آفتابنیوز : آفتاب: رئیس مجلس شورای اسلامی با تاکید بر اینکه«روابط قوا بر مبنای گفتگوهای سالم و کارشناسی است و از فرمایشات مقام معظم رهبری در خصوص دولت نباید برداشت تفریطی کرد» در خصوص پیش بینی از سرنوشت طرح تحول اقتصادی در مجلس گفت: «استراتژی مجلس تعامل موثر در جهت احقاق حقوق ملت است اما من رجال الغیب نیستیم که بتوانم تشخیص بدهم که مجلس نهایتا با این طرح چه خواهد کرد».
به گزارش سرویس سیاسی آفتاب، «دکتر علی لاریجانی» در نشست خبری با اصحاب رسانه که عصر دیروز در مجلس شورای اسلامی برگزار شد با تسلیت سالگرد شهادت «آیت الله مدرس» ، وی را نمادی طلایی برای قانونگذاری در کشور دانست و گفت : «در صحنه تاریخی ایران افراد نادری هستند که با نوع رفتارشان سرنوشت کشورمان را تغییر داده اند و یکی از این افراد قطعا شهید مدرس است».
وی همچنین با اشاره به تدوین استراتژی مجلس هشتم گفت : «مجلس هشتم با توجه به روح قانون اساسی راه دقیقی را دنبال خواهد کرد و تعامل موثری را در جهت احقاق حقوق ملت در پیش خواهد گرفت، امروز اولویت های همه کمیسیون با همکاری مرکز پژوهشهای مجلس مشخص شده است» .
در ادامه این نشست خبری خبرنگاری با اشاره به فرمایشات مقام معظم رهبری درباره وجود فضای بی بندوباری در اظهار نظر در مورد برنامه های دولت از رئیس مجلس شورای اسلامی در مورد راهکار مقابله با تخریب ها علیه دولت سئوال کرد که لاریجانی پاسخ داد: «سخن مقام معظم رهبری حکایت از تدبیر صحیح برای ایجاد فضای مطلوب سیاسی دارد و تراز جمهوری اسلامی هم همین است که ضمن داشتن تکثر فکری در جامعه، فضای آرامی برقرار شود که سلایق مختلف در آن حضور داشته باشند ، این یک درّ با قیمت برای کشور است اما آداب این کار هم مسئله ای است که باید آن را رعایت کرد».
وی با انتقاد تلویحی از این خبرنگار گفت : «آنچه را که من در صحنه روابط قوا می بینیم گفتگوهای سالم و کارشناسی است و از سخن مقام معظم رهبری نباید این برداشت را کرد که "تکصدایی" در کشور ایجاد شود. نباید از سخن مقام معظم رهبری برداشت های تفریطی کرد و فربه کردن تفکر سیاسی با ایجاد فضای بسط اندیشه ها و سلیقه ها در کشور مفید خواهد بود» .
«لاریجانی» در پاسخ به سئوالی در خصوص برخورد مجلس با طرح تحول اقتصادی گفت: «البته من رجال الغیب نیستیم که بتوانم تشخیص بدهم که مجلس نهایتا با این طرح چه خواهد کرد، ضمن اینکه برداشت ما از طرح تحول اقتصادی نباید یک خطی باشد. در این زمینه کمیته ویژه ای برای بررسی طرح در نظر گرفته شده است و با همکاری دولت و مجلس مجموعه نظرات بررسی خواهد شد، طرح تحول ابعاد مثبتی دارد و ممکن است نارسایی هایی نیز وجود داشته باشد که باید آنها را رفع کرد».
رئیس مجلس در پاسخ به سئوالی در مورد نقاط ضعف و قوت 30 سال قانونگذاری با اشاره به تشکیل جلسه ای با حضور نمایندگان همه ادوار مجلس شورای اسلامی گفت: «قانونگذاری در ایران حدود 100 سال قدمت دارد که حدود 5 هزار و 100 قانون در دوره های قبل از انقلاب تصویب شده و در طول 8 دوره بعد از انقلاب هم 2500 قانون تصویب شده است».
وی نقاط قوت قانونگذاری در بعد از انقلاب را وجود نگاه جامع نسبت به حقوق مردم در بین نمایندگان توصیف کرد و گفت: «البته یکی از نقاط ضعف قانونگذاری ها تجمع زیاد قوانین است که باعث شده مجلس هشتم به فکر تنقیح قوانین باشد».
«لاریجانی» همچنین با اشاره به اصلاح آئین نامه مجلس گفت: «به روز کردن سازوکار کردن مجلس در امر نظارت یکی از اولویت های مجلس هشتم است».