غلامحسین کرباسچی دبیرکل حزب کارگزاران سازندگی در گفتوگویی اظهار داشت: ورود آقای همتی به صحنه انتخابات ریاست جمهوری به عنوان یک مدیر اجرایی با تجربه و با سابقه خوب، نقطه امیدی برای حل معضلات و گرفتاری ها و مشکلاتی است که بدان مبتلا هستیم.
وی افزود: شرایط سخت اقتصادی و سیاسی کشور خانواده ها و آینده جوانان و نسل آتی ما را تهدید می کند و مشکلات فزایندهای را در افق نزدیک و دور نشان می دهد و حضور آقای همتی نقطه عطفی در این میان است.
کرباسچی اظهار امیدواری کرد: انشالله آقای همتی به عنوان یک مدیر اقتصادی توانمند، بتواند قدمی برای حل معضلات کشور بردارند و به دور از ناامیدی ها و شرایط سختی که تبلیغ میشود و البته امیدهای واهی بعضی از متوهمین قدمی برای اصلاح شرایط اقتصادی کشور و به طبع آن شرایط اجتماعی و سیاسی داخلی و خارجی بردارد. حضور یکپارچه پای صندوق های رای و کمک به انتخاب ایشان به عنوان یک مدیر توانمند اقتصادی میتواند نقطه امیدی برای آینده ایران باشد.
محسن رضایی بر اعضای مجمع ولایت دارد؟
علیمحمد نمازی، درباره وعدههای انتخاباتی برخی از کاندیدای ریاستجمهوری مانند صحبتهای محسن رضایی درخصوص «FATF» و تصویب آن گفت: رفتارهایی از این دست را درگذشته در کشور مشاهده کردهایم مانند تغییر معانی کلمات که یکی از کارهای اهل قدرت و اقتدارگراهاست و آنها واژهها، کلمات و جملات با معنای دیگری مطرح میکنند.
وی به ایلنا گفت: امروز مشاهده میکنیم آقای محسن رضایی دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام که دستورکارها را تنظیم، مذاکرات را ثبت و ضبط و با دستور موارد را ابلاغ میکند، قول تصویب FATF را میدهد! و یا دیگری از یک حق شهروندی دیگری صحبت میکند؛ معلوم است که از نظر دوستان، معانی بسته به زمان و مکان تغییر میکند و برداشت دیگری از آن جمله و یا کلمه انجام دارند.
نمازی تاکید کرد: هنگامی که در کشور نظام انتخاباتی حزبی نیست، کاندیداها به جای برنامه از شعار استفاده میکنند و با نگاه کردن به شرایط مردم، شعار موردنظرشان را مطرح میکنند و به سؤالات جوابی نمیدهند.
وی ادامه داد: یکی از کاندیدا گفته بود برجام را احیا میکند در صورتی که همین کاندیدا مواضعش با برجام مشخصا ضدیت دارد و در رابطه آمریکا هم رویشان نمیشود چیزی بگویند. اعتقادم بر این است اگر کاندیداهای شاخص این جریان رأی بیاورد، هم موانع برجام رفع میشود و هم FATF تصویب میشود و هم رابطه با کشورهای ممنوعه برقرار میگردد.
وی ادامه داد: سوال من این است؛ اگر آقای رضایی رئیسجمهور شد و مانعی بر سراهش دید و نتوانست این کار را انجام دهد چه میکند؟ ایشان دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام بودهاند ، در آنجا آدمهای پخته و نخبه هستند و صلاح ندانستند FATF را تصویب کنند. آقای رضایی چه قدرتی دارد که بیاید مجمع تشخیص را وادار کند این مسئله را تصویب کند از همین جا معلوم میشود که این یک شعار است، آقای رضایی آیا ولایت دارد بر اعضای مجمع که آنها مجبور شوند خلاف رأی خودشان اقدام کنند .
نمازی با بیان اینکه کاندیداها باید درباره قولها و برنامههایی صحبت کنند که در اختیارشان است، گفت: امروز تصویب FATF به مجمع تشخیص مصلحت نظام کشیده شده، آقای رضایی دبیر آنجا بوده است و رأی هم نداشته، اگر رئیسجمهور شود یک رأی دارد این که بقیه چه کاری انجام خواهند داد یک بحث دیگری است اما اگر آن زمان بقیه راه بیایند و آن را تصویب کنند، آیا به معنی آن نیست که خودشان زیر سوال میروند؟ مردم نمیپرسند که چرا با دولت قبلی کنار نیامدند و آن را کنار گذاشتند و مصلحت را تشخیص این طرح را نداد که دولت بتواند تبادلات پولی و بانکی خودش را انجام دهد! امروز بر کسی پوشیده نیست عدم تصویب FATF مانع بسیار بزرگی بر سر راه ما برای رسیدن به توافقات مالی با دیگر کشورها ایجاد کرده است.
وی گفت: ما اصلاحطلبان تا حدودی خوشحال میشویم دوستان اصولگرا هنگام انتخابات متوجه میشوند مواضع ما از قبل درست و مواضع آنان اشتباه بوده است. اما زمانی این صداقتشان تا حدودی اثبات میشود که از ملت عذرخواهی کنند و بگویند ما اشتباه کردیم که مانع این کار بودیم و بیایند توضیح دهند این شعاری که میدهند چگونه میتوانند محقق کنند؟