کد خبر: ۷۹۰۶۷
تاریخ انتشار : ۰۵ شهريور ۱۳۸۷ - ۱۱:۳۰
محمدرضا باهنر:

هنجار شکنی بخشی از اصلاح‌طلبان منجر به حاكميت گفتمان اصولگرايی شد

نااهلانی در دستگاه‌های حساس و مجلس(مجلس ششم) نفوذ كردند
آفتاب‌‌نیوز :  آفتاب: محمد رضا باهنر گفت: «آن‌چه منجر به حاكميت گفتمان اصولگرايی شد؛ فعاليت شبانه‌روزی، خون دل‌خوردن اصولگرايان و البته هنجارشكنی، ساختارشكنی و تندروی در بخشی از اصلاح‌طلبان بود».

به گزارش سرویس سیاسی آفتاب، محمدرضا باهنر طی سخنانی در جمع تعدادی از اصولگرايان و اعضای جامعه اسلامی مهندسين استان گلستان تصريح كرد: «فعاليت اصولگرايان در استان گلستان پر از مظلوميت مثال زدنی می‌باشد؛ چراكه همواره در راستای مبانی اصولگرايی گذشت بيشتری از منافع مادی نيز داشته‌اند و جز بر مبنای دغدغه‌های اعتقادی فعال نبوده‌اند. رفتار آن‌ها مشابه انقلابيون قبل ازانقلاب است كه هرگز حتی فكر نمی‌كردند انقلاب پيروز شود، تا چه رسد به اين‌كه مثلاً در صدد تصاحب سمتی باشند».

وی با اشاره به فراز و نشيب و سردی و گرمی انقلاب در طول 30 سال گذشته، ارتقای كمی و كيفی و صلابت مثال زدنی در سطح بين‌الملل را برآيند اين انقلاب دانست.

وی با اشاره به تئوری پايه‌ای نظام يعنی ديانت ما عين سياست ما و سياست ما عين ديانت ما گفت: «البته در مقطعی علی‌رغم فرمايش امام راحل مبنی بر اين‌كه نظام به دست نااهلان نيفتد ـ نه اين‌كه مديريت به دست نااهلان افتاده باشد ـ نااهلانی در دستگاه‌های حساس و مجلس(مجلس ششم) نفوذ كردند. در نهايت آن‌چه كه منجر به حاكميت گفتمان اصولگرايی شد، فعاليت شبانه‌روزی و خون دل خوردن اصولگرايان و البته هنجارشكني، ساختارشكنی و تندروی در بخشی از اصلاح‌طلبان بود. تداوم اين گفتمان تاكنون علي‌رغم بسياری از انتقادات به دليل بي‌عيب و نقص عمل كردن بعضی از اصولگرايان مورد رای مردم نيز واقع شده است و تداوم آن، مديريت و تدبير اصولگريان را می‌طلبد».

اين عضو مجمع تشخيص مصلحت نظام با اشاره به شرايط سياسی روز، وجود چند حزب رسمی قانونی پاسخگو را يک نياز، ضرورت و راهبرد برای نهادينه كردن رفتارهای دموكراتيک دانست و عدم وجود چنين احزابی را كه برخوردار از همه استانداردهای مقتضی باشند، مساوی با همواره ضرر كردن دانست.

ور در اين‌باره خاطرنشان كرد: «در شرايط امروز و گذشت سه دهه از انقلاب و دهه چهارم كه دهه‌ پيشرفت و عدالت می‌باشد، ديگر چون روزگار سابق نمي‌توان مديريت را به خواسته‌های متنوع شخصی سپرد؛ بلكه بايد برنامه‌ها به صورت شفاف از درون احزاب به افكار عمومی عرضه گردد و در صورت اقبال زمينه پاسخگويی توسط عقبه‌ تشكيلاتی به صورت جدی وجود داشته باشد و قطعا در اين صورت زمينه حضور بسياری از ناهماهنگی و رفتارهای فاقد وجاهت در عرصه سياست از بين می‌رود».

دبيركل جامعه اسلامی مهندسين ادامه داد: «جامعه مهندسين به عنوان فرزند حزب جمهوری اسلامی از تاثيرگذاری ويژه‌ای برخوردار بوده و به لحاظ كميت و كيفيت نيروها و اعضا دارای برتری بوده و جايگاه خاصی در دولت و مجلس دارد؛ لذا می‌تواند تاثير بسزايی در شكل دادن به تحقق حزب جديد كه جامعی از نخبه اصولگرايان كشور خواهد بود، داشته باشد».
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین