آفتابنیوز : آفتاب: روزنامه کیهان امروز، شنبه در یادداشتی به قلم حسین شریعتمداری با دفاع از فرمانده سپاه پاسداران از مدعیان دفاع از حریم امام(ره) خواست که از اینهمه گناه كبیره توبه كنید، انشاءالله خدای مهربان توبه شما را بپذیرد!
حسین شریعتمداری که به تأسی از مرحوم گل آقا، یادداشت خود را دوکلمه حرف حساب نامیده است در ابتدای این یادداشت تذکر می دهد که : « موضوع این یادداشت، طنز نیست، بلكه «حرف حساب» به مفهوم واقعی كلمه است. نگاهی جدی به یك واقعیت تلخ... »
کیهان سپس به صحبتهای اخیر سردار جعفری که در آن صحبتهای قبلی خود را تصحیح کرده بود اشاره کرده و با ابراز خوشحالی از این تصحیح نوشته است: «خوشبختانه، توضیح فرمانده سپاه در خوزستان نشان داد كه نظر كیهان درباره پایبندی عمیق ایشان به دوری سپاه از رقابت های سیاسی و جناحی صحیح بوده و آن بخش از اظهارات وی كه برخی از انتقادها را در پی داشت فقط یك خطای لفظی و سهوالبیان بوده است كه همیشه و از جانب همه كس احتمال آن وجود داشته و دارد».
این در حالی است که روزنامه کیهان در شماره روز چهارشنبه خود با انتقاد از سردار جعفری نوشته بود: «متاسفانه باید پذیرفت كه اظهارات فرمانده محترم سپاه- دستكم در ظاهر- با رهنمود صریح حضرت امام(ره) مغایرت داشته و در خوشبینانه ترین حالت می توان گفت كه ایشان در بیان مقصود و منظور خود موفق نبوده است.
سردار جعفری در سخنان اخیر خود اگرچه روی اصولگرایی به مفهوم واقعی كلمه تاكید می كند ولی نشانی ها و مشخصاتی كه از اصولگرایی ارائه می دهد نشانه ها و مشخصات یك جبهه سیاسی است و نه یك مفهوم ارزشی به معنای واقعی آن. ایشان در بخشی از اظهارات خود می گوید «جریان اصولگرایی بعد از گذشت 25 سال از انقلاب دوباره زنده شده است و اكنون در حاكمیت دو قوه از سه قوه كشور قرار گرفته» و یا در بخش دیگری اظهار می دارد «امروز در قوه مجریه و مقننه جریان اصولگرایی حاكم است از این رو اگر بسیج می خواهد در این رابطه كاری كند، ابتدا باید از این جریان مراقبت كرده و سپس در حفظ، توسعه و پیشرفت آن و برطرف كردن نقاط ضعفش تلاش كند».
همانگونه كه ملاحظه می شود فرمانده محترم سپاه در سخنان خود از اصولگرایی به عنوان یك جریان مشخص سیاسی یاد می كند كه امروزه در دو قوه مجریه و مقننه حضور دارد یعنی واژه اصولگرایی را به مفهوم واقعی كلمه و جدا از احزاب سیاسی به كار نبرده بلكه با صراحت از یك جریان و جبهه سیاسی سخن می گوید كه اكنون در دو قوه مجریه و مقننه- دولت و مجلس- حاكمیت دارد و از بسیجیان می خواهد كه حمایت از این جریان را برای خود یك «وظیفه الهی» بدانند. بدیهی است كه این اظهارات با رهنمود صریح حضرت امام مبنی بر عدم دخالت نظامیان در رقابت های سیاسی در تناقض بوده و نقض صریح دستورالعمل ایشان و مفاد قوانین جاری است».
کیهان در ادامه به دوکلمه حرف حساب اصلی خود می رسد و می نویسد: « فرمانده سپاه درباره سهوالبیان خویش توضیح داد و اگر هم توضیح نمی داد در شیفتگی او به اسلام و امام و انقلاب كمترین تردیدی نبود». کیهان در توجیه شیفتگی سردار جعفری به اسلام و انقلاب حتی بدون توضیح درباره صحبتهای اخبر خود در ادامه اینگونه می نویسد که «سردار جعفری جانباز 50درصدی، وفاداری خود به امام و انقلاب را نه در زبان كه با حضور 8 ساله در جنگ تحمیلی و مایه گذاشتن از جان و مال و جوانی خود برای دفاع از آرمان های اسلام و انقلاب و امام(ره) به اثبات رسانده است. و در تمامی طول زندگی ، همواره از امام(ره) به یك اشاره بوده است و از او به «سر دویدن»».
کیهان سپس بدون تفکیک خاصی همه منتقدان سردار جعفری را مدعیان اصلاحات و گروه های دوم خردادی نامیده و این انتقادها را بیشتر از آن كه تعجب آور باشد، مضحك و خنده دار خوانده است.
ادامه مطلب روزنامه کیهان نشان می دهد که روی سخن کیهان بیش از همه با احزاب مشارکت و سازمان مجاهدین انقلاب اسلامی است. چرا که کیهان در ادامه این یادداشت می نویسد: « بسیاری از آنها [منتقدان به سخنان سردار جعفری] نه فقط كمترین ارادتی به حضرت امام(ره) ندارند، بلكه در طول دوران حاكمیت خود بر قوه اجرایی و مجلس ششم، بارها برای محو اصلی ترین مبانی اندیشه امام راحل(ره) خیز برداشته اند و در مقابل اهانت های صریح هم حزبی های خویش به ساحت حضرت امام(ره) و آموزه های شناخته شده ایشان سكوتی همراه با تائید داشته اند».
حسین شریعتمداری سپس به برخی از این اهانت های صریح اشاره کرده است و با مخاطب قراردادن منتقدان سخنان سردار جعفری با عنوان «آقایان مدعی دفاع از حریم امام(ره)»، یادداشت خود را اینگونه ادامه داده است که «آیا فراموش كرده اید كه یكی از هم حزبی های شما در مصاحبه با نشریه آلمانی «تاگس اشپیگل» به وقاحت گفته بود «افكار امام خمینی (ره) باید به موزه تاریخ سپرده شود»؟! شما مدعیان خط امام در مقابل این اظهارنظر بی شرمانه چه واكنشی نشان دادید؟... هیچ! به آسانی از كنار آن گذشتید، چرا؟!... مگر شما در نشریات وابسته به خود شهادت امام حسین(ع) را نتیجه خشونت جدش رسول خدا(ص) در جنگ های بدر و احد نمی دانستید؟! مگر نمی نوشتید «قوانین اسلامی متعلق به 14قرن پیش بوده و جوابگوی مشكلات جوامع كنونی نیست»؟! و یا «تفكر شیعه موجب انحطاط مملكت ما و مانعی برای دموكراسی است»؟! و یا «فرهنگ شهادت طلبی باعث ترویج خشونت می شود» ؟! و «انقلاب اسلامی شبیه استبداد قجری است»! و یا «پس از گذشت 20سال، عدم كارایی حكومت دینی بر همگان آشكار شده است»!».
کیهان با انتقاد شدید از کسانی که آنها را «آقایان مدعی اصلاحات» نامیده به آنها تاخته است که : «[شما]كه از یك سهوالبیان فرمانده دلاور و فداكار سپاه و كسی كه همه عمر خود را در راه دفاع از آرمان های امام صرف كرده است، تظاهر به نگرانی كرده اید- تاكید می شود كه تظاهر- اگر در ادعای خود صادق هستید- كه نیستید- چرا در برابر آنهمه اهانت به امام(ره)، اسلام، انقلاب و حتی پیامبر خدا(ص) و ائمه هدی(ع) ساكت بودید؟»
شریعتمداری سپس اصلاح طلبان را دعوت به توبه کرده و نوشته است: «آقایان! این دم خروس ها از زیر ردای دورویی شما بیرون زده است، بنابراین بهتر آن كه از اینهمه گناه كبیره توبه كنید، انشاءالله خدای مهربان توبه شما را بپذیرد و مردم نیز از خیانتی كه در حق امام و انقلاب روا داشته اید چشم پوشی كنند».
حسین شریعتمداری در بخش بعدی یادداشت خود به دفاع دوباره از سردار جعفری که از او با عنوان "مجاهد فی سبیل الله" یاد کرده پرداخته و خاطر نشان کرده است: «این سخن فرمانده سپاه برحق است و ماموریت قانونی اوست كه در مقابل توطئه ها و توطئه گران علیه اسلام و انقلاب و خط امام(ره) و رهبری ساكت نباشد و درباره سهوالبیان مورد اشاره نیز با شهامت توضیح داد، بنابراین، اولا؛ جایی برای اعتراض به این مجاهد فی سبیل الله باقی نمی ماند و ثانیا؛ افراد و گروههایی كه خدای نخواسته عبور از خط اسلام و انقلاب را در سر می پرورانند حق دارند! كه با وجود سپاه و فرمانده جان بركف آن، آرام نداشته باشند».
شریعتمداری دو کلمه حرف حساب کیهانی خود را با گلایه ای از حمید انصاری، مدیر موسسه تنظیم و نشر آثار امام خاتمه داده و نوشته است: «یك گلایه جدی هم از «موسسه تنظیم و نشر آثار امام خمینی(ره)» و جناب آقای انصاری در میان است كه چرا و با كدام توجیه منطقی در مقابل برخی از اهانت های آشكار به ساحت مقدس حضرت امام(ره) و حتی تحریف صریح بیانات آن بزرگوار سكوت كرده است؟! مگر واكنش در برابر اینگونه پلشتی ها وظیفه قانونی آن مركز نیست؟ پس چرا...؟!»
چه كسي به اين افراد اين جرات و توان را داده كه بدون هيچ نگراني به راحتي توهين كنند و خود را همه كاره ملت بدونند؟
تهوع اور شده اين وضع
هم فكرانشان نمايان مي شد تا معلوم شود كه جريان فكري ايشان در ميان چند درصد از مردم ايران هوا دار دارد.
ايشان و دوستانشان اگر اينقدر كه ادعا مي كنند مومن با الله هستند بيايند اجازه دهند انتخابات با حضور كامل و ازاد تمام جريانهاي سياسي ايران بر گزار شود تا جواب رجس خوانيهاي خود را در عمل ببينند. اما حيف كه از انجام اين كار وحشت دارند!