بخش های نامه علی اکبر ولایتی را بخوانید:
«صحبتهایی از شما در رسانه ها و شبکه های اجتماعی در خصوص مسائل مرتبط با مشکلات ناشی از قطع برق در حوزه درمان شنیدم؛ ضمن ابراز تاسف و تاثر از بابت تکرار گفتارهای نسنجیده شما و در رابطه با مسائل پزشکی و امور مرتبط با آن، علی رغم تذکرات مکرر این جانب، لازم است نکاتی را در این مورد متذکر شوم.
اینک که به حق با دغدغهای مضاعف و جدی به مقابله موج پنجم این بیماری منحوس میرویم، القای یاس و نا امیدی گناهی نابخشودنی است. بلکه به عکس انتظار میرود با اعلام موفقیت و پیروزیهای به دست آمده، روحیه نشاط و امید را در جامعه تقویت کنیم و با تحمل رنج و مصائب کار ناشی از تشخیص و درمان و خویشتن داری، موجب کاهش نگرانی مردم شریف کشور و کشورهای همسایه و همجوار باشیم، زیرا سرنوشت کشور ما و کشورهای منطقه و جهان در جریان پاندمی از همدیگر جدا نیست.
طرح موضوعات فنی و تخصصی خارج از روال قانونی و معین آنهم به صورت اغراق آمیز میتواند نتایج معکوس به بار آورد و عملکرد پزشکان خدوم را مورد ضعیف و خدشه قرار دهد. امید است شما که خود از پیش قراولان عرصه خدمت در این حوزه هستید، با توجه به جایگاه علمی و سازمانی خود موارد فوق الاشاره را رعایت نمایید و بیش از پیش در کلام حرمت را لحاظ فرمایید. در صورت تکرار چنین مواضعی از سوی شما، این جانب ناچار خواهم بود تصمیمات جدی تری اتخاذ نمایم.»
در روزهای اخیر محمدرضا هاشمیان، پزشک متخصص آیسییوی بیمارستان مسیح دانشوری در صفحه خود از مدیریت کرونا و قطعی برق انتقاداتی کرده بود که بازتاب گستردهای در فضای مجازی و برخی رسانههای فارسی زبان داشت.