آفتابنیوز :
آفتاب: وزیر علوم، تحقیقات و فناوری در پاسخ به این سئوال که آیا مدارک وزرا برای تصدی وزارت مهم و حیاتی است، گفت: «تا آنجا که بنده اطلاع دارم داشتن سواد خواندن و نوشتن برای وزارت کافی است».
به گزارش سرویس سیاسی آفتاب، محمد مهدی زاهدی امروز در حاشیه نشست هیئت دولت در جمع خبرنگاران درباره بیانیه اخیر نمایندگان مجلس علیه وزارت علوم در مورد بومی پذیرش در کنکور اظهار داشت: «این بیانیه ربطی به وزارت علوم و سازمان سنجش ندارد اما در هر حال آنها نماینده هستند و باید مدافع باشند».
وی افزود: «کاری که ما به عنوان دستگاه اجرایی انجام داده ایم بر اساس قانون بوده و حتی از تمامی دستگاههای نظارتی هم برای نظارت بر این امر دعوت کرده ایم».
وزیر علوم در پاسخ به سئوال دیگری درباره رتبه های زیر هزار گفت: «این موضوع در حال بررسی است اما جوسازیهای زیادی در این خصوص شده است زیرا در کل 4 نفر با رتبه بین 100 تا 1000 پذیرفته نشده اند که از بین این 4 نفر یک نفر انتخاب رشته نکرده و سه نفر مابقی نیز تعداد رشته های کمی را انتخاب کرده اند، بنابراین دلیل قبول نشدن این تعداد ربطی به سیستم سازمان سنجش نداشته است».
زاهدی ادامه داد: «ما اعلام کرده ایم در برخی رشته ها و دانشگاههای شهر تهران فرصتی مجدد برای انتخاب رشته داده شود».
وزیر علوم، تحقیقات و فناوری گفت: «به برخی رشته ها و دانشگاهها فرصت دوباره ای داده شده تا افرادی که درست انتخاب رشته نکرده اند مجددا رشته های خود را انتخاب کنند».
وی در پاسخ به سئوالی درباره بررسی مدرک مدیران نیز خاطرنشان کرد: «وزارت علوم نامه ای را به داوودی معاون اول رئیس تقدیم کرده تا مدیران فعلی دستگاههای اجرایی مشخصات خود را به ما بدهند و یا راسا مدارک خود را به دولت ارائه کنند».
وزیر علوم گفت: «مدرک مدیران در سالهای قبل از 84 نیز در نامهای که به مدیریت توسعه و مدیریت منابع انسانی نوشته ایم نیز مورد بررسی قرار خواهد گرفت».
زاهدی در پاسخ به سئوال دیگری مبنی بر اینکه آیا کردان عضو هیئت علمی دانشگاه است یا خیر؟ گفت: «آنچه بنده میدانم این است که کردان عضو هیئت علمی دانشگاه نبوده و دانشگاه آزاد هم این موضوع را اعلام کرده است».
وزیر علوم در پاسخ به سئوال دیگری مبنی بر نامه رئیس جمهور برای استفاده از ظرفیت اساتید بازنشسته دانشگاهها گفت: «کارگروهی به دبیری شورای عالی انقلاب فرهنگی و عضویت وزرای بهداشت، علوم و معاونان رئیس جمهور تشکیل شده است تا این کارگروه در این مقوله تصمیم گیری کند».
زاهدی افزود: «مقرر شده از اساتید با سن بیش از 70 سال که بازنشسته میشوند در امور پژوهشی استفاده شود».