آفتابنیوز : 
پيش از اين وزارت بهداشت اعلام كرده بود كه توتونهايي كه در قليانها به كار ميروند براي سلامتي مضر هستند و اغلب سر پلاستيكي نيچههاي قليانها چند بار مصرف ميشوند و بهداشتي نيستند. نيروي انتظامي هم با ارائه قليان در قهوهخانهها مخالف بود.
مسوولان نيروي انتظامي عقيده داشتند كه برخي از افراد سودجو از طريق قليان مواد مخدر مصرف ميكنند. اما دستاندركاران صنعت گردشگري نظر ديگري داشتند و معتقد بودند كه قليان يكي از جاذبههايي است كه گردشگران را به قهوه خانهها مي كشاند.
اين مخالفتها ادامه داشت و هر گروه تلاش ميكرد تا موافقت گروههاي ديگر را با نظر خود به دست آورد. اما اينكه آيا بعد از اين قهوهخانهها و رستورانهاي سنتي به مشتريان خود قليان ارائه ميكنند يا نه را از زبان «رحيم شايانراد»، رييس اتحاديهي قهوهخانهداران بشنويد.
او معتقد است كه اجرايي شدن اين طرح به نيروي انتظامي بستگي دارد زيرا اين ادارهي اماكن است كه براي كشيدن يا نكشيدن قليان در رستورانهاي سنتي و قهوهخانهها اعمال نظر ميكند. او ميگويد كه پيش از اين به دستور نيروي انتظامي، ارائهي قليان به خانمهاي تنها و افراد زير 18 سال ممنوع بود، اما خود او هم از دليل اين ممنوعيت براي عدهاي خاص حيران است. «
شايانراد» به برخوردهايي كه قهوهخانهداران به دليل اين آييننامه با آنها مواجه ميشوند اشاره ميكند و ميگويد: «هنگامي كه خانمها اعتراض ميكنند كه چرا برادر 21 ساله من ميتواند قليان بكشد اما من كه 27 سال دارم نبايد بكشم، مديران قهوهخانهها جوابي ندارند كه بدهند.» به اعتقاد او بهترين راه براي جلوگيري از ترويج استعمال دخانيات آگاهي دادن و فرهنگسازي در اين زمينه است نه ممنوع كردن آن. چون ممنوعيت تنها به مشتاقتر شدن جوانان براي كشيدن قليان منجر ميشود.