آفتابنیوز : آفتاب: درحالی که تلویزیون فارسی زبان بیبیسی از چهارشنبه این هفته کار خود را آغاز خواهد کرد، روزنامه دولتی ایران از نفوذ عناصر بهایی در این تلویزیون خبر داده است.
روزنامه ایران در گزارشی که در شماره سه شنبه خود منتشر کرده است، مینویسد: « تحقيقات نشان مىدهد راديو فارسى زبان بىبىسى دقيقاً با نفوذ مستقيم بهائيان ايرانى تبار راه اندازى شده و در طول اين سال ها سعى کرده زمينه روانى را براى اجراى سياست هاى دولت بريتانيا در ايران فراهم کند. اين در حاليست که حتى در دوره اخير هم نفوذ بهائيان در اين رسانه کمتر نشده و همچنان محورى است».
گزارش ایران ادامه میدهد: «اکنون اگرچه از پشت پرده راه اندازان و سياستگذاران اين شبکه تلويزيونى اطلاعات دقيقى در دست نيست اما نگاهى به پرونده نسخه راديويى وابسته به اين بنگاه مىتواند رمزگشايى از آنچه ناگفته است و احتمالاً مخفى خواهد ماند، نمايد. پشت پردههايى که با توجه به تمرکز رهبرى بهائيان در سرزمين فلسطين اشغالى، از ارتباط وثيق بى بى سى فارسى، رژيم صهيونيستى و اپوزيسيون سياسى نظام پرده بردارد».
روزنامه ایران با اشاره به سوابق تاریخی رادیو بیبیسی، ادامه میدهد: «تصدى مسئوليت "حسن موقر باليوزى" (۱۹۸۰- 1908ميلادى) از رهبران سرشناس بهائيان در راديو فارسى زبان بىبىسى بر اساس اسناد داخلى آرشيو سرويس جهانى بىبىسى، با دخالت وزارت خارجه صورت گرفته است. از آن پس، تجربه نشان داد که چه در مسئله تأثيرگذارى بهائيان در سياستگذارى بخش فارسى، چه در مورد جذب ناراضيان مستأصل سياسى ايرانى و چه در مورد مداخلات وزارت خارجه بريتانيا در سياستگذارى هاى اين رسانه البته با بازنگرى ها و فراز و فرودهايى، حکايت همچنان باقى است».
این گزارش میافزاید: «باليوزى نخستين کسى بود که در ابتداى تأسيس بىبىسى فارسى از آن راديو براى مخاطبان سخن گفت. وى از اعضاى خاندان افنان و از اقوام نزديک ميرزا على محمد باب و فرزند محمد على (محمود) موقرالدوله باليوزى حاکم وقت بوشهر و وزير فوايد عامه و تجارت در کابينه کودتاى سيد ضياءالدين طباطبايى در اواخر ۱۲۹۹ و اوايل ۱۳۰۰ شمسى بود(۵)/ باليوزى در شرايطى به استخدام بىبىسى درآمد که چند ماهى قبل از آن به عضويت مجمع ملى بهائيان موسوم به «رضوان» درآمده بود».
در این گزارش آمده است: «باليوزى چند سال بعد از تأسيس بخش فارسى، به عنوان نزديکترين مشاوران شوقى افندى ربانى، آخرين رهبر شناخته شده بهائيان جهان، در سال ۱۹۵۶ به عنوان به اصطلاح يکى از ايادى امرالله، به قول پيروان آن فرقه ضاله، منصوب شد که به منزله عضويت در بالاترين شوراى ادارى و فرقهاى بهائيت (تقريباً معادل کاردينال ارشد در مذهب کاتوليک) است».
در بخش پایانی این گزارش آمده است: «با بررسى موضوعات، عناوين و محتواى اين قبيل نوشتهها تعجب نخواهيم کرد اگر بدانيم که همه گزارشگران اعزامى و تهيه کنندگان اين قبيل آگهىهاى گزارش گونه در عکا و ديگر شهرهاى آن خطه، به سرعت راه ترقى را در بىبىسى فارسى پيمودند و همه آنها در تغيير و تحولات اخير اين شبکه، ارتقاى رتبه يافته و از هم اکنون جايگاه بالايى در تلويزيون در آستانه تأسيس آن يافتهاند».