پیمان صابریان روز چهارشنبه در نشست خبری که در محل اورژانس برگزار شد، افزود: وقتی فردی دچار حادثه می شود هنگام تماس با ۱۱۵ از طریق موبایل و تلفن ثابت سرویس مکان یاب اورژانس بدون نیاز به اینترنت فعال شده و لوکیشن محل مورد نظر شناسایی و زمان رسیدن را بالین بیمار به سرعت انجام می شود.
صابریان ادامه داد: اکنون زمان رسیدن بر بالین بیمار توسط همکاران اورژانس حدود ۱۳ دقیقه است که با فعال شدن سرویس مکان یاب سه دقیقه کاهش می یابد.
وی تصریح کرد: سرویس مکان یاب اورژانس اکنون در استان های تبریز، تهران، مازندران، خراسان جنوبی، قم، اراک و غیره فعال شده و در واقع با ایجاد این سیستم دسترسی به بیمار راحت تر و خدمات به مددجو با آرامش بیشتری انجام می شود.
سرعت عمل فرآیند واکسیناسیون در پایگاههای اورژانس
صابریان اظهار داشت: اکنون پایگاههای اورژانس با سرعت عمل بیشتری فرآیند واکسیناسیون کرونا را انجام می دهند و اکنون در تهران ۲۷ پایگاه اورژانس، ۶ مرکز خودرویی، چهار دستگاه اتوبوس آمبولانس و چهار دستگاه نیز آمبولانس امور واکسیناسیون را انجام می دهند.
وی افزود: ۱۶پاپگاه اورژانس نیز در استان خوزستان فعال شده و سرعت واکسیناسیون کرونا افزایش یافته است.
صابریان ادامه داد: ۱۷ نفر از همکاران اورژانس نیز بر اثر ابتلا به کرونا شهید شدند.
کمبود پایگاه نداریم
به گفته سرپرست اورژانس کشور، اکنون کمبود پایگاه اورژانس نداریم و در کل کشور ۳۲۰۰ پایگاه و پنج هزار آمبولانس وجود دارد اما با توجه به وضعیت کرونا لازم است تعداد آمبولانس ها را افزایش دهیم.
به گزارش ایرنا، سعید نمکی وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی روز دوشنبه ۱۱ مرداد ماه ضمن موافقت با درخواست استعفای پیرحسین کولیوند از ریاست سازمان اورژانس کشور، پیمان صابریان را به عنوان سرپرست این سازمان منصوب کرد.
کولیوند از مرداد سال ۱۳۹۵ ریاست سازمان اورژانس کشور را برعهده دارد.