نامهای توسط دکتر عباس آقازاده - رئیس مجمع عمومی سازمان نظام پزشکی - به نمایندگی از سوی اعضای مجمع این سازمان درباره وضعیت پیک پنجم کرونا و هشدارهای لازم برای مقابله با آن منتشر شد.
در این نامه خطاب به مسئولان آمده است که این بار سخنان جامعه پزشکی را از میدان مبارزه با عفریت کرونا جدی بگیرید و با به کار بستن نقطه نظرات دلسوزانه فعالان صف اول مبارزه با اپیدمی، به یاری مردم شریف ایران بشتابید.
در این نامه پیشنهاد شده که کشور به مدت دو هفته تعطیل شود و همچنین مطرح شده است که به دلیل مهار شدت تلفات و جلوگیری مؤثر از سرایت پرشتاب دامنه اپیدمی، به سرعت و به تعداد زیاد واکسن مطمئن و تایید شده از سوی WHO وارد شود. در عین حال در این نامه به مردم توصیه شده است که به جز موارد ضروری و حیاتی در خانه بمانند چراکه خطر جدی و فاجعه فوری است.
در بخش دیگری از نامه رییس مجمع عمومی سازمان نظام پزشکی اعلام شده است که در شرایط حاضر طوفان کرونا در کشور کشتار میکند، کادر درمانی آسیب دیده و فرسوده شدهاند، تخت های بیمارستانی در سراسر کشور، به گواه مسئولین اشباع شده اند. دیگر زمانی برای اشتباه و ادامه دادن به سوءمدیریت باقی نمانده است.
همچنین در این نامه اعلام شده است که جامعه پزشکی از بسیاری از هیات های عزاداری ایام سوگواری محرم در سراسر کشور عمیقأ سپاسگزار است که مسئولانه مراسم عزاداری را تعطیل و آن را به رسانه ملی و انجام مراسم در منزل شخصی محدود کرده اند.
در عین حال در این نامه رئیس مجمع عمومی سازمان نظام پزشکی به نمایندگی از سوی اعضای مجمع این سازمان در ادامه از علمای شیعه و رهبران مذهبی ایران درخواست کرده که با صدور فتوا و اعلامیه های هشدار دهنده در این مقطع حیاتی، مانع از بروز مرگ و میر افزون تر و مرگ بیشتر ایرانیان پس از برگزاری احتمالی مراسم عزاداری با روشهای معمول و همیشگی شوند. با این امید که با اعمال محدودیت در شرایط بحرانی امروز، مسلمانان این کشور از تلفات مصون بمانند و سال بعد بتوانند در مراسم پرشور خود شرکت کنند.
همچنین در این نامه آمده است که از عموم مردم ایران بار دیگر تقاضا میکنیم که با مقررات و دستورالعمل های شرایط فوق العاده همکاری و مساعدت به عمل آورند و از دولت جدید و مسئولان بهداشتی و درمانی مملکت نیز تقاضا داریم تا هشدار و اخطار صاحبان فرآیند (جامعه پزشکی) را جدی تلقی کرده و توجه کافی به آن مبذول کنند.
خیلی خیلی برام جای تعجبه که وقتی صحبت از تعطیلی شد وزیر کشور گفت باید بررسی مقدمات مربوطه بشود و سپس تصمیم گیری
مگه تو این دو سال کرونا نتونستید شرایط عادی، اضطرار و فوق اضطرار رو ارزیابی و برنامه ریزی کنید تا از قبل بتونید فقط با یه هماهنگی ساده کلید تعطیلی کامل یا تعطیلی غیر کامل رو بزنید.
مدیریت بحران یعنی همین که تو چند ساعت بتونید با یه دستورالعمل مشخص کل مملکت رو سرخط بیارید و تعطیل یا نیمه تعطیل کنید
شرایط فوق بحرانیه و تازه وزیر کشور می خواد بررسی کنه که مقدماتش چیا باید باشه
لذا وقتی تو این شرایط دارن بررسی مقدمات می کنن یعنی هیچ برنامه ریزی تو مملکت ریشه نداره
این همه تلفات دادیم تازه می خواد بررسی کنه ...
دیگه از دولت خیلی امیدی نیست
مجلس هم که جشن پیروزی را انداخته
بر ای
قطع
اینترنت،،!
چه بسیار مواردی که علما اخطار دادند و به ظاهر مذهبیون بی تفاوت بودند ، مگر جلوی قمه زنی را علما توانستند بگیرند؟
یه گروه که از اول اعتقادی به کرونا نداشتن و میرفتن مسافرت و مهمونی و ... اینا که هیچی نمیشه گفت بهشون واقعاً