کد خبر: ۸۰۸۱۷۳
تاریخ انتشار : ۲۳ آبان ۱۴۰۱ - ۲۰:۳۷

بیماری قلبی سالانه جان چند میلیون نفر را می‌گیرد؟

هر ساله در تاریخ ۲۹ سپتامبر "روز جهانی قلب" گرامی داشته می‌شود.
بیماری قلبی سالانه جان چند میلیون نفر را می‌گیرد؟
آفتاب‌‌نیوز :

در این روز جهانی همچنین اقداماتی که در پیشگیری و کنترل بیماری‌های مرتبط با قلب نیز موثر هستند، به افراد یادآوری می‌شود.

بر اساس آمار‌های رسمی، هر ساله ۱۸.۶ میلیون نفر در سراسر جهان به دلیل بیماری‌های قلبی-عروقی شامل بیماری قلبی و سکته، جان خود را از دست می‌دهند.

هدف از گرامیداشت این روز جهانی آموزش دادن به افراد در جهت کنترل عوامل خطر مانند مصرف دخانیات، رژیم غذایی ناسالم و عدم تحرک و فعالیت بدنی است، زیرا به گفته متخصصان با کنترل این فاکتور‌ها می‌توان از ۸۰ درصد از مرگ‌های زودرس ناشی از بیماری‌های قلبی و سکته مغزی پیشگیری کرد.

در طول عمر متوسط یک فرد، قلب حدود ۲.۵ میلیارد بار ضربان دارد و خون مورد نیاز برای هر عضو از بدن را تامین می‌کند. سمت راست قلب، خون را به ریه‌ها که از اکسیژن پر می‌شود، می‌فرستد. سمت چپ قلب نیر خونِ سرشار از اکسیژن را از طریق عروق پمپاژ می‌کند تا اعضای بدن تغذیه شده و در عین حال مواد زائد و اضافی را از سلول‌ها و بافت‌ها دور می‌کند. به همین دلایل است که حفظ سلامت قلب اهمیت پیدا می‌کند.

این موضوع شناخته شده است که سبک زندگی کم تحرک موجب بروز بیماری‌هایی از قبیل دیابت و فشار خون بالا می‌شود و زمانیکه این بیماری‌ها برای طولانی مدت ادامه پیدا کنند، موجب بیماری‌های قلبی می‌شود.

به گزارش هلث نیوز، علائم اولیه بیماری‌های قلبی شامل احساس گیجی، خستگی، تنگی نفس، عرق سرد و سردرد است. کارشناسان توصیه می‌کنند در صورت بروز این علائم ضروری است به پزشک مراجعه کنید چرا که می‌تواند نشانه‌های هشدار بیماری قلبی باشد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
خبرهای مرتبط
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین