نوشین یمانی در رابطه با سردردهای سینوسی، اظهار کرد: سردرد سینوسی ناشی از تورم، التهاب یا عفونت در یک یا چند سینوس در سر افراد رخ میدهد و بسیاری از سردردهای سینوسی علائم مشابه سردرد تنشی یا میگرن را نشان میدهند.
وی در رابطه با علائم سردرد سینوسی، افزود: اغلب افراد دچار علائم دیگری مانند گرفتگی، سرفه، گلودرد، خستگی و یا ترشح بینی میشوند که میتواند به علت آلرژی، تغییرات فشار در گوش، عفونت دندان، سرماخوردگی، عفونت سینوس باکتریایی یا سینوزیت ایجاد شود.
این پزشک در رابطه با درمان سردردهای سینوسی، تصریح کرد: اغلب سردردها و تورم سینوسی طی چهار تا هشت هفته با درمان پزشکی یا بدون درمان از بین میرود.
متخصص مغز و اعصاب و فلوشیپ سردرد گفت: اگر بافت مجاری یا سلولهایی که سینوسها را به پشت بینی متصل میکند ملتهب شود، سینوس نمیتواند به صورت طبیعی تخلیه شود و احتمالاً فشار درون سینوسهای گرفته شده افزایش پیدا میکند که این موضوع ممکن است با ورم و التهاب بافت سینوسها نیز همراه باشد و منجر به افزایش مخاط و ترشح مایعات شود.
یمانی خاطرنشان کرد: افزایش مایعات به همراه ناتوانی در تخلیه آنها باعث افزایش فشار درون حفره سینوسی میشود که در نهایت منجر به دردی از نوع سردرد سینوسی خواهد شد. گفتنی است اصطلاح سینوزیت برای توصیف التهاب سینوس به کار میرود.