پایگاه خبری آفتاب
۱۸ /خرداد /۱۴۰۵
Monday 08 June 2026
کد خبر:۷۲۷۸۹۶
۲۳:۰۸
۱۴۰۰/۰۶/۲۸
ارزیابی پیامد‌های تغییر تیم مذاکره کننده هسته ای در سانه‌های منطقه و جهان

زنگ خطری برای ایران و غرب؛ دولت رئیسی بی‌خیال برجام می‌شود؟

زنگ خطری برای ایران و غرب؛ دولت رئیسی بی‌خیال برجام می‌شود؟
انتصاب "باقری کنی" سیاست هسته‌ای ایران را در دستان جریان نزدیک به رئیسی قرار خواهد داد. انتصاب "باقری کنی" باید هشداری آشکار برای غرب باشد چرا که احتمالا تیم تازه ایران در صورت تاخیر امریکا در بازگشت به توافق هسته‌ای ۲۰۱۵ اساس توافق هسته‌ای را زیر سوال برده و از تمام تعهدات ایران نسبت به برجام عقب‌نشینی کند.
۲۳:۰۸
۱۴۰۰/۰۶/۲۸
به گزارش آفتاب نیوز،

خبرگزاری "رویترز" در گزارشی با اشاره به جانشینی "باقری کنی" به جای "عراقچی" به عنوان مذاکره کننده بعدی ایران در مذاکرات وین از باقری کنی به عنوان جهره‌ای محافطه کار یاد کرده و به پیامد‌های این انتصاب می‌پردازد.

به گزارش آفتاب‌نیوز؛ این خبرگزاری می‌نویسد: ایران که از خروج آشفته امریکا از افغانستان دلگرم و خرسند است، "علی باقری کنی"، معاون وزیر خارجه را به عنوان مذاکره‌کننده ارشد با قدرت‌های جهانی معرفی کرده است؛ به این امید که در مذاکرات از امتیازاتی برخوردار شود.

"باقری کنی" دیپلمات ارشدی است که جایگزین عباس عراقچی، دیپلمات باتجربه‌ای می‌شود که مذاکرات‌اش منجر به لغو تحریم‌های امریکا علیه ایران شد. انتصاب "باقری‌کنی" نشان می‌دهد دولت موازی و در سایه در ایران اکنون در تمام نهاد‌های ایران نفوذ دارد و مدیریت امور در دست آن است. باقری کنی به همین خاطر می‌تواند با سهولت بیشتری با غرب مذاکره کند چرا که او نه تنها نماینده دولت است، بلکه از حمایت حلقه داخلی قدرت در ایران نیز برخوردار می‌باشد.

خروج امریکا از افغانستان به تهران اعتماد به نفس و اطمینان خاطر بیشتری نسبت به رویکرد خود در قبال مسائل منطقه‌ای و بین‌المللی می‌دهد. اکنون ایران باور دارد که امریکا در منطقه در موضع ضعف است. ایران اکنون با تکیه بر نیرو‌های نیابتی از عراق تا یمن و لبنان نفوذ منطقه‌ای خود را گسترش می‌دهد.

این خبرگزاری در ادامه می‌نویسد: انتصاب باقری‌کنی می‌تواند روند دستیابی به توافق ایران با امریکا را طولانی‌تر سازد چرا که مقام‌های ارشد ایرانی خواستار افزایش سطح امتیازات درخواستی برای موافقت با توافق با امریکا خواهند شد. ایران اکنون این تصور را دارد که امریکا در موضع ضعف است و پیروزی بر آن امکان‌پذیر است. ایران و حزب‌الله لبنان و نیرو‌های مشابه از تصاویر خروج هواپیما‌های امریکایی از افغانستان استفاده می‌کنند تا نشان دهند کسانی که روی قدرت امریکا حساب باز کرده‌اند به سرنوشت مشابهی دچار خواهند شد.

نشریه سعودی "عرب‌نیوز" نیز ضمن توصیف "باقری کنی" به عنوان فردی "ضد غرب" می‌نویسد: شک و تردید درباره احیای توافق هسته‌ای با انتصاب "باقری کنی" یک چهره ضد برجام افزایش یافته است. باقری کنی ۵۳ ساله که پیش‌تر در قوه قضائیه تحت ریاست "ابراهیم رئیسی" حضور داشته بار‌ها از نحوه همکاری ایران و آژانس انتقاد کرده است. انتصاب "باقری کنی" سیاست هسته‌ای ایران را در دستان جریان نزدیک به رئیسی قرار خواهد داد. انتصاب "باقری کنی" باید هشداری آشکار برای غرب باشد چرا که احتمالا تیم تازه ایران در صورت تاخیر امریکا در بازگشت به توافق هسته‌ای ۲۰۱۵ اساس توافق هسته‌ای را زیر سوال برده و از تمام تعهدات ایران نسبت به برجام عقب‌نشینی کند. انتصاب "باقری کنی" می‌تواند روند دستیابی توافق ایران با امریکا را طولانی‌تر سازد چرا که ایران شروط‌اش را برای دستیابی به توافق با امریکا افزایش خواهد داد تا توافقی باب میل خود را حاصل کند".

گزارش خطا
ارسال پیام
captcha
پیام های شما
محمد
Iran (Islamic Republic of)
۲۰:۳۷ - ۱۴۰۰/۰۶/۳۰
همچنان که طالبان تغییر کرده شایدایشان هم تغییر کردند
پاسخ
علی
Iran (Islamic Republic of)
۰۹:۵۹ - ۱۴۰۰/۰۶/۳۰
شاید روال مذاکرات، یکم منطقی و مناسب با واقعیت سیاست شد، نه با خوش خیالی و وهم.
پاسخ
ناشناس
Luxembourg
۰۷:۰۷ - ۱۴۰۰/۰۶/۳۰
زندگی مردم بازیچه انسانهای قدرت طلب شده
پاسخ
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۲۳:۰۰ - ۱۴۰۰/۰۶/۲۹
غربگرایی درد بی درمان برخی
پاسخ
ناشناس
Canada
۱۵:۴۱ - ۱۴۰۰/۰۶/۲۹
نشون میده چقدر غربیها و سعودیها ازاحیای توافق هسته ای می ترسند که اینگونه ایران رو تشویق به خروج می کنند. این توافق توسط روحانی و ظریف انجام شد. همچنین کی دوست نداشت در زمان روحانی واکسن نزنه؟. حتما دلواپسان.
پاسخ
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۵:۳۱ - ۱۴۰۰/۰۶/۲۹
اینکه شرق پرستان شعار برعلیه ۰(حالا فرض کنیم)غرب پرستان بدهند افتخاری ندارد ،،،،؟بلکه
واکسنهای سفارش غرب پرستان را دارند شرق پرستان( که کارشکنی دیگر نمیکنند) استفاده میکنند (بدون اینکه بگویند )خجالت باید بکشند وجواب خداوند را بدهند که اینهمه انسان را قربانی کردند بخاطر سیاست بازیتان
پاسخ
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۵:۲۵ - ۱۴۰۰/۰۶/۲۹
دندون رو ...بذارید فعلا
پاسخ
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۲:۵۹ - ۱۴۰۰/۰۶/۲۹
توافق انجام میشه و خواهید دید چه امتیازاتی خواهیم داد.کافیه بزنیش تو چایی
پاسخ
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۲:۵۹ - ۱۴۰۰/۰۶/۲۹
غزب گرایی بده ولی از نوکری روسیه و چین بهتره . افتاد؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
پاسخ
ناشناس
United States of America
۱۲:۰۰ - ۱۴۰۰/۰۶/۲۹
حقوق بگیران سایبری فعال شدند
پاسخ
یوسف
Iran (Islamic Republic of)
۱۱:۳۵ - ۱۴۰۰/۰۶/۲۹
واقعا ببین امور مهمی مثل سیاست خارجی چقدر بی اهمیت شده که کسانی مثل باقری کنی اون رو در اختیار میگیرن . چقدر ساده اندیشی و ساده لوحانه . آمریکا با کسینجرش اینهمه مدعی سیاست خارجیش نبوده . بعضی ها جوری از این تحولات لذت میبرن که انگار به آرزوهاشون رسیدن . هر کسی مشتاقه ببینه نتایج چی بوده شاخصها رو پیگیری کنه ببینه کشور در چه بحرانهایی داره غلت میزنه .
پاسخ
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۰:۰۸ - ۱۴۰۰/۰۶/۲۹
من نمی دونم دیگه چه اتفاقی باید بیافتد که شماها متوجه بشید از آمریکا و غرب برای ما آبی گرم نمی شود؟؟!!
نمی دانید یا خودتان را زده اید به نادانی؟!
پاسخ
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۹:۰۵ - ۱۴۰۰/۰۶/۲۹
چه کسی جوبگوی سرم ها و شیرخشک هایی هستن که تو گمرک موندن و تارخ مصرفشون گذشت
روحانی بجز برجام خیلی چیزهای دیگه گذاشت بر جام ملت
پاسخ
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۹:۰۴ - ۱۴۰۰/۰۶/۲۹
انشالله هر چه زودتر از برجام خارج بشه اقای رییسی و fatf هم کنار گذاشته بشه تا هر چه سریعتر مشکلات کاهش پیدا کنه و تحریم ها هم لغو بشه انشالله
پاسخ
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۷:۵۹ - ۱۴۰۰/۰۶/۲۹
مبارکتون باشه این همه پیشرفت و شکوفایی کشور شرق گدا ها
پاسخ
آقازاده فرزندکارگر
Iran (Islamic Republic of)
۰۶:۴۷ - ۱۴۰۰/۰۶/۲۹
حسن روحانی از 6سال پیش هم ازگلابی های برجام به مردم وعده هاداده بود! خدایا! نوکرصفتی وخودباختگی درمقابل امریکای غارتگر، چه وقت ازسرکدخداپرستان نوکرصفت ومنفورین ملت، بیرون میرود!؟
پاسخ
جواد
Iran (Islamic Republic of)
۰۶:۲۹ - ۱۴۰۰/۰۶/۲۹
با عرض تسلیت به غرب گرا ها بنزین به لبنان رسید .والیبال قهرمان آسیا شد با مربی ایرانی.همه دارن واکسن میزنند و...
پاسخ
ناشناس
خوش به حالت با رسیدن بنزین مفتی به لبنان چی به شما میرسه
کارتن و گور خوابی ایرانیها و خیلی از بدبختی های دیگر
ناسناس
طبق نظر شما همه چیز گل و بلبل است. قیمتها شکسته شده. قیمت دلار 4000 تومان شده و الاخر
على
ولى هنوز ميلياردها پول ايران در كشورهاى مختلف بلوكه است و دولت
كارى نميتواند انجام دهد
ناشناس
یکم از اون بنزین هم به سیستان بدین بد نیست.
ناشناس
خدا را شکر (مانند جناب مدیری قرائت فرمایید)
ناشناس
اینکه شرق پرستان شعار برعلیه غرب پرستان بدهند افتخاری ندارد ،،،،؟بلکه
واکسنهای بقول شما سفارش غرب پرستان را دارند شرق پرستان( که کارشکنی دیگر نمیکنند) استفاده میکنند خجالت باید بکشید وجواب خداوند را بدهید که اینهمه انسان قربانی کردید بخاطر سیاست بازیتان !
ناشناس
واقعاً که جـــــــــــــــــــــــوادی.
علی
آقای ناشناس هرکی بر علیه بد عهدی و استعمار خواهی غربیان حرف بزنه، شرق پرست نیست.
Nima
Canada
۰۱:۱۹ - ۱۴۰۰/۰۶/۲۹
انتصاب باقری کنی دو ایراد مهم دارد
اول : انقلابیون اسلام گرا شاه را نقد می کردند که حلقه قدرت میان چند فامیل می گردد، ایشان برادرزاده مهدوی کنی روحانی محافظه کار است. نقد اول اینکه در نبود دموکراسی چرخش نخبگان در ... وجود ندارد و اقلیتی اصول گرا بین خانواده های خود تقسیم قدرت می کنند.

دوم : اصول گرایان با تحمیل تحریم ها به مردم توانایی خرید هر ایرانی را یک پنجم کرده اند، آقای باقری کنی چون از میان مردم تحریم شده نیامده نیاز اقتصادی مردم به رفع تحریم ها را نمی فهمد و بجای رفع تحریم ها احتمالا اولویت او دفاع از نفوذ منطقه ای...است. حضور افرادی مثل باقری کنی در قدرت یعنی فقیر تر شدن هر ایرانی و شکست توسعه پایدار در داخل کشور.
پاسخ
چلمقانی
Iran (Islamic Republic of)
۰۱:۱۸ - ۱۴۰۰/۰۶/۲۹
زنگ خطری برای غرب پرستان و غرب تیتر بهتری هست
پاسخ
ناشناس
صبر کن متوجه میشی!
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۲۳:۴۳ - ۱۴۰۰/۰۶/۲۸
"خطيب‌زاده گفت: رئيس جمهور به دليل رعايت دستورالعمل هاي کرونايي، تصميم گرفته است که به صورت برخط و آنلاين در مجمع عمومي سازمان ملل سخنراني کند."
تاجیکستان چی ؟
پاسخ
ناشناس
سفر به آنجا مشکل دارد
ناشناس
واکسن برکتی که زدن چی؟وزیر که میره اوکیه ؟آقا ماسک وضدعفونی که دیگه هست اونجا...فقط رئیس جمهور ما باید دستورالعمل های بهداشتی رو رعایت کنه؟