آفتابنیوز :
آفتاب: استاندار مازندران گفت: «اکنون باید آماده سفر دوم ریاست جمهوری به مازندران باشیم ولی متاسفانه برای اجرای مصوبات سفر اول هنوز اندر خم یک کوچهایم».
به گزارش سرویس سیاسی آفتاب، به نقل از ایسنا، سید محمد کریمی در اولین جلسه شورای اداری خود که عصر پنج شنبه در استانداری مازندران برگزار شد به نقطه نظرات دولت در برآورده کردن انتظارات حکومتی توسط مدیرن اجرائی اشاره کرد و گفت : «مدیران باید این نقطه نظرات را جدی بگیرند ولی متاسفانه مسؤولین به جای توجه به مصوبات جلسه به ارسال پیامک مشغول میشوند».
وی افزود: «مدیران دستگاههای اجرائی باید بدانند برگزاری این جلسات میلیونها تومان برای دولت هزینه دارد و اگر معضل رد وبدل کردن پیامک بین مدیران در جلسات بعد تکرار شود نام آنها را علنا فاش می کنم».
کریمی از از رسانهها به دلیل انعکاس خدمات مدیران تشکر و خاطر نشان کرد: «نصیحتها ی اصحاب رسانه به اندازه یک مدیر اجرائی برای ما با ارزش است و تا این پروتکل همکاری برقرار است مسئولین باید با آنها همکاری داشته باشند».
وی با اشاره به اینکه کسانی با خبر سازی خواهان این هستند تا تصویر آنها در اخبار بیست وسی پخش شود خواستار شد تا علیه یکدیگر مطالب را بیان و فرصتها را به تهدید تبدیل نکنیم.
استاندار مازندران اجرای دقیق مصوبات سفر ریاست جمهوری را اولویت مهم در شروع خدمت خود در استانداری عنوان کرد و گفت: «هرچند در مجموع استان بسیاری از مصوبات اجرائی شده است ولی تا اجرای کامل مصوبات فاصله زیادی داریم».
کریمی با بیان اینکه اکنون باید آماده سفر دوم ریاست جمهوری به مازندران باشیم تصریح کرد: «متاسفانه برای اجرای مصوبات سفر اول هنوز اندر خم یک کوچهایم».
وی ادامه داد: «مصوبات هیات دولت باید اجرائی شود و کتاب توجیهی مدیران دستگاههای اجرائی برای عدم اجرا مصوبات قابل توجیه نیست».
کریمی به ولی اله فرزانه معاون برنامه ریزی استانداری پیشنهاد داد تا با تشکیل یک کارگروهی موارد و موضوعات دور دوم سفر ریاست جمهوری به استان را پیگیری کند.
وی به اوضاع اقتصادی کشاورزان مازنی اشاره و در این راستا از عملکرد میر کاظمی وزیر بازرگانی انتقاد کرد وگفت: «وزیر بازرگانی به جای اینکه تنظیم بازار را انجام دهد با واردات بیش از حد برنج کشاورزان مازنی را به خاک سیاه نشانده است».
معاون سابق وزیر تعاون در بخش دیگری از سخنانش اجرائی کردن اصل 44 را ضروری دانست و افزود: «ما باید از نظام تصدیگری دولتی خارج شویم و کارها را به بخشهای خصوصی وتعاونی واگذر کنیم. هیچ مقاومتی را به خرج ندهید زیرا با اجرای اصل 44 یک امنیت اقتصادی در کشور اتفاق می افتد».
وی با برابر اعلام کردن شان سرمایه گذار با استاندار بر لزوم فراهم کردن شرایط سرمایه گذاری اصرار ورزید و خاطر نشان کرد: «به همین دلیل رئیس سازمان صنایع و معادن با دیدن سرمایهگذار باید تکانی به خودش بدهد و هرچه سریعتر شرایط را برای او فراهم کند در غیر اینصورت این پول در جای دیگر سرمایهگذاری خواهد شد».
کریمی به معضل سرمایهگذاری و فرار سرمایه گذاران ایرانی به دبی اشاره کرد و گفت: «اگر طی دو فاصله زمانی بسیار کوتاه به دبی مسافرت کنید شاهد تغییرات و تنوع زیادی در داخل این شهر به لحاظ اقتصادی وتفریحی خواهید شد در صورتیکه خیابانهای فرهنگ وقارن ساری پس از گذشت 12 سال جز برخورداری از ترافیک سنگین تغییری نکرده است».
وی تصریح کرد: «مدیران این استان آن قدر بدبختانه مدیریت می کنند که شهرهایی مانند شیراز، اصفهان و کرمان اعتبار بیشتری نسبت به کل استان به خود اختصاص میدهند».
استاندار مازندران اظهار داشت: «جای بسی تاسف است که استان کردستان توانست 95 درصد آبهای سطحی خود را مهارکند ولی 90 درصد آبهای مازندران هرز رفته و به دریا می ریزد».
وی به بیبرنامه بودن مدیریت 9 سد موجود در استان اشاره کرد و گفت: «این مقدار سد برای استان بسیار کم است و باتوجه به اینکه وزیر نیرو اعلام همکاری در ساخت سد در استان را به بنده اعلام کرد از مدیران ذیربط میخواهم تا هرچه سریعتر اولویتهای مکانی استان را مشخص و معرفی کنند».
کریمی با بیان اینکه فرمانداران ما مانند گذشته نیستند گفت: «آنها باید یقه مدیران اجرائی که در اجرای مصوبات تعلل می کنند را گرفته و آنها را مورد بازخواست قرار دهند».
کریمی اذعان کرد : «بعضی از وزارتخانهها آن قدر پول دارند که نمی توانند خرج کنند واینکه می گویند اعتبار نداریم دروغ محض است».
وی در هیمن رابطه ادامه داد: «مدیران دستگاههای اجرائی از مقدار اعتباری که به استان می دهند قانع نشوند وحق خود را بگیرند».
کریمی با اعلام اینکه در شب اول آغاز به کار خودم اختیارات تام به معاونین استانداری دادهام خاطر نشان کرد: «قرار نیست کار استاندار رد و بدل کردن نامه و یا ارجاع نامه باشد».
وی به 15 مدیر اجرائی که امروز پشت در جلسه ماندند واجازه ورود بعد از ساعت مقرر را نداشتند اشاره کرد و گفت: «از این پس دبیر هر جلسهای اختیار تام دارد بعد از شروع جلسه در را قفل کند و کسی را به داخل راه ندهد».
کریمی با ابراز تاسف از اینکه اولین در خواست وزارت کشور از بنده، نظم دادن به جلسات بود گفت: «شنیدم بعضی از مدیران بدون هیچ عذری کارشناس و یا معاون خود را در جلسات میفرستند».
استاندار مازندران افزود: «این دور از انصاف است که امتیاز مدیر کلی از آن کس دیگر باشد و معاون پاسخگوی کارهای انجام نگرفته مدیر باشد. برای ما مسئلهای نیست ولی اگر از آن به بعد هر معاون دستگاهی که جرات کرده و مایل است دنیا و آخرت خود را خراب کند به جای مدیر کل با او طرفیم».
کریمی هشدار داد : «با آن مدیرانی که احساس می کنند قدرت آنان بیشتر از استاندار است و میخواهند فقط اسمی در اخبار بیست وسی داشته باشند از نیروی انتظامی خواستار میشوم تا مانع تردد ماشین وی در استان شود».
وی تاکید کرد: «خیال نکنید بنده تازه آمدهام و میخواهم برای شما مسئولین گرد وخاک به پا کنم، خودتان را معطل نکنید، بهتر است این مسائل را که از عوامل عقب ماندگی ما به شمار میآید جدی بگیرید».
معاون سابق وزیر تعاون با بیان اینکه بعضی شهرستانها احساس قدرت نمی کنند و خواستار دوتکه شدن استان هستند افزود: «مگر اندازه مازندران چقدر است که یک استان غربی داشته باشیم، فرمانداران باید خود به عنوان یک استاندار آن مناطق را توانمند سازند».
کریمی گفت: «شنیده ام کارشناسان دستگاههای اجرائی برای انجام کار مردم اذیت وآزارهائی را انجام داده و از مردم مطالباتی را خواهانند. وای به حال مدیری که نتواند تسلط بر زیر دستان خود داشته باشد».
وی در ادامه خواستههای خود تاکید کرد: «یکی از مدیران ستادی استانداری در روزهای تعطیل و غیر تعطیل باید پاسخگو حوادث غیر مترقبه بوده وهمچنین همه دستگاههای اجرائی موظفند هماهنگ با برنامه اداری استان از ساعت 30/14 تا 11 شب کشیک گذاشته ونام وی را با کشیک استانداری اعلام کنند».
کریمی افزود: «دستگاهها هرشب می توانند یک نفر را به صورت نوبتی از مجموعه اداره به عنوا ن کشیک معرفی کنند ولی شرکت آب و برق منطقه ای و گاز باید مدیران خود را به عنوان کشیک معرفی کنند».
وی با اشاره به اینکه موضوع اشتغال از اولویتهای کار مدیران باید باشد گفت: «این مسخره است که مدیری بگوید به تنهائی اشتغال 10 نفر را در اداره میپذیرم. این مدیر بداند که قرار نیست پیکره دولت را بزرگتر کنیم بلکه باید شرایطی را فراهم آورد تا سرمایه، کار، کارگر و کارفرما خود به خود یکدیگر را پیدا کنند».
کریمی همچنین خواستار به خدمت گرفتن فرزندان شهداء در جایگاههای مربوط به تحصیلات آنان شد .
استاندار مازندران استفاده از نیروهای بسیجی در مواقع بحران و حوادث غیر مترقبه را ضروری دانست و گفت: «بسیجیان نیروهای ارزشی هستند که بدون در خواست اضافه کاری از مدیران خالصانه به مردم خدمت می کنند».
کریمی همچنین از تشکیل ستاد ساماندهی حریم جادهها وخیابانهای بین شهری در امروز پنج شنبه 20 تیرماه خبر داد و افزود: «برای ما خیلی زننده است که اطرف شهرهائی مانند بابل و قائمشهر با پتانسیلهای فراون تبدیل به انبار ضایعات ویا زبالهدانی شود».
وی اظهار داشت: «بالاخره یا سکته میکنم و یا اوضاع فعلی استان درست میشود».
کریمی با اشاره به اینکه صداو سیمای تهران تصاویر زیبای استان گلستان را بیشتر از مازندران نشان می دهد گفت: «آنها چه موقعیتی دارند که ما نداریم .اگر در این خصوص با شما همکاری نکردند بگوئید تا چشمم کور شرایط را فراهم کنم».
وی همچنین به حضور مسئولین در نماز جمعه و جماعات تاکید کرد و گفت: «مردم با دیدن مدیران دلگرمی خاصی پیدا کرده و شما را نیز در اجرای برنامهها یاری می رسانند».
کریمی خاطر نشان کرد: «از این پس به طور سرزده در نماز جماعات ادارات حضور مییابم و از مدیران انتظار دارم که در حد بضاعت خود در این فریضه شرکت کنند».
وی ذخیره سازی مواد غذائی و سوخت را از راهکارهای مقابله با حوادث غیر مترقبه عنوان کرد و گفت: «سازمان بازرگانی باید ذخیره دو ماه گندم، شرکت نفت ذخیره 5 میلیون لیتر انواع فرآوردههای نفتی و هلال احمر نیز تدارک پر کردن انبارهای خود از وسایل امدادی را داشته باشد تا در مواقع قطعی گاز ویا سرمای شدید با مشکل مواجه نشویم».
کریمی به روسای بانکهای حاضر درجلسه گفت: «بانکهای استان باید کمیته وصول مطالبات را راه اندازی کنند و برای شروع این کار یابد سراغ دانه درشتها بروند».
استاندار مازندران با انتقاد شدید از رئیس سازمان مسکن وشهر سازی استان گفت: «متاسفانه در بخش مسکن مهر، مازندران هیچ حرکتی را انجام نداده است».
کریمی افزود: «تاکنون 120 هزار نفر در تعاونیها ثبت نام کردهاند ولی متاسفانه برای 5 هزار نفر هم کار شروع نشده است».
وی بیان کرد: «اگر مدیران کار خود را به طور صحیح وکامل انجام دهند وزرا را در قبال کار درست به استان می کشانم تا از آنها تشکر کنند و اگر این کار را انجام ندهم بی عرضه بوده و حرفهای امروز خود را پس می گیرم».
کریمی به نقل از احمدی نژاد رئیس جمهور گفت: «مردم مازندران از تفریح سالم بی بهرهاند. متاسفانه رئیس سازمان میراث فرهنگی امروز پشت در مانده است. انتظارم از یک آدم تحصیل کرده و اهل مازندران این است که در این خصوص تلاش کند».
وی با بیان اینکه وضعیت درمان استان شکل مطلوبی ندارد گفت: «روسای دانشگاههای علوم پزشکی این قضیه را جدی بگیرند و با برنامه ریزی خاصی نسبت به تجهیز بیمارستانها اقدام کنند».
کریمی همچنین از جراید و رسانه خواستار شد تا مردم را از قطعی گاز و برق نترسانند بلکه به گونهای باید آنها را در مقابل حوادث احتمالی دلداری داد.
وی در پایان ادامه داد : «بسیار خوشحال میشوم که با مدیران و فرمانداران ارتباطات دوستی و خانوادگی داشته باشم ولی در موقع کار اعتراض تلخ من بیشتر از شیرینی سیاست بازانه است».
سید محمد کریمی گفت: «هرچند ناخالصی داشته باشم ولی از لحاظ ژنتیکی ذوالفقار علی(ع) را به ارث دارم».
استاندار مازندران بر خلاف انتظار برخی از حاضرین 15 نفر از مدیران دستگاههای اجرائی را به دلیل تاخیر در جلسه راه نداد و با حاضرین وغائبین اتمام حجت کرد که در صورت تکرار این بی نظمیها تصویر پشت در ماندن آنها به وزارت خانه مربوطه ارجاع داده خواهد شد.
امیدوارم با مدد از جد بزرگوارش بتونه موفق بشه .
و آن اقدام پشت در نگهداشتن مدیران بسیار جالب بود
اين آقاي استاندار انگار نفسشان از جاي گرم بلند مي شود و با حقوق بالا ، هيچگونه نگراني نسبت به خريد برنج 4 ، 5 هزار توماني ندارند . مرد مومن ، با واردات برنج كه از آن نام مي بريد برنج كيلوپي 4 ، 5 هزارتومان است و هم اكنون برنج گيرمان نمي آيد و با اين حقوق كارمندي و كارگري تواناپي خريد برنج را نداريم . اگر برنج وارد نمي شد چه بر سر ما مي آمد . مرفهان بي درد را چه غم گرسنگان باشد .
روزنامه آفتاب هم كه مثل هميشه پيام ما را چاپ نمي كند !!!!
یک کم [...] داشت و زود [...]می پرید الان هم [...]. خدا بداد مدیران استان مازندران از همین الان برسه .
مثل اینکه تو اینم مملکت قحط الرجال است که دائم مدیری را در
پست های مختلف می چرخانند تا کسب تجربه نماید؟؟؟!!!!!!!!!!