و تنفر مردم از جریانات رادیکال است. 

این رویکرد عمومی از جهتی باعث خرسندی است اما ازجهتی نیز طرح آن از لسان برخی افراد و احزاب با ایده‌ها و روش‌های معلوم، باعث تعجب و شگفتی است. به این دلیل که ایشان در این مقطع تنها با تست حس و ذائقه سیاسی مثبت مردم نسبت به «گفتمان اعتدال» و نه براساس اعتقاد، بلکه براساس انتفاع و ضرورت جناحی و با هدف جلب آراء مردم در این وادی قرار گرفته و از این نوع ادبیات استفاده می‌نمایند.

 البته بسیار بعید است که مردم فهیم، اهالی جنجال‌ و افراط و تفریط را نشناسند و یک بار دیگر آن هم در این شرایط به ایشان متمایل گردند و چراغ سبز را به روی آنان روشن نمایند. 

بدیهی است «گفتمان سازندۀ اعتدال» مبتنی بر خردجمعی و عقلانیت در تحکیم اتحاد ملی، یک نسخه شفابخش است و در راستای افزایش درجه کارآمدی خواهد توانست جامعه ایران اسلامی را در دوران گذار از توسعه‌نیافتگی به توسعه‌یافتگی با بهره‌گیری از امکانات موجود مادی، معنوی و نیروی انسانی متخصص ارتقاء دهد و به این شکل مسیری باز خواهد شد که انحصار‌طلبی جناحی و مخرب به حاشیه‌ رانده شود که چشم‌انداز آن نیز آبادانی و پیشرفت امور اساسی ایران عزیز است. 

مشی اعتدال، توسعه‌گرای موزون و نوگرایی در چارچوب آموزه‌های دینی و قانون اساسی با پرچمداری دلسوزان حوزه‌های علمیه و دانشگاهها موثر و نافذ و امیدبخش نسل جوان تحول‌گرای امروز است که مولدان علم و ابتکار محسوب می‌شوند. و مردم ایران، طراحان و متولیان این اندیشه و معتقدان و عاملان به این تفکر و سیره را به خوبی می‌شناسند و به آن اقبال دارند و از آنجا که در مثال مناقشه نیست، «جو را به جای گندم نمی‌‌خرند.» 

حال با عنایت به ثبت‌نام داوطلبان نمایندگان مجلس در دورۀ هشتم به جاست که هوشمندانه‌تر در این صحنه وارد شد،و در تعیین مصادیق اعتدال،با دقت و تامل بیشتری اقدام نمود. زیرا می‌‌خواهیم مجلسی بسازیم خلاق، فعال، نقش‌آفرین. و جان کلام این‌که مجلسی که کاملا و به درستی در راس امور کشور باشد و از حقوق ملت دفاع نماید. 

ایران اسلامی بیش از هر زمانی در حوزه داخلی به یک تحول سازنده نیازمند است. در این شرایط تحقق مطالبات اجتماعی و اساسی مردم تنها با تکیه بر نوآوری و همچنین تعریف منافع مشترک با همسایگان و تعامل منطقی با دنیا، ‌با حفظ اصولمان در عرصه روابط بین‌الملل، میسر خواهد بود. 

نباید از یاد برد که داوطلبان نمایندگی مجلس و احزاب،با رعایت جمیع ضوابط و اخلاق اسلامی در یک رقابت سازنده سیاسی،با ارائه و اعلام برنامه‌های جامع خود، گذشته از بالا بردن ضریب مشارکت سیاسی ،که بسیار با اهمیت می‌باشد، خواهند توانست اجرای اهداف عالی پیش‌بینی شده در سند چشم‌انداز و برنامۀ توسعه را تسریع نمایند. 

* عضو شورای مرکزی حزب اعتدال و توسعه
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین