علی خضریان با اشاره به نشست مشترک هیأت رئیسه کمیسیون اصل ۹۰ با رئیس قوه قضائیه، مدیران و معاونانش در دستگاه قضایی و در دفتر رئیس قوه قضائیه، گفت: با توجه به ضرورت همکاری توأمان بخش نظارتی مجلس در کمیسیون اصل ۹۰ با قوه قضائیه، در این جلسه موضوعات و مسائل موردنیاز برای هماهنگی و همکاری دو دستگاه مطرح شد و تفاهماتی در جهت همافزایی بیشتر صورت گرفت.
وی مبارزه با قاچاق کالا و ارز را یکی از مهمترین موضوعات مطرحشده در این جلسه بیانکرد و افزود: در این نشست بر ضرورت تکمیل و نهایی کردن سامانه جامع تجارت تأکید شد. همچنین با توجه به تعلل موجود در اجرای قانون به دلیل ترک فعل دستگاههای مربوطه، مقرر شد کارگروه مشترک دستگاه قضایی، سازمان بازرسی و کمیسیون اصل ۹۰ تشکیل شود و ضمن پیگیری موضوعات، گزارشی برای اقدامات بعدی در اختیار قوه قضائیه قرار دهند تا با متخلفینی که منافع ملی را به خطر انداختهاند، برخورد صورت گیرد.
نماینده مردم تهران، ری، شمیرانات، اسلامشهر و پردیس در مجلس شورای اسلامی گفت: در این جلسه تعلل در اجرای برخی سامانهها از جمله سامانه املاک و اسکان و سامانههای فروشگاهی مطرح و مقرر شد برای به ثمر رساندن و اجرای درست قانون، اقدامات مشترکی صورت گیرد.
وی با اشاره به طرح موضوعات اجتماعی و فرهنگی و ضرورت نظارت و برخورد با جریانهای سازمانیافته ضدفرهنگی در این جلسه، بیان کرد: از آنجایی که فعالیت این جریانها علاوهبر اینکه برخلاف قانون است، منجر به جرائم متعدد اجتماعی نیز در سطح کشور میشود، مقرر شد معاونت پیشگیری از وقوع جرم قوه قضائیه جلسات مشترکی را با کمیسیون اصل ۹۰ در این زمینه داشته باشد و گزارشاتی تهیه شود. همچنین بحث ارائه گزارشی از پیگیریهای کمیسیون اصل ۹۰ در اجرای قانون حدنگار و برخی عقبافتادگیها در حوزه اجرای صحیح قانون و همچنین اصلاح برخی از رویههای غلط در گذشته به استحضار رئیس قوه قضائیه رسید و مقرر شد این گزارشات به صورت مستمر در اختیار رئیس قوه قرار گیرد.
خضریان گفت: در این نشست به شکایات واصله از دستگاهها در موضوع پروندههای مربوط به دستگاه قضایی اشاره شد و با تأکید بر هماهنگی بین دستگاهها مقرر شد برای برخورد با متخلفین همکاریهای لازم صورت گیرد.
وی با اشاره به جلسه امروز صبح(دوشنبه، ۲۶ اردیبهشت) اعضای هیات رئیسه کمیسیون اصل ۹۰ با قضات شعب ویژه قوه قضائیه برای بررسی پروندههای ارجاعی کمیسیون نیز گفت: گزارشی از این نشست به رئیس قوه قضائیه ارائه شد و یکی از تقاضاها این بود که تسریع در رسیدگی به پروندهها صورت گیرد؛ همچنین رئیس قوه قضائیه تأکید کرد در نظام اسلامی نباید فرد یا افرادی قانون را اجرا نکنند و این پذیرفتنی نیست. از این رو از کمیسیون اصل ۹۰ خواسته شد تا موارد مذکور را به صورت مشخص به دستگاه قضایی ارائه کند.
سخنگوی کمیسیون اصل ۹۰ مجلس شورای اسلامی بیان کرد: رئیس قوه قضائیه همچنین در این جلسه با تاکید بر موضوع حکمرانی فضای مجازی به عنوان وظیفه همه قوا، رسیدگی به انجام وظیفه دستگاهها از منظر طرز کار قوا را از وظایف کمیسیون اصل ۹۰ دانست تا نسبت به انجام وظیفه قوای سهگانه در کنار شورای عالی فضای مجازی اقدام شود.