کد خبر: ۷۰۴۳۳
تاریخ انتشار : ۱۷ بهمن ۱۳۸۶ - ۱۲:۰۰
در گفت و گو با لوموند:

احمدی نژاد خواستار برگزاری انتخابات آزاد در آمریکا شد

آفتاب‌‌نیوز : آفتاب: رییس جمهور با بیان اینكه ملت ایران به عنوان كانون تمدن های بزرگ جهانی ریشه در تاریخ دارد، تصریح كرد: امروز جمهوری اسلامی به عنوان قدرت جهانی برآمده از فرهنگ و تمدن غنی ملت ایران با شتاب در مسیر پیشرفت گام برمی دارد و از این رو فرصت تجدید نظر در سیاست ها در قبال ایران برای كشورهای اروپایی مهیاست.

به گزارش سایت اطلاع رسانی ریاست جمهوری، دكتر محمود احمدی نژاد در گفت‌وگو با روزنامه لوموند چاپ فرانسه با تاكید بر اینكه دموكراسی تنها بخش كوچكی از دستاوردهای ملت ایران است، اظهار داشت: توجه به كرامت انسان، عدالت خواهی ، پاكی و مبارزه با ظلم، آرمان‌ها و دستاوردهای ملت ایران در سایه خداپرستی است.

رییس جمهور رشد اقتصادی ایران را جزو رشدهای بزرگ در جهان ارزیابی كرد و گفت: حجم سرمایه گذاری، توسعه عمرانی و پیشرفت علمی ایران به صورت جهشی ادامه دارد.

دكتر احمدی نژاد در ادامه با اشاره به نیاز كشورها به استفاده از انرژی صلح آمیز هسته‌یی خاطر نشان كرد: معرفی و معادل قرار دادن انرژی اتمی به عنوان بمب اتمی ظلم به بشریت است .

رییس جمهور با بیان اینكه جمهوری اسلامی ایران به عنوان عضو ، بیشترین همكاری را با آژانس بین المللی انرژی اتمی داشته اما از حقوق خود از جمله كمك كشورهای عضو برخوردار نبوده است ، اظهار داشت : برخی كشورهای غربی و آمریكا كه با دخالت در امور سازمان های بین المللی قطعنامه علیه فعالیت های صلح آمیز هسته‌یی ملت ایران صادر كرده و حیثیت شورای امنیت سازمان ملل را زیر سوال بردند، امروز در قبال این قطعنامه‌ها دچار مشكل شده‌اند.

دكتر احمدی‌نژاد با اشاره به اینكه قطعنامه‌های صادر شده مشكل صادر كنندگان قطعنامه‌هاست، تاكید كرد: ملت نجیب و بزرگوار ایران می تواند كمك كند تا این كشورها مشكلات خود را به دلیل صدور این قطعنامه ها حل كنند.

رییس جمهور در ادامه با تاكید بر اینكه چیزی به نام اروپای مستقل وجود ندارد، گفت : امروز فرصت خوبی برای كشورهای اروپایی از جمله فرانسه به وجود آمده و وقت آن است تا در سیاست‌های خود تجدید نظر كنند.

دكتر احمدی نژاد با بیان اینكه كشورهای اروپایی به عنوان همسایه با كشورهای خاورمیانه می‌توانند در كمال دوستی زندگی كنند، خاطر نشان كرد: جمهوری اسلامی ایران به منظور تحقق این هدف، برای توسعه روابط با همه كشورها از جمله فرانسه آمادگی دارد.

رییس جمهور با اشاره به اوضاع منطقه خاورمیانه تصریح كرد: دخالت آمریكا و برخی كشورهای اروپایی در مسایل منطقه همواره به ایجاد درگیری میان گروه های منجر شده است .

دكتر احمدی نژاد با رد ادعای سردبیر روزنامه لوموند مبنی بر حمایت نكردن ایران از برقراری ثبات در خاورمیانه و با تاكید بر اینكه جمهوری اسلامی ایران از دولت برآمده از آرای مردم فلسطین حمایت می كند، اظهار داشت : متاسفانه برخی كشورهای اروپایی در تحریم و سركوب دولت مردمی حماس در فلسطین نقش داشته و آشكارا به افكار عمومی در زمینه حمایت از آرای مردم دروغ می گویند .

رییس جمهور با بیان اینكه اگر مساله به صورت ریشه‌ای حل نشود، بحران در فلسطین ادامه خواهد یافت، تاكید كرد: كسانی كه دروغ گفته و متعصبانه از اشغالگر حمایت كرده و در قبال جنایات اشغالگران سكوت كرده‌اند، در درازمدت ضرر می‌كنند.

دكتر احمدی نژاد با تاكید بر اینكه كشورهای غربی برای حقوق ملت فلسطین اهمیت قایل نیستند، اظهار داشت: كشورهایی كه حامی اشغالگران فلسطین هستند، در لباس منجی وارد می‌شوند كه مانع حل مشكل فلسطین است.

رییس جمهور با اشاره به اینكه شناسایی از سوی اعضای سازمان ملل به رژیم صهیونیستی مشروعیت نمی‌بخشد، گفت: اگر این منطق حاكم شود نظم جهانی بر هم می خورد‌.

دكتر احمدی نژاد با بیان اینكه هویت یك ملت باید از دل زمین بجوشد و ملت ساختگی دوام ندارد، اظهار داشت: پیوند هر ملت با ادبیات، تاریخ و حیثیت آن سرزمین است و به همین دلیل جمهوری اسلامی ایران اشغالگران را در هیچ كشوری به رسمیت نمی شناسد.

رییس جمهور همچنین در پاسخ به ادعای سردبیر روزنامه لوموند مبنی بر اینكه «شما چرا مخالف تشكیل یك دولت فلسطینی در اردن، غزه و در قسمت شرقی بیت المقدس هستید ؟» تاكید كرد : چرا فكر می كنید حماس و فلسطینی ها باید این كار را بكنند؟ آیا اگر كسی فرانسه را اشغال كند و بگوید فرانسوی‌ها در یكی از شهرهای شمال و یكی از شهرهای جنوب این كشور دولت داشته باشند، ملت فرانسه قبول می‌كند؟

دكتر احمدی نژاد در ادامه با بیان اینكه لبنان كشوری مستقل است و نباید در امور داخلی مردم این كشور دخالت كرد، گفت: جمهوری اسلامی ایران از هر برنامه‌ای كه به حاكمیت ملی ، وحدت ملی و استقلال لبنان كمك كند، استقبال خواهد كرد.

رییس جمهور درباره ادامه مذاكرات ایران و آمریكا درباره عراق نیز گفت: تا وقتی دولت عراق و آمریكا درخواست كنند، برای كمك به ملت عراق آماده مذاكره هستیم .

دكتر احمدی نژاد در ادامه روابط دو ملت ایران و افغانستان را تاریخی دانست و گفت : جمهوری اسلامی ایران خواهان امنیت، استقلال و اقتدار دولت افغانستان است .

رییس جمهور با بیان اینكه ناامنی در افغانستان به ضرر ایران است، اظهار داشت: نیروهای خارجی باید همه مسوولیت‌ها در زمینه اداره كشور و تامین امنیت را به دولت قانونی افغانستان منتقل كنند.

دكتر احمدی نژاد در ادامه با بیان اینكه اگر انتخابات آزاد و با گزینه‌های متعدد در آمریكا برگزار شود، مردم این كشور خواهان تغییرات گوناگون در سیاست آمریكا هستند، تاكید كرد: مردم آمریكا دوست ندارند به نام آنها در دنیا كشتار شود و به خاطر عملكرد دولتمردان آمریكا مورد نفرت باشند.

رییس جمهور با تاكید بر اینكه تهران از دولتی كه بر اساس خواست مردم، احترام متقابل و عدالت در واشنگتن فعالیت كند، استقبال خواهد كرد، گفت: اگر سیاست دولت بعدی آمریكا نیز بر اساس سلطه گری باشد، سرنوشت دولت فعلی این كشور را خواهد داشت.

دكتر احمدی نژاد با اشاره به اینكه دولت آمریكا در سال 1359 روابط با ایران را به طور یكطرفه قطع كرد، اظهار داشت : دولتمردان آمریكا فكر می‌كردند با این اقدام ایرانیان را تنبیه می كنند اما مثل همیشه اشتباه كردند و ملت ایران را نشناختند چرا كه این ملت اجازه نمی دهد با او بازی شود.

انتهای پیام

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
انتشار یافته: ۰
ناشناس
|
-
|
۱۶:۳۲ - ۱۳۸۶/۱۱/۱۷
0
0
از مردم بخواهید به هر کسی که میخواهند.بدون توجه به رد شدن صلاحیتش رای بدهند تا کسی از کاندیداها به حد نصاب نرسد.قابل توجه است اگر بدانیم که درانتخابات مجلس هفتم اگر تنها یک سوم از مردم تهران که در انتخابات حضور نداشتند درانتخابات شرکت میکردند و رای سفید میدادند تمام کرسی های مجلس خالی میماند چون کسی به حد نصاب نمیرسید.
ناشناس
|
-
|
۱۸:۳۶ - ۱۳۸۶/۱۱/۱۷
0
0
واقعن متاسفم آقای رئیس جمهور به جای توجه به برگزاری انتخاباتی آزاد و عادلانه در ایران که مورد سئوال می باشد خواستار برگزاری انتخاباتی آزاد در آمریکا میباشد ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!
ناشناس
|
-
|
۱۹:۰۳ - ۱۳۸۶/۱۱/۱۷
0
0
ايشون نمي خواد نگران برگزاري انتخابات آزاد در امريكا باشند .
اونجا مهد دمكراسي هستش .
انتخابات اونجا از همه جا سالم تر و آزاد تره .
فعلا تكليف انتخابات خودمون رو روشن كنيد .
خيلي جالبه كه هر كي كه تفكر انتقادي داره رد صلاحيت شده .
يعني هر كس كه نهي از منكر كرده رد صلاحيت شده .
يعني كسي كه به توصيه امامان گوش كنه و از حاكمانش نقد كنه رد صلاحيت ميشه ؟
يكي مسلمون جواب منو بده .
ناشناس
|
-
|
۱۱:۵۹ - ۱۳۸۶/۱۱/۱۸
0
0
اگر راست ميگويند در ايران انتخابات آزاد بگذارند و ببينند مردم به كي راي ميدهند.
ناشناس
|
-
|
۱۲:۵۸ - ۱۳۸۶/۱۱/۱۸
0
0
بابا بخدا این اقای احمدینژاد هم ... ایست ایشان میتواند راست و مستقیم توی چشمان ادم نگاه بکند و به او بگوید که تو خودت نیستی ، تو فرد دیگری هستی ، اسم تو محمد نیست ، اسم تو رابرت است ، تو ایرانی نیستی ، تو امریکائي هستی ، این رویدادهای عجیب و غریب در ایران اتفاق نمیافتند ، این اتفاقات همه در امریکاست که روی میدهند ، رد صلاحیت و ترور شخصیتی کاندیدهای انتخاباتی یک پدیده امریکائيست ، ولی برگزاری انتخابات ازاد و انتخاب افراد مورد اعتماد و شایسته در جهت خدمت به کشور انهم تنها توسط مردم ، برخواسته از بطن گهر افرین .....است ! باز هم بگویم ؟!؟!.
داوید.
ناشناس
|
-
|
۱۳:۳۸ - ۱۳۸۶/۱۱/۱۸
0
0
... هم اندازه اي دارد!
ناشناس
|
-
|
۲۱:۱۷ - ۱۳۸۶/۱۱/۱۸
0
0
آيا از ... رپيس جمهور تاريخ ايران شنيدن چنين پاسخ‌هايي بعيد است؟؟؟!!!
ناشناس
|
-
|
۰۸:۰۱ - ۱۳۸۶/۱۱/۲۱
0
0
ما‌از‌نظراتي‌اينچنين‌سازنده‌براي‌بهبود ‌ساختارهاي‌سياسي‌اجتماعي‌دنيا‌استقبال‌ميكنيم!
اما‌ايكاش كسي‌نظرى‌سازنده‌براي‌اصلاحات‌در‌كشور‌ما‌ميداد
وبكار مي بست.
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین