آفتابنیوز :
آفتاب: محسن ترکاشوند، عضو شورای مرکزی سازمان مجاهدین انقلاب اسلامی با اظهار تاسف از سخنان غلامحسین الهام مبنی بر "مخالفت بنیادین دولت نهم با سانسور و توجه جدی آن به آزادی رسانهای" گفت: «اینگونه ادعاهای واهی آقای الهام مسبوق به سابقه است».
ترکاشوند در گفتوگو با خبرنگار سیاسی آفتاب، در اینباره اضافه کرد: «آقای الهام پیش از این نیز ضمن از ملامت منتقدان گفته بودند که "از ما میخواهند به جای پرداختن به مسایل جهانی، مشغول حل مشکل گوجهفرنگی مردم شویم"؛ کانه همه دنیا مشکلاتش لاینحل مانده و معطل هستند تا ایشان و رییس دولت نهم برای حل مسایل آنها تئوریپردازی کنند».
وی تاکید کرد: «اینگونه سخن گفتن سخنگوی دولت، افراط در توهم و اغراق در الفاظ و کلمات است. اگر یک روزی دولتی، بتواند ویژگیهایی را که آقای الهام به عنوان ویژگیهای دولت نهم در امر اطلاعرسانی دانسته، به طور یکجا و مجموع داشته باشد، کشور مدینه فاضله خواهد شد».
وی با مقایسه اظهارات سخنگوی دولت با واقعیت فضای رسانهای کشور در دو سال و نیم گذشته از عمر دولت نهم گفت: «در کشور احزاب شناختهشدهای هستند که با مجوز قانونی و رسمی فعالیت میکنند اما از داشتن یک روزنامه برای طرح دیدگاههای خود محروماند».
نماینده پیشین تویسرکان در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: «57 اقتصاددان صرفا از سر دلسوزی و نه جریانسازی سیاسی، برای رییسجمهور نامه نوشتند و به سیاستهای اقتصادی دولت به صورت علمی و اصولی انتقاد کردند، پس از آن نیز آقای ستاریفر با آقای فرهاد رهبر به مناظره نشست؛ اما دیدیم که نه تنها اینگونه مناظرات ادامه پیدا نکرد و به نامه اقتصاددانها نیز توجه و پاسخی داده نشد حتی در اظهارات بعدی مقامات دولت و رییسجمهور، از آنها اینگونه یاد شد "مشتی افراد که اسم خود را دکتر و اقتصاددان گذاشتهاند"».
وی اضافه کرد: «نگاهی به روزنامههایی که در دو سال و نیم اخیر بسته شدند، به خوبی پرده از صحت و سقم ادعاهای آقای الهام برمیدارد».
عضو شورای مرکزی سازمان مجاهدین انقلاب اسلامی افزود: «بیمهری و اهانت به منتقدان، نه تنها شامل حال مخالفان دولت است که دولت نهم حتی انتقادهای گهگاه آقای نادران و آقای توکلی را نیز که یار غار او هستند، برنمیتابد».
ترکاشوند خطاب به دولت نهم پرسید: «وقتی دولتی به این افتخار میکند که از هیچ حزب و جریان سیاسی برنخاسته و هیچ پشتوانه حزبی ندارد، چهطور میتواند مدعی مجال دادن به منتقدان خود باشد؟»
وی در ادامه گفت: «دولت نهم مشخص کند که آنچه را در امر اطلاعرسانی، ویژگیهای خود میداند با چه شیوهای اعمال کرده است».
ترکاشوند ادامه داد: «در سراسر کشور، دولت نهم یکجا را نشان دهد که مجوزی به یکی از گروههای سیاسی داده شده تا نه در فضای باز که در یک محیط بسته، به طرح دیدگاهها و بیان نقدهایش بپردازد».
وی تصریح کرد: «دولت نهم، کشور را به خزان رسانهای و زمستان آزادی بیان مبتلا کرده است؛ چرا که علاوه بر توقیف پیدرپی رسانههای منتقد، آنهایی هم که باقی ماندهاند به دلیل پرهزینه بودن انتقاد، به خودسانسوری دست میزنند».
وی تاکید کرد: «میزان واقعی بودن سخنان آقای الهام را در مخالفت بنیادین دولت نهم با سانسور، میتوان بر اساس تیراژ و تنوع روزنامهها اندازهگیری کرد».
ترکاشوند افزود: «سخنان آقای الهام مبنی بر حمایت جدی دولت نهم از اصل آزادی بیان و انتقاد، بیشتر به ادعاهای جریان حاکم درباره رقابتی بودن انتخابات مجلس هشتم شبیه است؛ چرا که به احتمال زیاد منظور دولت نهم از منتقد، آقای حسین شریعتمداری و روزنامه کیهان، روزنامه رسالت و نشریه یالثارات الحسین(ع) است».
وی در ادامه اظهار داشت: «مخالفت دولت نهم با سانسور و استقبال این دولت از انتقاد و حمایت آن از آزادی رسانهای، همگی عباراتی هستند که بیشتر به شوخی شباهت دارند».
نماینده تویسرکان در مجلس ششم شورای اسلامی با تاکید بر اینکه "دولت نهم درآمدهای افسانهای داشته است"، گفت: «هیچکس به مردم بیلان کار دولت نهم را ارائه نمیکند تا مشخص شود پول ملت به چه راهی مصروف شده است و کسی هم اجازه این را ندارد که در اینباره سخنی بگوید و سوالی بپرسد».
وی پیشنهاد کرد: «اگر آقای الهام مدعی است که دولت نهم خدمت کرده، در صدا و سیمایی که حمایتهای پیگیر آن از دولت بر کسی پوشیده نیست، فرصتی را فراهم آورد که جریانهای منتقد در مناظرهای تلویزیونی، با مقامات دولتی به گفتوگو و نقد بنشینند».
ترکاشوند افزود: «وقتی دولتی هنوز نتوانسته مشکل نان را در داخل کشور حل کند و بر قیمت نان نظارت داشته و آن را مهار، کنترل و یکسانسازی کند، چگونه ادعا میکند که در امر اطلاعرسانی چنین مدینه فاضلهای را که آقای الهام از آن سخن گفته، ایجاد کرده است».
وی در پایان گفت: «ادعاهای اینچنینی سخنگوی دولت نهم باید در راستای همان ادعاهای پیشین این دولت مبنی بر تلاش برای حل مشکلات جهانی ارزیابی و تحلیل شود».