بنی گانتس وزیر جنگ رژیم صهیونیستی و کامالا هریس معاون رئیس حمهور آمریکا شامگاه شنبه در حاشیه کنفرانس امنیتی مونیخ با یکدیگر دیدار کردند.
به نوشته روزنامه اورشلیم پست، گانتس در بیانیه ای اعلام کرد که آنها در جریان دیدار خود درباره مذاکرات کنونی برای احیای برجام و موضوع اوکراین بحث و تبادل نظر کرده اند.
وی در بیانیه خود با تکرار ادعاهای واهی و بی اساس مقامات صهیونیستی درباره ماهیت برنامه هسته ای کشورمان گفت: من از تعهد رئیس جمهور بایدن و معاون او برای جلوگیری از دستیابی ایران به سلاح هسته ای قدردانی می کنم. من به او (کامالا هریس) گفتم که هر توافق جدیدی با ایران باید شامل بازرسی مداوم آژانس بین المللی انرژی اتمی از پایبندی (ایران) و رسیدگی به پرونده هتی باز در برنامه هسته ای ایران باشد.
این مقام صهیونیستی در ادامه ادعاهای خود افزود: من همچنین از او به دلیل نقش مهم آمریکا در برقراری ثبات در خاورمیانه در مواجهه با مناقشات منطقه ای که توسط ایران و نیروهای نیابتی اش ایجاد می شود، تشکر کردم.
گانتس همچنین گفت که در دیدارش با معاون رئیس جمهور آمریکا درباره وضعیت اوکراین و لزوم ایجاد اعتماد در میان فلسطینیان رایزنی کرده ایت.
به نوشته این روزنامه صهیونیستی، بنی گانتس روز شنبه در حاشیه کنفرانس امنیتی مونیخ با آنالنا بربوک وزیر امورخارجه آلمان نیز دیدار و درباره ایران گفت وگو کرده است.
وی در پیامی توئیتری در این باره نوشت که آنها درباره یک سری موضوعات، ازجمله مقابله با سیاست های منطقه ای ایران و آنچه جاه طلبی های هسته ای ایران عنوان کرد، بحث و تبادل نظر کرده اند.
به گزارش ایسنا، مقامات رژیم صهیونیستی که همواره با توافق هسته ای با ایران مخالف بوده و برای ممانعت از آن از هیچ تلاشی دریغ نکرده اند، اکنون با اذعان به اشتباه بودن تصمیم رئیس جمهور پیشین آمریکا برای خروج از برجام می گویند که آماده پذیرش توافق جدید واشنگتن با تهران هستند.
وزیر جنگ رژیم صهیونیستی پیشتر در یک مصاحبه گفت که از یک توافق جامع تر، محکم تر و طولانی تر با ایران که دوباره برنامه هسته ای این کشور را محدود می کند و شامل بازرسی های سختگیرانه از فعالیت های هسته ای ایران می شود، حمایت خواهد کرد.
رژیم صهیونیستی به طور مکرر با طرح ادعاهای واهی خود علیه برنامه هسته ای کشورمان و اینکه ایران به دنبال دستیابی به ظرفیت تولید سلاح هسته ای است، تلاش می کند توجیهی برای اقدامات خصمانه و بی ثبات کننده اش در منطقه ارائه دهد و به علاوه توجه جامعه بین الملل را از زرادخانه هسته ای خود منحرف کند.
این در حالی است که مقامات جمهوری اسلامی ایران ضمن رد این ادعاها بارها تاکید کرده اند که برنامه هسته ای تهران ماهیت کاملا صلح آمیز دارد و بمب اتم هیچ جایی در دکترین دفاعی کشور ندارد.