آفتاب: عضو کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی گفت: «کسری اعتبارات و عدم سرمایهگذاری جدی در توسعه نیروگاههای برق، از مشکلات جدی بخش انرژی کشور است».
دکتر امیری در گفتگو با خبرنگار آفتاب در کرمان درمورد وضعیت و دلایل قطع مکرر برق گفت: «متاسفانه در صنعت برق سرمایهگذاری مداوم انجام نشده و عدم سرمایه گذاری باعث شده ما دچار مشکل شویم.
نماینده مردم زرند با بیان اینکه در چند سال گذشته نیروگاه جدیدی وارد مدار نشده است افزود: «در سال 85 و 86 هیچ گشایش اعتباری برای توسعه صنعت برق وجود نداشته است».
وی افزود: «وزارت نیرو در گذشته سرمایهگذاری هایی در این حوزه داشته اما در سال 85 و 86 این اتفاق نیفتاده و کسری اعتبارات علت اصلی آن بوده است».
عضو کمیسیون انرژی مجلس گفت: «از سال از 1338 همه ساله چند مگاوات برق وارد مدار میشده است و این موضوع تدوام داشته و در نتیجه در زمینه ذخیره سازی و توسعه صنعت برق مشکلی پیش نمیآمد، نمیدانم چه اتفاقی افتاده که این دولت در زمینه توسعه صنعت برق فعالیت خاصی نداشته است».
حسین امیری با بیان اینکه بحث اصلی بحث کسری اعتبارات و عدم سرمایه گذاری جدی در توسعه نیروگاهها بوده گفت: «مشکل دیگری که درصنعت برق وجود دارد بحث تلفات برق است و در بعضی استانها به 40 در صد می رسد و میانگین آن بالای 20 درصد است به این معنی که تولید برق با آن چیزی که به مصرف می رسد اختلاف زیادی دارد که دولت باید فکری برای این موضوع بکند».
وی اضافه کرد: «البته خشکسالی هم مزید بر علت شده ولی عمده مشکل عدم سرمایهگذاری است و سهم خشکسالی در کاهش تولید برق فقط 9 در صد است».
عضو کمیسیون انرژی مجلس با بیان اینکه مانگران هستیم در زمستان هم این وضع ادامه داشته باشد افزود: «این موضوع در کمیسیون مطرح شد و قرار شد بنده و چند نفر از همکاران دیداری با وزیر نیرو و وزیر نفت داشته باشیم».
این عضو کمیسیون انرژی ادامه داد: «تامین گاز نیروگاهها در زمستان سخت است وهمین الان روزانه 170 میلیون متر مکعب گاز به نیروگاهها داده میشود که وزارت نفت میگوید در زمستان این مقدار گاز را نمی توان در اختیار نیروگاهها قرار داد لذا داریم تلاش می کنیم که در وزارتخانه های مربوطه توافق کنیم تا در زمستان دچار مشکل نشویم».