براساس برخی گزارشها دانشگاه صنعتی شاهرود پیشگام کاهش حقوق اساتید و اعضای هیات علمی دانشگاه شده و حقوق اساتید خود را کاهش داده است.
این در حالی است که برخی از روسای دانشگاه کشور زیر بار کاهش حقوق اساتید به دلیل عدم وجود اعتبار نشده اند.
دانشگاه صنعتی شاهرود از تاریخ ۱۵ تیرماه حکم تماموقت ویژه را در راستای قانون «همسان سازی حقوق استادان وزارت علوم با وزارت بهداشت» برای اعضای هیأت علمی صادر کرده بود.
اما اخیرا در نامه جدیدی اعلام شده است با توجه به اینکه اعتبار لازم برای اجرای آن در نظر گرفته نشده است، «خدمت تماموقت ویژه» در احکام صادره به «تماموقت» تغییر مییابد.
این در حالی است که گفته میشود از تیرماه ۱۴۰۰ تا اکنون در دانشگاه صنعتی شاهرود فوقالعاده ویژه پرداخت شده بود.
با این تصمیم دانشگاه شاهرود حقوق اساتید و اعضای هیات علمی این دانشگاه تا سی درصد کاهش مییابد.
مجلس شورای اسلامی مصوبه افزایش حقوق اساتید دانشگاهها را به منظور رفع اختلاف چندین ساله بین حقوق اعضای هیئت علمی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و اعضای هیئت علمی غیربالینی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در قانون بودجه سال ۱۴۰۰ تحت عنوان «همسان سازی» تصویب کرد.
محل تامین اعتبار این طرح نیز در بند «و» تبصره ۲ آن قانون یعنی از محل فروش اموال دولتی قرار داد. در وهله اول مشکلات اجرایی و ضرورت تدوین شیوه نامه ها و دستورالعمل های مربوطه باعث شد اجرای این قانون تا تیرماه سال جاری به تاخیر بیفتد.
پس از آن نیز به دلیل برخی شبهات مطرح شده از سوی دستگاه های اجرایی و نظارتی در مورد چگونگی اجرای این قانون و محل تامین اعتبار آن، اجرای قانون در تمام ماه های گذشته با مشکلات فراوان و افت و خیزهای زیادی همراه بوده که از این بابت فشارهای روحی و فکری شدیدی هم به مدیران وزارتخانه و دانشگاه ها و پژوهشگاه ها و هم تک تک اعضای هیئت علمی وارد شده است.
هنوز هم بسیاری از دانشگاه ها این مصوبه را به صورت ناقص و بعضا با تغییراتی که هر ماه با ماه قبل متفاوت است، اجرا می کنند که این خود باعث شده برنامه ریزی و مدیریت مالی و معیشتی خانواده های اعضای هیئت علمی با مشکلات جدی مواجه شود.
در ضمن از حقوق وزارت بهداشت کم نمیشد که اینقدر نگرانید.
اگر هم بحث جان مردم ملاک باشد، تمام علوم مهندسی از جمله تجهیزاتی که در همون آزمایشگاههای وزارت بهداشت استفاده میشه هم بنحوی با جان مردم سر و کار داره !
اگر به سنگینی وزنی است که وزنه برداران باید بیشترین حقوق را بگیرند!
آن مورد آزمایشگاهی هم که گفتید، دستگاهش را مهندس اختراع کرده، آن پزشک و تکنسین بهداشت هم نمونه را داخل دستگاه میگذارد و دکمه را فشار میدهد. دیگر فشار دادن یک دکمه و پرینت نتیجه که اینقدر شلوغ بازی ندارد؟!؟
در شهرستانهای کوچک اگر نظارت از مرکز تهران رو حقوق و دستمزد نباشه افراد متاسفانه آنقدر نظر تنگ هستن که حتی مایل به پرداخت حقوق نیستن.
دوست عزیز مگر اعضای هیات علمی فقط گروه زبانه. مگر فقط وزارت بهداشت ازمایشگاه داره. در ضمن فردی که در وزارت بهداشت داره فیزیک تدریس میکنه با فردی که در وزارت علوم فیزیک تدریس میکنه فرق دارن که ۶۰ درصد حقوقشون فرق داره؟ این بی عدالتی است.
لااقل اول متن را گرچه کامل و سالم نیست بخوانید سپس اعلام نظر فرمایید. در ضمن اگر معنی کلمه غیربالینی را نمی دانید از دیگران بپرسید. پرسیدن عیب نیست.
تعلیم و تربیت
پیشرفت دانش بنیان
توسعه کشور...
اینا کشکه برادر و خواهر معلم و استاد دانشگاه...
توی این کشور فقط دلالی و کلاه برداری درآمد داره...