حجتالاسلام والمسلمین حمید نیکزاد در حاشیه اجلاس مشترک روسای آموزش و پرورش و ائمه جمعه شهرستانهای خوزستان گفت: بیش از ۱۶ سال است که ستاد همکاریهای حوزه و آموزش و پرورش تشکیل شده و به بلوغ رسیده و در این راستا دستورالعملها و تفاهم نامههای متعددی نوشته شده است.
وی اضافه کرد: در این زمینه در ستاد همکاری ۴۰ برنامه نوشته شده و بخشی از آنها استانی بوده که به کل استانها ابلاغ و به مناطق ارسال شده که میتواند موضوع کمیتههای همکاری باشد.
وی افزود: در سند تحول بنیادین آمده که باید از ظرفیت همه مجموعه برای آموزش و پرورش استفاده شود. آموزش و پرورش مجموعه بزرگی است که باید برای اداره آن از مشارکت سایر دستگاهها استفاده کرد و این مسئله توسط ستاد ائمه جمعه احساس و درک شد و همه ما باید پیگیر این موضوع باشیم.
مشاور وزیر آموزش و پرورش و دبیر ستاد همکاریهای حوزه علمیه و آموزش و پرورش گفت: از ظرفیت استانداری، شهرداری، فرمانداری و سایر دستگاه استفاده کنیم که این شان و جایگاه را امام جمعه به عنوان پدر معنوی در استان و شهرستان دارد و میتواند آن را مطالبه کند.
حجت الاسلام نیکزاد با بیان اینکه فرزندان ما در آموزش و پرورش آماج حملههای متعدد دشمن هستند و آنها را باید دریابیم، ادامه داد: بحث شبکه سازی جدی گرفته شود، از اعضای آموزش و پرورش افردای به کار گرفته و مسئولیت داده و مطمئن باشید که این شبکه سازیها برکت خواهد داشت.
دبیر ستاد همکاریهای حوزه علمیه و آموزش و پرورش در خصوص طرح امین گفت: این طرح رشد قابل توجهی پیدا کرد، اگرچه در دوران کرونا طرح رو به افول بود، اما امروز در سیستم ۲۴ هزار روحانی طرح امین در کشور داریم.
حجت الاسلام نیکزاد ادامه داد: پژوهشی حول طرح امین انجام و آسیبهای طرح بررسی و دستورالعمل نوشته شد، لذا نیروهای جهادی این طرح را تکریم و حمایت کنید.
به گزارش مرکز اطلاعرسانی و روابط عمومی وزارت آموزشوپرورش، وی با بیان اینکه در بحثهای محتوایی نیز به نسبت زیست بوم منطقه سعی کنید به نیروها آموزش دهید و در کمیته استفاده کنید، گفت: ۳ هزار مدرسه شبانه روزی در کشور وجود دارد که ظرفیت فوق العادهای برای طرحهای حوزه و آموزش و پرورش است.