آفتابنیوز : آفتاب: محبیان گفت: «تغییر مدیران ضعیف از سوی رییس جمهور اشکالی ندارد، اما نکتهای که مهم است این است که اسامی مطرح شده بعضا اشاره به نام وزرایی دارد که در زمره وزرای خوب و کارآمد دولت نهم محسوب میشوند».
امیر محبیان، عضو موسس حزب نواندیشان اصولگرا در گفتگو با خبرنگار سیاسی آفتاب درباره اخبار منتشر شده مبنی بر تغییرات جدید با اشاره به اینکه موضوع از دو منظر قابل بررسی است، اظهار داشت: «تغییرات در کابینه از منظر مدیریتی زیاد هم نمیتواند مثبت ارزیابی شود چرا که طبعا ثبات مدیریتی میتواند به اجرای برنامههای تعهد شده از سوی وزرا کمک کند».
وی اضافه کرد: «همچنین ثبات مدیریتی در ایجاد آرامش و ثبات در تشکیلات مورد نظر نیز موثر است».
محبیان در عین حال گفت: «البته بحث تغییرات مدیریتی از موضع حق رییس جمهوری نیز قابل بررسی است و طبیعتا رییس جمهور حق دارد که با تغییر در کابینه خود به سمت حرکت کند که حداکثر میزان کارآمدی را برای تحقق شعارهای خود ایجاد کند».
وی ادامه داد: «به نظر میرسد استراتژی دولت نهم در زمینه تغییرات مدیریتی آن است که تعهد رییس جمهور برای رسیدن به اهدافش بر ثبات مدیریتی غلبه داشته و رییس جمهور میکوشد طبق بازخوردهای دریافتی از کارکرد وزرایش، با ایجاد تغییرات مستمر کابینه خود را ترمیم کند».
این فعال سیاسی اصولگرا در ادامه اظهار داشت:«اساسا قضاوت در مورد درستی یا نادرستی این اقدام، بدون توجه به نتایج حاصل از آنها ممکن نیست. به گمان من اگر رییس جمهور بتواند با این اقدام کارآمدی دولت را بالا برده و رضایت مردم را کسب کند، این اقدام مثبت بوده و در غیر این صورت نتیجه مثبتی به ارمغان نخواهد آورد و صرفا یک استراتژی شکست خورده تلقی خواهد شد».
محبیان تصریح کرد: «در مجموع بر آن هستم که تغییر مدیران ضعیف از سوی رییس جمهور اشکالی ندارد، اما نکتهای که مهم است این است که اسامی مطرح شده بعضا اشاره به نام وزرایی دارد که در زمره وزرای خوب و کارآمد دولت نهم محسوب میشوند».
وی ابراز عقیده کرد: «وزیر کشور و همچنین دکتر دانش جعفری، دارای کارکرد خوب و کارنامه قابل قبولی هستند که تغییر آنها نمیتواند چندان مثبت تلقی شود».
عضو موسس حزب نواندیشان اصولگرا افزود:«باید دید دکتر احمدینژاد، بر اساس کدامین مبانی این تغییرات را در نظر گرفتهاند و شاید فاکتورهایی را در نظر دارند که برای قضاوت در دسترس ما نیست».
وی تاکید کرد: «باید براساس ذهنیت دکتر احمدینژاد به موضوع نگاه کنیم. از نظر وی ثباتی که نتیجه مثبتی ندارد، ثبات در اشتباه است و مطلوب نیست. در این نگاه، ثبات فی نفسه ارزشمند تلقی نمیشود بلکه مهم نتیجه است؛ لذا اگر تغییر مایه اصلاح شود ولو در ثانیههای پایانی عمر دولت، میتواند مفید باشد».
محبیان همچنین در پاسخ به این سوال که "آیا تغییرات مکرر جایگاه دولت و مشروعیت آن را متزلزل نمیکند؟" گفت: «با توجه به اینکه تک تک وزرای جدید، مجددا از مجلس رأی اعتماد میگیرند، شبهاتی از این دست که مشروعیت دولت را نشانه میگیرد، چندان هم جایگاهی ندارد».