فضل الله احمدی افزود: این میزان کالای صادراتی شامل میوه، ترهبار و خشکبار است که به مقصد کشورهای حاشیه خلیج فارس بویژه قطر صادر شده که به دلیل وزش باد شدید موسمی و شرایط بدی دریا و هوا نسبت به مدت مشابه سال قبل افزایش نداشته است.
وی اضافه کرد: همچنین در این مدت ۲۶ میلیون و ۹۶۶ هزار دلار واردات کالای غیر ملوانی با وزن یک هزار و ۹۶۰ تن شامل کالاهای مصرف داخل همچون ابزار آلات بوده که از نظر وزن ۲۳۴ درصد و از نظر ارزش یک هزار و ۴۴۴ درصد نسبت به مدت مشابه سال قبل افزایش نشان می دهد.
واردات ۲۹۶ تن کالای ملوانی
رئیس گمرک بندر دیر اضافه کرد: علاوه بر آن ۲۹۶ تن کالای ملوانی شامل مواد غذایی به ارزش ۸۳۶ هزار و ۵۸۷ دلار وارد شده است که این میزان از نظر وزن۴۹۲ درصد و از نظر ارزش ریالی ۳۳۵ درصد نسبت به مدت مشابه سال قبل افزایش داشته است.
وی در ارتباط با کالای ترانزیتی بیان کرد: بندر دیر به نسبت سایر بنادر ایران، کوتاهترین فاصله را با بندر الرویس قطر دارد و این مزیت در مراودات اقتصادی فی مابین بسیار تاثیرگذار است.
۱۲۳۲ تن صادرات عبوری مقصد
احمدی اظهارداشت: صادرات عبوری مقصد شامل محصول فرش، زعفران، پسته، میوه و تره بار از سایر کشور از این بندر رونق خوبی داشته و در مدت سه ماه اخیر یک هزار و ۲۳۲ تن به ارزش دو میلیون و ۰۴۸ هزار دلار با رشد ۱۷ درصد نسبت به مدت مشابه از مسیر این بندر انجام گرفته است.
۳۶۲۷ تن کالای ترانزیتی انجام گرفته است
وی گفت: صادرات کالای ترانزیتی نیز در سه ماه امسال سه هزار و ۶۲۷ تن به ارزش چهار میلیون و ۶۴۷ هزار دلار که از نظر وزنی ۴۳۹ درصد و از نظر ارزش ۲۴۴ درصد از افزایش برخورداربوده است.