آفتابنیوز : آفتاب: رييس كميسيون عمران مجلس شورای اسلامی با اشاره به تخصيص 20 درصدی اعتبارات برای پروژههای عمرانی كشور گفت: «با وجود گذشت 5 ماه از سال اين وضعيت نگران كننده است».
به گزارش خبرنگار پارلمانی آفتاب، علیاکبر آقایی مغانجویی در نطق پیش از دستور روز سهشنبه مجلس با تبریک مبعث پیامبر اکرم (ص) گفت: «در آغازین طلیعه رهبری و ولایت حضرت آیتالله خامنهای بایستی اذعان نمود که با وجود تلخی روز وداع با امام(ره)، این تلخی حقیقتی بود که باید به آن تن میدادیم و به فردایی میاندیشیدیم تا راه و نام و خط امام(ره) همچنان سرمشق امور جاری کشور باشد».
عضو شورای مرکزی حزب اعتدال و توسعه در ادامه گفت: «امانت امام میبایست به بهترین و صالحترین فرد سپرده میشد و خداوند هم آن روز سرنوشت ساز را با سرانگشت خبرگان ملت به درستی رقم زد، به طوری که قریب 20 سال از آن روز سرنوشت ساز میگذرد و 20 سال تدبیر و اداره کشور کافی است تا نگاهی به پشت سر داشته و بدانیم و بیندیشیم که از چه گردنههای هولناکی عبور کرده و چه فتنههایی را از سر به سلامت گذراندیم و آن هنگام که مکتب امام (ره) در مشی و مرام مردی حسینی تبار تجلی یافت و ملت راه نجات خود را توام با سعادت انتخاب کرد، امروز برآنیم که قدردان نعمتی باشیم که خداوند آن را در مقام عظمای ولایت و رهبری به ملت ایران عطا کرده است».
آقایی اظهار داشت: «وظیفه خود میدانم از تلاش و تدبیر و حساسیت دولت در مذاکرات پاریس و ژنو با وجود فشار بیمنطق و بر خلاف مقررات قدرتهای بزرگ در بازگرداندن پرونده هستهای به وضعیت فنی و عدم قبول الزام مهلت دوهفتهای در اعلام قبول و یا رد بستهی پیشنهادی توسط ایران و الحاق نماینده آمریکا به مذاکرات بدون هیچ امتیاز دهی از سوی ایران قدردانی کنم».
رییس کمیسیون عمران مجلس ادامه داد: «باید قبول کرد تغییر و تحولات اقتصادی برون مرزی و همچنین مسایل اقتصادی کشور جای هیچ تردیدی را برای همدلی و همراهی مجلس و دولت برای مدیریت کلان اقتصادی کشور و رفع مشکلات ملت در بهرهمندی از ساختار امن اقتصادی باقی نمیگذارد».
آقایی افزود: «بر این اساس تشکیل کمیسیون ویژه اقتصادی در مجلس شورای اسلامی قابل تقدیر بوده و نشان از پیشگام بودن مجلس در همراهی با دولت به منظور تدوین راهکارهای مطمئن اقتصادی با کمترین تاثیرات چالشی و بالاترین اثرات مثبت اقتصادی و اجتماعی است و بدیهی است تسریع دولت در ارائه پیشنهادات کارشناسی شده در این زمینه به مجلس با اولویتهای عدالت اجتماعی و کاهش بار تصدی دولت توام با مشارکت مردم و فوریت امر اشتغال و ایجاد امنیت و اطمینان برای سرمایهگذاری کشور را در تحقق ثبات اقتصادی مطمئنتر و در تحقق آرمانهای نظام امیدوارتر خواهد نمود».
نماینده مردم سلماس در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: «رعایت الزامات قانونی اجرای قانون توسعه حمل و نقل عمومی و مدیریت مصرف سوخت در این راستا به صورتی که خروج بنزین و گازوئیل از سبد حمایتی را از ابتدای سال 1391 عملی میکند، را به دولت توصیه مینمایم و قطعا هرگونه تصمیم زودهنگام در این بخش منطبق بر موازین قانونی نخواهد بود».
عضو شورای مرکزی حزب اعتدال و توسعه با اشاره به تخصیص 20 درصدی اعتبارات برای پروژههای عمرانی کشور گفت: «با وجود گذشت 5 ماه از سال این وضعیت نگران کننده است و با تاکید بر اتمام پروژههای نیمه تمام بر تخصیص حداقل 70 درصدی اعتبارات پروژههای عمرانی در قبل از پایان نیمه اول سال تاکید دارم».
نماینده سلماس با تشکر از تلاشهای دولت در حوزه انتخابیهاش و حمایت دولت از بخش صنعت و صنایع تبدیلی شهرستان سلماس، به فعالیتهای کامل شرکت شهد سلماس از طرف وزارت صنایع و وزارت امور اقتصادی و دارایی و بنیاد مستضعفان و جانبازان به عنوان یک خواسته به حق مردم منطقه تاکید کرد.
آقایی در ادامه تسریع در ارائه لایحه منطقه ویژهی اقتصادی و تجاری شهرستان سلماس به عنوان مصوبه سفر استانی دولت را از رییس جمهور تقاضا کرده و به بازارچهی مرزی سلماس اشاره و عنوان کرد: «با وجود مصوبه 27 دیماه سال 1383، هیات وزیران در بازگشایی آن، کماکان این بازارچه فعال نبوده و بر مشکلات بیکاری و عدم اشتغال منطقه دامن زده است».
وی با اشاره به مصوبه اخیر مجلس در تامین اعتبارات خشکسالی و سرمازدگی، تسریع در پرداخت خسارات خشکسالی و سرمازدگی به کشاورزان و باغداران سلماس را تقاضا و همچنین تسریع در مطالبات فرهنگیان و به ویژه پاداش پایان خدمت بازنشستگان و ارتقاء شغلی معلمان و تبدیل وضعیت شاغلین حق التدریس استان آذربایجان غربی و شهرستان سلماس را از رییس جمهور خواست.
نماینده سلماس در پایان بازنگری در تعیین نرخ خرید گندم از کشاورزان با توجه به افزایش نرخ جهانی و هزینههای تولید از سوی دولت را خواستار شد.