آفتابنیوز : آفتاب: به گفته یک عضو فراکسیون اقلیت مجلس شورای اسلامی، شخص متعادلی در دوره دهم ریاست جمهوری باید در رأس قوه مجریه قرار گیرد که حقیقتا بتواند تعادل را در جامعه ایجاد کند و این همان ویژگی دوره ریاست جمهوری آیتاللههاشمی رفسنجانی است.
حجتالاسلام علیخانی در گفتوگو با خبرنگار پارلمانی آفتاب ضمن تأکید بر ضرورت همگرایی و تعامل بین اصولگرایان واقعبین و اصلاحطلبان دوراندیش در انتخابات آتی ریاست جمهوری در عینحال گفت: «واقعیت کشور ما به نحوی است که امروز رسیدن به این موقعیت سخت است».
وی گفت: «به دلیل برخی عملکردهای دولت طی این چند سال عقلای قوم در گروههای سیاسی شناسنامهدار فارغ از قطببندیهای رایج برای انتخابات ریاست جمهوری پیشرو مدتهاست که گفتوگو و بحثهایی در این باره با یکدیگر داشتهاند تا یک اجماع فراگیرتری را در این انتخابات شاهد باشیم».
علیخانی با اظهار تأسف از اینکه علیرغم این مسأله بدنه هر دو جناح سیاسی کشور پذیرای چنین واقعیتی نیست، گفت: «شاید باید خدای ناکرده آسیب بیشتری متوجه کشور شود و اتحاد جامعه آسیب ببیند تا حقیقتا این خطر در بدنه جریانات سیاسی لمس شود که البته امیدواریم چنین نشود».
وی با اعتقاد به این نکته که دستهایی در کار است که مانع وحدت بین اصولگرایان واقعبین و اصلاحطلبان دوراندیش در انتخابات پیشرو شود، گفت: «عقلا و شخصیتهای تأثیرگذار نظرشان خیر و دیدشان در این زمینه مثبت است اما بدنه جریانات مختلف پذیرای این مسأله نیستند چراکه دقیقا متوجه وضعیت نیستند و خطر را لمس نمیکنند».
این عضو کمیسیون قضایی و حقوقی مجلس با اشاره به اینکه امروز بزرگان و عقلای جریان اصولگرا به این نتیجه رسیدند که آسیبجدی متوجهشان است، گفت: «آنها به این نتیجه رسیدند که درست است که دولت اصولگراست اما همراه آنها نیست».
علیخانی با تأکید بر اینکه اصولگرایان واقعبین امروز باید یادشان نرود که پیش از این به آنها تذکر داده بودیم که سرنوشتشان را با این دولت گره نزنند، در عینحال اظهار داشت: «متأسفانه بسیاری از تصمیمگیریها برای شرکت در انتخابات در گذشته احساسی بوده است اما در این دوره باید عزت کشور و سربلندی مملکت و اقتدار ملت بیشتر در نظر گرفته شود تا شخصی را در رأس قوه مجریه قرار دهیم که بتواند به خوبی نماینده یک ملت بزرگی مثل ایران باشد و در عرصههای بینالمللی عرضاندام کند».
علیخانی با اظهار تأسف از اینکه در بسیاری مواقع این فاکتورها در نظر گرفته نمیشود، افزود: «برای تحقق این فاکتورها احزاب باید فعال شوند و فرهنگ تحزب در کشور جا بیافتد و کاندیدای ریاست جمهوری از سوی حزب معرفی گردد».
این عضو فراکسیون اقلیت مجلس با تأکید بر رشد فرهنگ مردم نسبت به اجرای انتخابات و شرکت در این عرصه در عینحال بر یک اجماع فراگیرتر در انتخابات ریاست جمهوری دهم بین جریانات سیاسی تأکید کرد و ادامه داد: «باید شخص متعادلی در دوره دهم در مسند ریاست جمهوری قرار گیرد تا حقیقتا بتواند تعادل را در جامعه ایجاد کند و این همان چیزی است که در دوره ریاست جمهوری آقایهاشمی رفسنجانی شاهد آن بودیم».
علیخانی با یادآوری شرایط زمان ریاست جمهوری آیتاللههاشمی رفسنجانی، گفت: «در آن مقطع ایشان رییس جمهور بود اما از هر دو جریان قوی و پرقدرت کشور به خوبی استفاده میکرد».
علیخانی اضافه کرد: «رییس جمهور باید کسی باشد که حقیقتا برای مردم و کشور دلسوزی کند و بداند که باید از همه نیروهای کیفی و متعادل استفاده کند چراکه در این شرایط این مسأله به نفع کشور است».
علیخانی با اعتقاد بر اینکه برای انتخاب چنین فردی اینکه عقلای دو جریان سیاسی بتوانند به یک جمعبندی برسند امکانپذیر است، ادامه داد: «البته این امر به شرطی تحقق مییابد که منیتهای سیاسی کم شود».
اگر بدانيد اين آقاي عليخاني در حوزه انتخابيه خود چه انسانی است هيچوقت نظراتش را روي سايت نميگذاريد.