آفتابنیوز :
آفتاب: دبیركل حزب مردمسالاری با اشاره به نامگذاری سال 87 به عنوان سال نوآوری و شكوفایی گفت: «مردم در نوآوری و شكوفایی پیشتازند، مسووولان مراقب باشند از آنها عقب نمانند».
مصطفی كواكبیان در گفتوگو با ایسنا با تاكید بر اینكه " دولتمردان و مجلسیان باید ابزارنوآوری و شكوفایی را فراهم كنند" در عین حال به وجود نوآوری در اندیشه سیاسی اسلام اشاره و اظهار كرد: «بحث نوآوری وشكوفایی یك بحث قرآنی است و دراندیشه اسلامی نیز یكی از اسامی خداوند سبحان واژه «یا بدیع» است».
وی با اشاره به این آیه قرآن «بدیعالسمواتوالارض» در عین حال، بهار طبیعت را یكی از جلوههای محسوس و ملموس نوآوری ذات اقدس الهی توصیف كرد و افزود: «از این منظر میتوانیم بگوییم كه بحث نوآوری و شكوفایی یك بحث دیرینه در تفكر اسلامی است».
منتخب مردم سمنان در مجلس شورای اسلامی، با اشاره به اینكه " اساسا باب اجتهاد در فقه شیعه هیچگاه مسدود نبوده و این باب همواره مفتوح بوده است" افزود: «از این دیدگاه نیز نوآوری و شكوفایی در اندیشههای فقهی تشیع همواره مطرح است».
كواكبیان با بیان اینكه " در باب نظام سیاسی اسلام و تفكر خط امام خمینی(ره) علاوه بر مفتوح بودن باب اجتهاد زمان و مكان دو عنصر تاثیرگذار در اجتهاد و نحوه استنباطات فقهی حكومت دینی است" ادامه داد: «به عبارت سادهتر در اصل نظام هستی و در تفكر قرآنی و در اندیشه اسلامی و البته در اجتهاد فقهی شیعه و در نظام سیاسی اسلام بحث نوآوری و شكوفایی یك بحث ضروری است».
این استاد دانشگاه با اشاره به اینكه " وارد چهارمین دهه از انقلاب شكوهمند ایران شدهایم" اضافه كرد: «با توجه به این مساله باید در نحوه دستیابی به اهداف و اجرای اصول و تحقق استراتژیها و پیگیری تاكتیكهای نظام جمهوری اسلامی نیز حتما نوآوریهای لازم و شكوفاییهای ضروری را مد نظر داشته و بپذیریم در زمانه اینترنت و دیجیتال و نانوتكنولوژی و بعد از سه دهه با برخی روشهای سنتی و راهكارهای نخنما شده و استراتژیهای تاریخ مصرف گذشته نمیتوان در اصل نوآوریهای علمی و فنآوریهای جدید قدم گذاشت و به روشهای منسوخ تمسك ورزید».
منتخب مردم سمنان در مجلس شورای اسلامی درباره نقش مسوولان در ایجاد زمینه جهت نوآوری و شكوفایی خاطرنشان كرد: «دولتمردان، مجلسیان و سایر حكومتگران باید ابزار نوآوری و شكوفایی را فراهم كنند و این مسوولیت را صرفا برای خدمت به مردم و به دور از هرگونه شعارگرایی پیگیری كنند».
كواكبیان ادامه داد:«باید علاوه بر اینكه نامگذاری سالها را تبلیغ و ترویج كنیم به آسیب شناسی سالهای قبل نیز بپردازیم، یعنی به عنوان مثال باید ببینیم در سال اتحاد ملی و انسجام اسلامی آیا این امكان وجود نداشت كه زمینههای اتحاد ملی و انسجام اسلامی را بهتر فراهم كرد»؟
وی افزود:«باید توجه داشت اگر امسال سال نوآوری و شكوفایی است فكر نكنیم تنها در صدا و سیما و تبلیغات برخی بنرها و وسایل تبلیغاتی و رسانهها میتوان این نامگذاری را تبلیغ كرد و در عرصههای علمی و زمینههای اجرایی اقدام جدی به عمل نیاورد و بعد هم فكر كنیم كه به مسوولیت و رسالت خود به خوبی جامه عمل پوشاندهایم».
مدیرمسوول روزنامه مردم سالاری با تاكید بر اینكه " باید این مساله به خصوص در سال گذشته آسیب شناسی شود" گفت: «اگر حقیقتا همه جنبهها و تمامی زوایای شعار سال گذشته یعنی اتحاد ملی و انسجام اسلامی عملی میشد، شاید در انتخابات مجلس هشتم مشاركت بالای 75 درصد را تجربه میكردیم».
كواكبیان درباره نقش مردم در این زمینه خاطرنشان كرد: «مردم با كمال صداقت و وفاداری كامل به اصول انقلاب در صحنه حاضر بودند و اتفاقا از همه روشهای تازه و راهكارهای نو و هرگونه نوآوری و شكوفایی كاملا استقبال میكنند و اساسا با توجه به حجم انبوه اطلاعات و انفجار اطلاعرسانی و گستردگی معلومات تازه و اخبار مربوط به كشورهای مختلف به دنبال نوآوری و شكوفایی هستند. لذا مردم در این زمینه هیچ مشكلی ندارند».