کد خبر: ۷۹۵۷۹
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار : ۲۰ شهريور ۱۳۸۷ - ۱۴:۴۸

عباسپور: وزارت علوم مقصر است

آفتاب‌‌نیوز : آفتاب: رئیس کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس گفت: «شورای عالی انقلاب فرهنگی باید در تصمیمات خود منسجم‌تر و دقیق‌تر عمل کند».

به گزارش خبرنگار پارلمانی آفتاب، علی عباسپور در جلسه غیر رسمی بررسی اعتراضات به نتایج آزمون سراسری امسال اظهار داشت: «با توجه به اعتراضاتی که در مورد نتایج آزمون سراسری امسال وجود داشت ما از وزیر علوم دعوت کردیم که روز گذشته به کمیسیون بیایند و گزارشی را ارائه دهند تا ببینیم این اعتراضات تا چه حد وارد است».

وی افزود: «بحث گزینش و نحوه گزینش بحثی تخصصی است که نمی‌توان آن را در این جلسه بصورت کامل مطرح کرد».

نماینده تهران خاطرنشان کرد: «شورای عالی انقلاب فرهنگی مصوبه ای از سال 69 داشته که براساس آن بخشی از پذیرش دانشجو در دانشگاه ها بصورت بومی انجام می‌شود».

وی ادامه داد: «وزارت علوم و سازمان سنجش عنوان کردند که تغییرات صورت گرفته را در دفترچه آزمون آورده اند ولی به نظر می‌آید این اطلاع رسانی نهایتا موجب نشده داوطلبان بطور کامل مطلع شوند».

عباسپور اظهار داشت: «جمع بندی که در کمیسیون صورت گرفت این بود که مسئولان براساس مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی اقدام کرده اند و این تغییر را در دفترچه درج کرده اند و داوطلب موظف بوده کاملاً مطالعه کند. لذا وزارت علوم از این لحاظ خود را از تخلف مبری می‌داند».

رئیس کمیسیون آموزش و تحقیقات گفت: «این اشکال به وزارت علوم وارد است و باید علیرغم آنکه این تغییرات را در دفترچه درج کرده بود باید اطلاع رسانی دقیق تری صورت می‌گرفت و آگاهی کامل داده می‌شد».

عباسپور یادآور شد: «ما با احترام به شورای عالی انقلاب فرهنگی می‌گوییم این شورا باید در تصمیماتش مستجم تر و دقیق تر عمل کند. شورایی که می‌خواهد مصوباتش در تمام مملکت اثرگذار باشد باید در تصمیم گیری هایش دقت کند. در حال حاضر این دقت را شورای عالی انقلاب فرهنگی ندارد».
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
انتشار یافته: ۱
ناشناس
|
-
|
۱۰:۴۹ - ۱۳۸۷/۰۶/۲۱
0
0
چرا مردم را ..... حساب ميكنند يعني امسال با پارسال فرق ندارد همه دارند محمل ميبافند؟؟؟؟؟؟؟؟ مشكل فقط بومي گزني نيست
تعداد رشته هاي بومي افزايش داده شده بدون توجه به اينكه اولا رشته معيني دريك شهر كوچك مثل خرم اباد با تهران تفاوت كيفي معنا داري دارد كه رتبه دورقمي را هدايت ميكند به تهران
دوم ايا همه رشته هاي كه به ليست بومي اضافه شده اند درهمه استان ها وجود دارند؟؟؟؟؟؟؟؟
ناشناس
|
-
|
۱۰:۵۳ - ۱۳۸۷/۰۶/۲۱
0
0
خيلي جالب هست اين روزها اوضاع ما شده فقط دنبال مقصر گشتن اون ميگه اين مقصره اين ميگه اون مقصره
مشکات
|
Finland
|
۱۰:۳۳ - ۱۳۹۲/۰۲/۱۱
0
0
وزات علوم تعمدا چشم خود را بر روی تخلفات گسترده موسسات آموزش عالی غیر انتفاعی - غیر دولتی بسته است. طبق قانون هر موسسه آموزش عالی برای دایر کردن یک رشته جدید باید حداقل دو نفر مدرس با مدرک کارشناسی ارشد به عنوان هیات علمی که از طرق سایت اینترنتی معرفی شده جهت نام نویسی متقاضیان دارای مدارک کارشناسی ارشد و دکترا جذب کرده باشد .این در حالی است که اکثریت قریب به اتفاق این موسسات بدون داشتن حتی یک نفر هیات علمی ، تاکید میکنیم بدون داشتن حتی یک نفر هیات علمی !!! اقدام به جذب هزاران دانشجو در دهها رشته گوناگون کرده و اساتید خود را از طریق قرار دادهای سفید امضا ی حق التدریس جذب میکنند و این در حالی است که به عنوان مثال مبلغ پرداختی آنان به مدرسین برای یک درس دو واحدی طبق قوانین جاری وزارت علوم حدود یکصد و پنجاه هزار تومان برای کل ترم میباشد!!! بسیاری از این مدرسان مظلوم ، مدرک تحصیلی خود را در اختیار موسسه گذاشته و این موسسات مطابق قانون ، مدارک آنها را به همراه یک قرارداد مشروط (قرارداد جذب هیات علمی به صورت مشروط به موافقت وزارت علوم با دایر کردن رشته جدید توسط موسسه) به وزارت علوم ارائه کرده تا با دایر کردن رشته جدید موافقت شود . اما هرگز به مفاد آن در زمینه پرداخت مبلغ حداقل حقوق مصوب توسط وزارت علوم یعنی حدود یک ملیون تومان در ماه ، عمل نمیشود ودر عوض با منت گذاری بسیار ، اجازه تدریس دو یا سه درس به آنها داده میشود!(یعنی پرداخت چهارصد و پنجاه هزار تومان آنهم بعد از گذشت 7 تا 8 ماه از شروع ترم!!! یا همان 75000 تومان در ماه!!! بله باور کردنی نیست ولی حقیقت دارد.) مدرسین هم از ترس اینکه همین چند واحد هم از آنها گرفته شود دم بر نمی آورند . موسسه پس از موافقت وزارتخانه اقدام به جذب دانشجو در رشته مورد نظر کرده ولی بهانه میآوردکه پرونده مدرس جهت جذب هیات علمی هنوز در وزارت علوم بوده و به آن پاسخ داده نشده است با همین ترفند چند سال مدرسین مبتلا به را به دنبال خود کشانده ضمن بهره کشی، ا تحقیر می کنند.و وزارت علوم نیز تعمدا به این قبیل پرونده ها پاسخ نمی دهد.
شما قضاوت کنید مدرسی که مبلغ دریافتی او از هزینه ایاب و ذهابش کمتر باشد. چقدر میتواند انگیزه برای تدریس با کیفیت مناسب داشته باشد.به همین دلیل آشکار است که سطح علمی فارغ التحصیلان به شدت پایین بوده و دیر یا زود کشور با مشکل متخصصین دارای مدرک ولی به شدت بی سواد روبرو خواهد شد.خواهش میکنیم به این تخلف بزرگ وگسترده این موسسات وظلم بزرگی که با دارندگان مدارک کارشناسی ارشد ودکترا که به عنوان مدرس در این قبیل موسسات مشغولند ، رسیدگی کنید.
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین