مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی سیستان و بلوچستان گفت: انبه در سطح یکهزار و ۴۰۰ هکتار از باغات میوه استان کشت میشود که یکهزار و ۱۰۰ هکتار آن بارور و بقیه غیر بارور است.
اردشیر شهرکی افزود: شهرستانهای سرباز، نیکشهر، قصرقند و چابهار عمده مناطق کشت انبه در این استان سیستان و بلوچستان محسوب میشوند.
مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی سیستان و بلوچستان بیان کرد: انبه میوه گرمسیری و سرشار از ویتامینهای A،B و C، کربوهیدراتها، اسیدهای چرب، پروتئینها، اسیدهای عالی و مواد معدنی است.
وی خاطرنشان کرد: بابرداشت انبه سبز ازباغات انبه در شهرهای جنوبی سیستان وبلوچستان ،کارگاه های تولید ترشی انبه دراین شهرستانها رونق خوبی به خود گرفته است.
وی گفت:تولیدانواع ترشی،با پوست، بدون پوست و هسته دار، روغنی، سرکهای، خلالی و مخلوط معروف ترین ترشی های تولیدی در استان سیستان وبلوچستان هستند که مرغوب و ازبازار خوبی برخوردار است.
شهرکی افزود: بخش قابل توجهی از این محصول به خارج از استان صادر میشود.
مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی استان اظهار کرد: با مساعد شدن هوا در جنوب سیستان و بلوچستان، درختان انبه با شکوفه دهی، آمدن بهار را نوید میدهند.
شهرکی گفت: گل دهی درختان انبه در شهرستان قصرقند از نیمه دوم بهمن آغاز می شود و تا پایان فروردین ماه ادامه دارد.
وی تصریح کرد: بخشهای مرکزی، ساربوک و تلنگ از عمده مناطق کشت انبه در این شهرستان هستند.