آفتابنیوز : آفتاب: یک عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس با تأکید بر لزوم استفاده از همه توانمندیها و سلایق سیاسی در دهمین دوره ریاستجمهوری اسلامی ایران، اظهار داشت: «با تکصدایی نمیشود نظام را پیش برد و کشور را اداره کرد».
سید نجیب حسینی، نماینده مردم مینودشت و کلاله، در خانه ملت و عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس شورای اسلامی در گفتگو با خبرنگار پارلمانی آفتاب، با بیان این نکته که نظام جمهوری اسلامی امروز پس از گذشت 30 سال، به بلوغ و بالندگی کامل رسیدهاست، گفت: «امروز ایران از درون و بیرون مرزهای خود در ابعاد مختلف سیاسی، اجتماعی و اقتصادی حرکات مثبتی صورت داده است و لذا هر دولتی که دوره بعدی ریاستجمهوری از مردم رأی اعتماد میگیرد، باید از همه توانمندیها و سلایق سیاسی در چارچوب نظام جمهوری اسلامی استفاده کند».
حسینی با بیان این اعتقاد که با تکصدایی نمیتوان کشور را اداره کرد و نظام را پیش برد، ادامه داد: «در سال نوآوری و شکوفایی، یکی از نوآوریهای خوب نظام جمهوری اسلامی میتواند ایجاد بستر و چارچوبی باشد که همه افکار و تفکرات درون آن جا بگیرند».
عضو شورای مرکزی حزب اعتدال و توسعه در ادامه اظهار داشت: «گفتمان دهه چهارم انقلاب باید گفتمان عدالت و توسعه باشد و معنای عدالت این است که به همه اجازه خدمت و کار داده شود».
وی با رد این تفکر که در دوره آتی انتخابات ریاستجمهوری امکان چرخش و انتقال قدرت وجود ندارد، اظهار داشت: «مردم تصمیمگیرنده نهایی هستند و لذا این نوع اظهارات تنها برای ناامید کردن مردم است تا پای صندوقهای رأی حاضر نشوند».
حسینی تأکید کرد: «همگان باید تلاش کنیم تا بستری فراهم شود که مشارکت حداکثری مد نظر بزرگان نظام در انتخابات پیش رو محقق شود».
وی ابزار و وسایل مشارکت حداکثری را امید بخشیدن به مردم و ایجاد این احساس در آنها که در تعیین سرنوشت خود نقش خواهند داشت، دانست.
این عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس، انتخاب احمدینژاد به عنوان رئیسجمهور در انتخابات ریاستجمهوری دهم را وابسته به رقبایی دانست که در عرصه حاضر خواهند شد و در عین حال گفت: «عموم گروههای سیاسی هماکنون وارد بحث مصادیق نشدهاند و فعلاً ورود به این بحث زودهنگام است و در این مقطع زمانی تنها باید به مردم جهت حضور در پای صندوقهای رأی امید داد».
عضو شورای مرکزی حزب اعتدال و توسعه، با اشاره به احتمال نامزدی دکتر حسن روحانی گفت: «رئیسجمهور باید در دنیا شناخته شده و علاوه بر آن به عنوان یک نیروی ملی شهرت و البته به مسئل مختلف سیاسی، اقتصادی و اجتماعی نیز آشنایی کامل داشته باشد و بتواند در راستای چشمانداز 20 ساله و برنامه 5 ساله چهارم، برنامههای خود را ارائه کند».
حسینی در پایان این گفتوگو امکان اجماع را در جریان اصولگرا و البته اصلاحطلبان بعید ندانست.