آفتابنیوز : آفتاب: اعضای ستاد انتخاباتی جبهه اعتدالگرایان ایران با هاشمی رفسنجانی دیدار کردند.
به گزارش خبرنگار سیاسی آفتاب، در این دیدار اعضای ستاد انتخابات جبهه مرکب از آقایان امرا... شیخیانی- رئیس ادواری جبهه اعتدالگرایان، جمشید ایرانی-رئیس ستاد انتخاباتی جبهه اعتدالگرایان، مهندی پورنامدار- دبیر اجرایی ستاد انتخابات، به ارائه گزارش کاملی از وضعیت ستاد انتخاباتی جبهه پرداختند و خواستار ارائه دیدگاههای هاشمی رفسنجانی در ارتباط با انتخابات مجلس هشتم شدند.
هاشمی نیز در این دیدار انتخابات را یک مقوله ملی قلمداد کرده و مشارکت همگان را در راستای حفظ منافع ملی کشور دانست.
وی حرکت اعتدالی را بهترین راه اداره کشور در تفکر اعتدالی دانست و گفت:« اعتدال ریشه در باورهای دینی ما دارد و همه باید به این باور دینی پایبند باشیم چرا که جامعه ما با محوریت اعتدال میتواند به آرمانهای خود برسد».
آیتالله هاشمی اقدام اعتدالگرایان را اقدامی مبارک قلمداد و بیان کرد: «نگرش اعتدالی هیچ مخالفتی با ارزشها ندارد وهیج ضد ارزشی هم مورد تایید اعتدالگرایان نیست».
وی حرکت اعتدالگرایان را که نگرشی فراتر از یک جناح خاص داشته و شخصیت خود کاندیداها را مورد توجه قرار داده و نه جناح خاص آنها را، حرکتی درست معرفی کرد.
هاشمی رفسنجانی اعتدال را مقوله جدیدی ندانسته و تصریح کرد: «در سالیان مبارزه هم همیشه به این اصل معتقد بودم و باید اعتدال برای اعتدالگرایان همیشه استراتژی باشد نه مصلحت موقتی و مقطعی».
در این دیدار همچنین غلامعلی دهقان،عضوورای مرکزی حزب اعتدال و توسعه و سخنگوی جبهه اعتدالگرایان هم طی سخنانی گفت: «حامیان گفتمان اعتدال با شناسایی مصادیق جریان اعتدالگرا فراسوی یک جناح سیاسی و با نگاه فراجناحی لیستی تهیه کردند تا گفتمان اعتدال همچنان در عرصه سیاسی کشور حضور داشته باشد».
وی افزود:« لیست اعتدالگرایان ویژگیهای منحصر به فرد خود را دارد لذا فراگیرترین لیست انتخاباتی بوده چرا که در این لیست اصلاحطلبان همسو با گفتمان اعتدال همانند آقایان انصاری و جهانگیری و ... حضور دارند و از سوی دیگر اصولگرایان اعتدالی هم مانند آقایان میرمحمدی، طلایینیک و ... شرکت دارند».
دهقان ویژگی دیگر لیست اعتدالگرایان شامل منتقدین منصف دانسته و گفت: « منتقدینی از جناحهای گوناگون که رویه انصاف داشته و دارای دیدگاههای کارشناسی در حوزههای مختلف هستند».
ویدر پایان تشکیل مجلس با دیدگاههای گوناگون را محملی برای تضارب آرا دانست که میتواند تامینکننده هر چه بیشتر منافع ملی باشد.