کد خبر: ۷۲۸۹۷
تاریخ انتشار : ۱۶ فروردين ۱۳۸۷ - ۱۳:۱۶
دكتر اصغر مهاجري تشریح كرد:

پيام «سال نوآوری و شكوفايی» تثبيت انقلاب اسلامی

آفتاب‌‌نیوز : آفتاب: پیام «سال نوآوری و شكوفایی» می تواند یكی دیگر از نشانه ای ثبات انقلاب اسلامی باشد.

دكتر اصغر مهاجری جامعه شناس و استاد دانشگاه در گفتگو با سرویس اجتماعی آفتاب درباره نام گذاری سال 87 توسط مقام معظم رهبری به نام سال«نو آوری و شكوفایی»گفت:«وقتی رهبر انقلاب خلاقیت ، نوآوری و شكوفایی را مطرح می كنند معنی اش این است كه باید جسارت تغییردر سطح پوسته و محتوای جامعه را داشت.زیرا حركت انقلاب اسلامی حركت نو آورانه بوده و با عملیاتی كردن شعارهای انقلاب اسلامی می توان وعده ای انقلاب را برای مردم شكوفا نمود.
 
این استاد دانشگاه خلاقیت و نوآوری و جسارت بخشی در جامعه را، وظیغه كارشناسان و پژو هشگران و اصحاب رسانه دانست و اظهار داشت:«كه اگر نظام دانشگاهی و پژوهشی و بخصوص رسانه ها پیام سال نو آوری و شكوفایی را به درستی دریافت نمایند،با روش نو آورانه در چهارچوب قانون اساسی و به دور از هرگونه روش های آزمون خطا و چالش انگیز می توانند جنبش نرم افزاری كه معظم له فرموده اند شكوفا كنند».
 
وی در ادامه افزود: « در دولت تحول خواه ما شاهد نوآوری بوده ایم، اما متاسفانه این نو آوری ها مانند مقاومت در تغییر ساعت، تغییر ساختار برنامه و بودجه بدون پشتوانه نظری كارشناسان بوده و در نتیجه نوآوری ها دولت شكوفا نشد. و مشاهده می شود كه ما درحوزه های مختلف دچار چالش های عدیده ای شده ایم».
 
عضو هیات علمی دانشگاه آزاد واحد تهران مركز ، نشانه های ثبات انقلاب اسلامی را در این پارامترها می داند:«ما از لحاظ كنترل جمعیت به یك ثبات رسیدیم. زیرا انقلاب اسلامی توانسته است در جغرافیای سیاسی 30 ساله خود جوانانی را تربیت كند كه در راستای ارزشها و آرمانهای انقلاب تربیت شده اند و باید به لحاظ نیروی انسانی این وضعیت را مغتنم شمرد به شرط اینكه مسئولین ما جوان باور باشند.
 
این استاد دانشگاه پارامترهای دیگر ثبات انقلاب را این گونه تحلیل نمود:« در عرصه های علمی به این باور رسیده ایم كه راهكار و نجات هر جامعه ایی دانش و پژوهش است. در آوردگاه های جهانی به لحاظ اقتصادی و انرژی هسته ایی توانسته ایم خودی نشان بدهیم. ونگاه ما به مسائل بین المللی  بر اصل عزت خرد و مصلحت سنجی آگاهانه است.این پارامترهای می تواند دلایل روشنی برای ثبات انقلاب اسلامی باشد.
این جامعه شناس در ادامه اظهار داشت: «تمام نام گذاری های سال های گذشته ایدئولوژیك محور بوده و با ارزشهای ملی گرایی مذهبی و دینی ما پیوند خورده بود. اما در نام گذاری امسال ما از مرحله ایدئولوژیك رد شدیم و به یك عقلانیت عینی رسیدیم و این می تواند یكی دیگر از نشانه ای ثبات انقلاب اسلامی باشد».
 
این مدرس دانشگاه های تهران اعتقاد دارد كه پیام سال «نوآوری و شكوفایی»متاثر از نگاه آسیب شناسانه مقام معظم رهبری نسبت به مسائل جامعه است زیرا مسئولین نسبت مردم، وظایف و تعهداتی دارند، اما با روی كارآمدن دولت تحول خواه،بعضاً روش ها ی نوآورانه ای اجرایی شدکه این روش های نوآورانه دارای معایبی بود، زیرا باید یك خیزش همراه با نگاه علمی و كارشناسانه انجام بشود . و این نوآروی زمانی عملیاتی می شود كه شكوفایی به كام مردم شیرین گردد.
 
وی در ادامه افزود:«نو آوری در سایه حركتهای انقلابی تند نیست، بلكه در پرتو حركت های انقلابی دانش محور است. دولت به پشتیبانی كارشناسی و بحث جنبش نرم افزاری می تواند این نوآوری و شكوفایی را پدیدار سازد».
 
دكتر مهاجری اعتقاد دارد كه در رهبری به وضعیت جاری نگاه نقد گونه دارند و نام گذاری امسال به نام سال «نوآوری و شكوفایی» به این دلیل است كه با شعارهای كلیشه ایی نمی توان شعار های اولیه انقلاب اسلامی را به سرانجام رساند . و با تغییر و نوآوری می توان انقلاب اسلامی را تثبیت نمود». 

وی در خاتمه اظهار داشت جامعه ما نسبت به شعاره نگاهی كلیشه ایی دارد، و بعضاً حساسیتش را نسبت به نام گذاری و شعارها از دست داده است، و با یك سری همایش و سمینار و كارهای كلیشه ایی خاتمه یافته تلقی می كند. اما امسال باید مسئولین با برنامه ایی خلاقانه از این حالت كلیشه ایی خارج شده ، و نسبت به پیام سال 87 حساس باشند. و این پیام نشان دهنده این است كه با مطرح كردن استراژی نوآوری وخلاقیت، زمان آن رسیده كه جامعه ایرانی با جسارت ، ارزشهای جدیدی در پرتو انقلاب اسلامی به ارمغان بیاورد .
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین