دکتر علی ابراهیمی با بیان اینکه در فصل پاییز و زمستان باتوجه به سردی هوا خشکی پوست بین مردم شیوع بیشتری دارد، افزود: در این میان برخی افراد بیشتر در معرض خطر خشکی پوست هستند.
وی افزود: افرادی که مشکلات تیروئیدی دارند، افراد مسن، کودکان، زنان خانهداری که از مواد شوینده بیشتری استفاده میکنند، افرادی که کارهای ساختمانی انجام میدهند و با مواد مختلف سر وکار دارند و همچنین افرادی که با لوازم آرایشی در ارتباط پوستی هستند، بیشتر در معرض خشکی پوست قرار میگیرند.
وی با بیان اینکه پوسته پوسته شدن، خشکی و حس سوزش در پوست از علائم خشکی پوست است و باید با اقدامات حفاظتی مانع از ایجاد آن شد، عنوان کرد: چنانچه خشکی پوست درمان نشود، ضایعات پوستی ایجاد میکند.
این عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه گفت: از مهمترین راههای پیشگیری از خشکی پوست این است که تماس با هوای سرد، آفتاب، آب داغ و مواد شوینده کم شود. همچنین توصیه میشود از نقاطی از بدن مثل دستها که به دفعات بیشتری شسته میشود، با دستکش محافظت شود.
ابراهیمی با بیان اینکه استفاده از مواد نرم کننده و مرطوب کننده تاثیر بسزایی در درمان خشکی پوست دارد، عنوان کرد: به ویژه توصیه میشود از مواد نرم کنندهای که شامل اوره است، بعد از مرطوب بودن پوست استفاده شود تا رطوبت پوست را نگه دارد.
وی گفت: افرادی که کل پوست بدنشان خشک است میتوانند از لوسینهای بدن پس از استحمام استفاده کنند. در این خصوص نیازی نیست مرطوب کنندهها و لوسیونها حتما گران قیمت باشند و از مرطوب کنندههای معمولی نیز میتوان استفاده کرد که تاثیر بسیار مثبتی در کاهش خشکی پوست دارند.