کد خبر: ۷۲۸۴۴۴
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار : ۳۱ شهريور ۱۴۰۰ - ۱۷:۱۱

ایرانی ها مرگ اندیش هستند یا مرده پرست؟

مدیرکل ارشاد اسلامی گیلان، ایرانی ها را مرگ اندیش دانست؛ نه مرده پرست و تاکید کرد: امروز نقطه پایان زندگی مرحوم فخرموسوی است و می توانیم درباره چگونگی های این هنرمند سخن بگوییم.
ایرانی ها مرگ اندیش هستند یا مرده پرست؟
آفتاب‌‌نیوز :

فیروز فاضلی در حاشیه مراسم تشییع و خاکسپاری مرحوم سید محمود فخرموسوی، از شاعران و هنرمندان پیشکسوت گیلانی که در آستانه اشرفیه برگزار شد، ضمن تسلیت این ضایعه بزرگ به اهالی فرهنگ و هنر، اظهار کرد: مجالس ترحیم مجالس تذکار هستند و باید به مرور باورداشت های خود بپردازیم.

وی خصلت مرده پرستی ایرانی ها را یک باور دروغ دانست که جای حقیقت نشسته و افزود: زمانی که یک جمله تداوم داشته باشد، نمی توان درباره صدق یا کذب آن جمله نظر دارد، زیرا در ادامه ممکن است که کذب به صدق و صدق به کذب تبدیل شود، اما وقتی نقطه در پایان جمله قرار می گیرد، می توانیم درباره آن جمله صحبت کنیم.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی گیلان، مرگ را نقطه پایان جمله زندگی انسان دانست و تصریح کرد: وقتی در زندگی به نقطه مرگ می رسیم می توانیم درباره هستی اندیشه کنیم و کاستی ها و درستی ها را نشان دهیم.

فاضلی، ایرانی ها را مرگ اندیش دانست؛ نه مرده پرست و تاکید کرد: امروز نقطه پایان زندگی مرحوم فخرموسوی است و می توانیم درباره چگونگی های این هنرمند سخن بگوییم که چگونه فخرموسوی، فخرموسوی شد.

وی نسل فخرموسوی ها را نسل چندوجهی دانست و ادامه داد: فخرموسوی فقط شاعر نبود، بلکه در کنار شعر، موسیقی می دانست و تئاتر اجرا می کرد و بازیگر و کارگردان بود. در واقع مرحوم فخرموسوی ذلتا فرهنگی بود، زیرا فرهنگ مانند منشور است و باید نگاه چندوجهی به آن داشت.

مدیرکل ارشاد اسلامی گیلان، با بیان اینکه گیلانی ها شعرخوانی فخرموسوی را دیده اند و با بازیگری او خاطره دارند، اضافه کرد: لحن فخرموسوی در شعر حماسی بود و در بازیگری صلابت خاصی داشت.

وی حماسه را ذاتی فخرموسوی دانست و عنوان کرد: مرحوم فخرموسوی می تواند به الگویی برای اهالی سیاست تبدیل شود، زیرا ایشان توانست از ظرفیت بالای جوانان هم دوره خودش استفاده کند.

فاضلی، دهه ۶۰ را دوران مخوفی از نظر فکری دانست و یادآور شد: جوانانی که پا به عرصه گذاشته بودند جذب گروه ها و جریانات فکری خاص می شدند، اما مرحوم فخرموسوی همه جوانان را زیر چتر فرهنگ و هنر جمع کرد و نیروی انباشته آنان را در کارهای فرهنگی به کار گرفا و مانع از پناه بردن آنان به دامان دیگران شد.

مدیرکل ارشاد اسلامی گیلان، از مسئولان خواست نسبت به اهالی فرهنگ و هنر اهتمام داشته باشند و گفت: فرهنگ و هنر پراکندگی ندارد و همه در سایه فرهنگ و هنر یکی می شوند لذا مرحوم فخرموسوی یک مکتب است و فخرموسوی ها تداوم دارند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
انتشار یافته: ۱
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۲:۳۰ - ۱۴۰۰/۰۶/۳۱
0
0
ایرانیان مرده پرست یا مرگ اندیش نیستند بلکه برخی دهه‌ها تمام توان‌شان را به کار بردند تا اینطور باشد و بشود. نتیجه چه می‌شود؟ ملتی افسرده که از هر چهار نفر یک نفر دچار مشکلات روانی است.

مدیر کل دفتر سلامت روان وزارت بهداشت:
حدود ۲۳ درصد جمعیت کشور دچار اختلالات روانی هستند.(مانند آمار کرونا این رُ هم چند برابر کنید تا به حقیقت برسید)
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین