کد خبر: ۷۰۳۲۸۷
تاریخ انتشار : ۱۸ فروردين ۱۴۰۰ - ۱۱:۴۴

سروری: مهم این است که قرارداد ۲۵ساله مثل برجام نباشد

دبیر شورای ائتلاف نیروهای انقلاب گفت: ایران و چین به دنبال تامین منافع خود هستند، مهم این است که این روابط و منافع یک طرفه نباشد؛ مثل برجام نباشد که قرار دادی یک‌ طرفه بود.
سروری: مهم این است که قرارداد ۲۵ساله مثل برجام نباشد
آفتاب‌‌نیوز :

پرویز سروری با انتشار پستی در حساب کاربری خود در اینستاگرام با اشاره به امضای سند همکاری ایران و چین، گفت: روابط کشورها با همدیگر به صورت ایدئولوژیک نیست، بلکه بر مبنای منافع مشترک است، یعنی کشورها سعی می کنند با گفت‌وگو و دیپلماسی منافع مشترک را شناسایی و پس از آن سطح روابط را با هم تنظیم کنند.

وی افزود: ایران و چین به دنبال تامین منافع خود هستند، مهم این است که این روابط و منافع یک طرفه نباشد؛ مثل برجام نباشد که قرار دادی یک‌ طرفه بود. طرف غربی و آمریکایی به منافع خود رسید، اما ضررها برای ما بود، از این رو معتقدم (برجام) یک قرارداد تحقیرآمیز بود که متاسفانه در سابقه دیپلماسی جمهوری اسلامی ثبت شد.

دبیر شورای ائتلاف نیروهای انقلاب با بیان اینکه اقتصاد کشور در سخت ترین شرایط است، تصرح کرد: متاسفانه برجام اقتصاد کشور را «فریز» کرد و با نگاه به خارج جهت رفع تحریم ها ، به اقتصاد ترمز زده ایم و این باعث شده است که اشتغال ضربه بخورد. از سوی دیگر به خاطر تحریم های ظالمانه اروپا و امریکا قادر نیستم دلارهای حاصل از فروش نفت خود را به داخل بیاوریم.

سروری در عین حال به چشم انداز روشن سند ۲۵ ساله پرداخت و با اشاره به اینکه در این سند پیش بینی شده چینی ها ۴۰۰ میلیارد دلار در کشور سرمایه گذاری کنند، افزود: یکی از اهداف مهم دیپلماسی جذب سرمایه است. حال در نظر بگیرید زمانی که ما برای ورود یک دلار به کشور مشکل داریم،۴۰۰ میلیارد دلار وارد کشور می شود. این خود یک انقلاب در اقتصاد ایجاد می کند و اشتغال کشور را فعال خواهد کرد.

وی گفت: متاسفانه حرف هایی شنیده می شود مبنی براینکه قرار است کارگر چینی وارد کشور شود، این اصلا امکان پذیر نیست و در متن سند هم این موضوع اصلا لحاظ نشده است؛ موجی که ورود این ۴۰۰ میلیارد دلار ایجاد می کند، موج اشتغال در کشور است. باید به این نکته نیز اذعان داشت،ایجاد اشتغال، دست یابی به توسعه چندجانبه و چند وجهی در کشور تلقی می شود.

دبیر شورای ائتلاف نیروهای انقلاب همچنین جاده ابریشم را ستون فقرات سیاست های اقتصادی چین عنوان کرد و گفت: متاسفانه به علت سیاست های غلط و یک جانبه گرایی که دیپلماسیِ دولت داشت، باعث می شد که این جاده از غیر جمهوری اسلامی عبور کند و این سیاست یک خسارت بزرگی را برای ما ایجاد می کرد اما احیای جاده ابریشم و اتصال شرق به غرب وگذر آن از ایران باعث امنیت پایدار خواهد شد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین