کد خبر: ۷۹۵۶۹
تاریخ انتشار : ۱۹ شهريور ۱۳۸۷ - ۲۱:۰۰
رهبر معظم انقلاب اسلامی به کارگزاران نظام توصیه نمودند:

پرهیز از افراط و تفریط در تصمیم‌های کلان

عقلانیت هرگز به معنای تسلیم و سازش نیست
آفتاب‌‌نیوز : آفتاب: رهبر معظم انقلاب اسلامی، عقلانیت را زمینه ساز تلاش بی وقفه برای تحقق آرمانهای اسلامی و انقلابی دانستند.

به گزارش سرویس سیاسی آفتاب به نقل از پایگاه‌ اطلاع رسانی دفتر مقام معظم رهبری، حضرت آيت‌الله خامنه‌ای رهبر انقلاب اسلامی عصر سه‌شنبه در دیدار روسای سه قوه و مسئولان و مدیران بخشهای مختلف نظام، صبر و پایداری بر اصول و مبانی اسلام و انقلاب را، موجب پیشرفت بیشتر در عرصه های گوناگون خواندند و با اشاره به حاکمیت عقلانیت بر ارکان نظام افزودند: «این عقلانیت زمینه ساز تلاش بی‌وقفه برای تحقق آرمانهای اسلامی و انقلابی است».

ایشان با اشاره به تأکید قرآن کریم بر استعانت و یاری جستن از صبر و صلاه، توجه به ارتباط این دو عنصر سعادت بخش را ضروری خواندند و افزودند: «اگر صبر و پایداری، به روح نماز یعنی توجه به منبع لایزال الهی و ذکر و خشوع متصل شود، استقامت انسان هیچ‌گاه پایان نمی‌یابد و در این صورت هیچ وقفه‌ای در مسیر حرکت انسان و جامعه به سمت قله های مادی و معنوی از جمله قله های علم، ثروت، اقتدار سیاسی و اخلاق و معنویت پیش نخواهد آمد».

حضرت آیت الله خامنه‌ای ماه رمضان را فرصتی گرانبها برای خودسازی و تقوا و دستیابی به حقیقت صبر و صلاه برشمردند و خاطرنشان کردند: «صبر بر طاعت پروردگار، پایداری در برابر معصیت، و صبر در مصیبت، در مسائل فردی مشکل گشاست و نکته مهم این است که صبر و پایداری مسئولان در این سه عرصه و در مسائل عمومی و ملی، زمینه های توفیقات ملت را در عرصه های سیاسی، اقتصادی، اجتماعی – فرهنگی و دیگر زمینه ها فراهم خواهد کرد».

حضرت آیت الله خامنه‌ای پایداری مسئولان در خدمت به مردم و انجام دادن وظایف محوله، خودداری از اقدام یا تصمیمی که پیامدهای منفی آن متوجه مردم می شود و صبر و استقامت در مقابل مصائبی همچون هجمه تبلیغاتی سیاسی استکبار به نظام را از نمونه‌های کاملاً ضروری صبر مسئولان خواندند.

ایشان صبر و پایداری بر اصول و آرمانهای انقلاب و حفظ جهت گیریهای نظام را، مهمترین جلوه استقامت مسئولان و مدیران نظام دانستند و خاطرنشان کردند: «جمهوری اسلامی بر اساس مبانی اسلام شکل گرفته است و باید با صبر و استقامت این مبانی را به تمام ارکان و اجزای نظام، توسعه داد».

حضرت آیت الله خامنه‌ای، مخالفت نظام اسلامی با «ظلم و استکبار و استبداد بین المللی و استبداد داخلی» را مبنای دشمنی زورگویان جهانی با ملت ایران برشمردند و افزودند: مستکبران جهانی ما را به خوبی می‌شناسند و ما نیز چنگالهای خونین و باطن متجاوز و مداخله گر آنان را در زیر ظاهر مخملین آنها به خوبی مشاهده می‌کنیم بنابراین رویارویی استکبار با نظام اسلامی، نوعی مقابله ذاتی و مبتنی بر شناخت متقابل است».

رهبر انقلاب اسلامی پایداری مسئولان بر اصول و مبانی را مظهر صبر حقیقی برشمردند و تأکید کردند: ستمگران جهانی با شبکه رسانه ای خود درباره قصاص اسلامی، اقتصادی اسلامی، قانون اسلامی، شکل حکومت اسلامی و مسائل دیگر جنجال آفرینی می کنند اما همه مسئولان نظام همچنان بر اصول اسلام و انقلاب پای می فشرند.

ایشان حاکمیت عقلانیت بر تمام ارکان نظام را خاطرنشان کردند و افزودند: «عقلانیت هرگز به معنای تسلیم و سازش نیست بلکه معنای حقیقی آن تلاش برای تعمیق مبانی و یافتن راههای نیل به آرمانها و اهداف انقلاب است».

حضرت آیت الله خامنه‌ای با انتقاد از کسانی که به نام «عقلانیت، اعتدال و پرهیز از جنجال» به دنبال تضعیف اصول انقلاب هستند افزودند: «این اشخاص، از پایداری بر اصول اسلام که خواست قلبی ملت است، خسته شده‌اند اما این خستگی را به مردم نسبت می‌دهند».

ایشان افزودند: «در کنار ایستادگی بر شعارها و اصول انقلاب اسلامی، مردم داری، کار برای مردم، دل سوزاندن برای مردم، اهمیت دادن به آرا و احساسات مردم از مسائل مهمی است که مسئولان باید به آن توجه جدی کنند».

رهبر انقلاب اسلامی خاطرنشان کردند: «هنگامی که مسئولان نظام به مسلمان بودن و مخالفت با استکبار و استبداد و همچنین به خدمتگزاری به مردم افتخار کنند، مردم نیز خرسند خواهند شد و آنها را دوست خواهند داشت».

حضرت آیت الله خامنه‌ای با تأکید بر اینکه پایبندی به شعارهای انقلاب اسلامی هیچ منافاتی با حرکت کشور به سوی پیشرفت ندارد افزودند: «دشمن همواره سعی کرده است اینگونه القا کند که با ایستادگی بر ارزشهای اسلام و اصول انقلاب اسلامی، پیشرفت امکان پذیر نیست در حالیکه برخلاف این القائات، پیشرفتهای عظیم کشور به واسطه ایستادگی بر شعارها و اصول بوده است».

رهبر انقلاب اسلامی با اشاره به پیشرفتهای شگرف در علم و فناوری خاطرنشان کردند: «برخی از این پیشرفتها، در کشور و برخی هم در دنیا بی‌سابقه است و ایران را جزو معدود کشورهای دارای این فناوری‌ها قرار داده است».

حضرت آیت‌الله خامنه‌ای موضوع فناوری هسته‌ای را تنها یک نمونه از پیشرفتهای متعدد علمی کشور برشمردند و خاطرنشان کردند: «کشور عزیز ما در عرصه آبادانی و عمران و توسعه زندگی مردم نیز به پیشرفتهای خوبی دست یافته است».

ایشان برخی نوشته‌ها و سخنان که موفقیت‌ها و دستاوردهای بزرگ ملت ایران را در عرصه‌های مختلف زیر سوال می‌برند، توهین به مردم خواندند و افزودند: «سی سال بعد از پیروزی انقلاب اسلامی و بیست سال بعد از رحلت امام خمینی (ره)، ملت ایران همچنان به شعارهای انقلاب افتخار می کنند و جوانانی که نه دوران امام (ره) و نه دوران جنگ را دیده‌اند، در بیان و هنر و شعر خود ستایشگر قله‌های عظیم حرکت ملت ایران هستند که این مسئله‌ای بسیار با ارزش و با اهمیت است».

رهبر انقلاب اسلامی در بخش دیگری از سخنان خود در نظر گرفتن رضایت مردم در تصمیم‌ها و اقدامات را پسندیده و خوب دانستند و خاطرنشان کردند: «مسئولان اجرایی باید در همه تصمیم‌ها و اقدامات، عمل به تکلیف را اولویت اصلی خود قرار دهند».

حضرت آیت الله خامنه‌ای همچنین مسئولان اجرایی را به پرهیز از افراط و تفریط در تصمیم‌های کلان توصیه و تأکید کردند: «حرکت های کلان نباید به دلیل ترس از انجام نشدن و یا بد انجام شدن، متوقف شود، ضمن آنکه در اینگونه تصمیم‌های کلان نباید بی‌محابا و شتاب‌زده عمل کرد».

ایشان با اشاره به طرح تحول اقتصادی و موافقت همه اهل نظر با کلیات آن افزودند: «اظهارات رئیس جمهور محترم مبنی بر اینکه طرح تحول اقتصادی بر اساس قانون، با تأنی و در نظر گرفتن همه جوانب، و با هماهنگی مجلس اجرا خواهد شد مایه خرسندی است».

رهبر انقلاب اسلامی خاطرنشان کردند: «در مسائل مهم همچون طرح تحول اقتصادی و اجرای سیاستهای کلی اصل 44، همکاری سه قوه در عمل و گفتار بسیار ضروری است».

در پایان این دیدار، نماز مغرب و عشاء به امامت رهبر معظم انقلاب اسلامی اقامه شد و حاضران روزه خود را به همراه حضرت آیت‌الله خامنه‌ای افطار کردند.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
انتشار یافته: ۰
ناشناس
|
-
|
۱۲:۲۵ - ۱۳۸۷/۰۶/۲۰
0
0
حضرت آیت الله خامنه‌ای با انتقاد از کسانی که به نام «عقلانیت، اعتدال و پرهیز از جنجال» به دنبال تضعیف اصول انقلاب هستند افزودند: «این اشخاص، از پایداری بر اصول اسلام که خواست قلبی ملت است، خسته شده‌اند اما این خستگی را به مردم نسبت می‌دهند».

اين سه عبارت «عقلانیت، اعتدال و پرهیز از جنجال» در كنار ( به دنبال تضعیف اصول انقلاب هستند ) قضاوت منفي در مورد ( روشنفكران - بعضي شبه احزاب درون نظام و صاحب نظران سياست تنش زدايي ) را در سطح جامعه اعلام ميكند .
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین