امام جمعه اهواز افزود: امروز دشمن روی سست کردن بنیان خانواده سرمایهگذاری کرده و خیلی تلاش میکند. دشمنی که باعث شد کانون و بنیان خانواده در غرب از هم بپاشد؛ دقیقا همان رفتاری که شیطان انجام داد و سرمایه ۶ هزار سال خود را در لحظهای به باد داد. کسی که ایمان خود را به باد داد نمیگذارد ایمان و ولایت در دل مسلمانان ثابت بماند.
سیدمحمدنبی موسوی فرد ادامه داد: غرب برای برنامه توسعه خود همه چیز را به باد میدهد تا به توسعه برسد. دو جریان از صدر خلقت وجود داشته است یکی جربان خانواده گرا که جامعه براساس آن شکل میگیرد و دیگری جریان خانواده ستیز است که شیطان و جنودش به دنبال سیاست تفرقه بین زن و شوهر است. شیطان تلاش میکند که فرزند به گونهای نباشد که به نفع جامعه باشد، اما انبیا و اوصیاء و علمای واقعی دینی، بنیانگذاران و پرچم داران خانواده گرایی هستند.
موسویفرد گفت: دشمن دارد برای از هم پاشیدن خانواده سرمایه گذاری میکند. تبیین مسایل و مفاهیم دینی باید به خانواده منتقل شود. آنهایی که میگویند اسلام چه حرفی برای زن دارد؟ موجودی که محور اصلی کانون گرم خانواده است و پایه خانه و خانواده، زن است.
وی با اشاره به اهمیت وجود زن یادآورد شد: زن به خود ببالد؛ اگر در جایی مطابق حکمت خدا ارث زن باید نصف باشد، چون مسئول ارتزاق و معیشت در خانواده مرد است. اگر ایمان را میخواهید بسنجید ببینید چقدر به همسر خود علاقهمند هستید. ما در رفتارها، اهل بیت را الگو داریم الگوی اهل بیت فاطمه زهرا (س) است. خدمت به همسر کفارهای برای گناهان کبیره است و غضب خدا را خاموش و درجات را بالا میبرد. آنچه کانون خانواده را گرم میکند ابراز محبت است. چهار نوع خانواده در قرآن ذکر شده است. خانوادهای که هر دو آسمانی هستند مانند امیرالمومنین (ع) و زهرا (س)، حضرت ابراهیم (ع) و همسرش و.... خانوادهای که زن و مرد بد هستند مانند خانواده ابولهب. مرد خوب است و زن بد، مانند حضرت نوح (ع) و همسرش. زن خوب است و مرد پلید، آسیه (ع) و همسرش فرعون. رفتارهای آرامبخش برای تحکم خانواده شامل عشق و محبت در خانواده است.
وی ضمن تسلیت ایام شهادت حضرت فاطمه (س) عنوان کرد: الگوی ما فاطمه زهرا (س) است. در زمانی که هیچ کس زبانش باز نمیشد آنکس که علی (ع) را حفظ کرد فاطمه بود. در یک جمله فاطمه زهرا یک مکتب است. نرم افزار مدیریتی تمام مدیران الهی از صدر خلقت، مکتب فاطمه است.
امام جمعه اهواز افزود: پیشرفت در منطق اسلامی ابعاد وسیعی دارد. پیشرفت علم، اخلاق، عدالت، اقتصاد، عزت و اعتبار بین المللی و... قبل از انقلاب وقتی اسمی از ایران میآمد باید میرفتند در نقشه دنبال نقطهای میگشتند. مردم به منزله صفر بودند، عزت کجا بود؟ کی به ما اعتبار میداد؟
حجتاسلام و المسلمین موسویفرد گفت: پیشرفت در عزت و اعتبار و استقلال سیاسی و پیشرفت در بندگی از جمله منطق اسلام در پیشرفت است. قوه محرک در پیشرفت و امید است. ملتی که ناامید باشد، ملتی که خود را تحقیر کند هرگز پیشرفت نخواهد کرد. امروز تمام اسکتبار در راس آن آمریکا، از تمام توان برای القای ناامیدی و به بنبست رسیدن استفاده میکنند.
وی در توجیه ناکارآمدی دولت رئیسی، مدعی شد: ما باید در امید بدمیم. ما قبل از انقلاب کجا بودیم؟ هشت سال یک دولت منحرف کشور را به قعر دره برد. چهار سال اول فریب خوردید در چهار سال دوم چرا؟ امروز این دولت حداقل باید دو سه سال تلاش کند. هر جا پا میگذارد مثل میدان مینی است که منفجر میشود و الان دارند تلاش میکنند. در تمام سالها رهبری بر اقتصاد مقاومتی تاکید کردند. گرانیها ریلگذاری از قبل است. قطعا وضعیت مطلوب خواهد شد و در خصوص اشتغال کارهای خوبی در برنامه دولت است.
وی با اشاره به ابراز نظر وزیر امور خارجه آمریکا و چند کشور مبنی بر اینکه چشم اندازی درباره احیای برنامه برجام وجود ندارد، گفت: در تمام این سه ماه اغتشاشات، این سه چهار کشور فرانسه، آمریکا، انگلیس و المان، میگویند توجه به اعتراضات شجاعانه جوانان و زنان معطوف است و ما از این حرکت با تمام توان حمایت میکنیم! این موضع رسمی چند کشور است که همه فتنههای عالم زیر سر آنها است. برخی مسئولان از آمادگی مذاکرات میگویند. البته نگاه آنها مثبت است، اما چه دیدهاید که برای مذاکرات اعلام آمادگی میکنید؟
انحراف شدید در اقتصاد، قیمتها، بودجه دولت و تنش در جامعه اولین بار در زمان ریاست احمدی نژاد بوجود آمد.