آفتابنیوز : آفتاب: مرتضی تمدن روز پنجشنبه در شورای برنامهریزی و توسعه استان تهران که در محل فرمانداری ورامین تشکیل شد افزود: «از ابتدای سال 89 کشور وارد برنامه پنجم توسعه میگردد و در مدت باقیمانده باید سهم شهرستان ورامین در برنامه چهارم توسعه و دستیابی به اهداف پیشبینی شده مشخص شود».
وی افزود: «باید برنامه چهارم بار دیگر مرور شود، عقبماندگیها معین شده و تلاش شود تا به اهداف پیشبینی شده دست یابیم».
تمدن اظهار داشت: «برنامههای توسعه، سند معتبری است که مبنای کار دستگاهها میباشد و اگر قرار است گزارشی به مردم ارائه گردد باید در قالب همین برنامهها صورت گیرد تا مشخص شود کدام دستگاه در چارچوب قانون حرکت کرده است».
وی اظهار داشت: «برنامه توسعه شوخی و تعارف نیست، بلکه اصلی است که با تار و پود فرهنگ اجتماعی، اقتصادی و فرهنگی جامعه سر و کار دارد».
وی از مسئولین شهرستان ورامین خواست تا از همین امروز تمام توان و امکانات خود را در جهت تنطیم پیشنویس برنامه توسعه پنجم شهرستان ورامین با استفاده از امکانات و ابزارهای موجود و استفاده از نظرات خبرگان، اندیشمندان علمی و فرهنگی و اساتید دانشگاهها به کار ببرند.
استاندار تهران در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به بیانات مقام معظم رهبری در خصوص برنامه پنجم توسعه گفت: «باید سعی شود تا برنامهریزیهای صورت گرفته بر اساس الگوی اسلامی ایرانی قرار داشته باشد».
تمدن افزود: «برنامهریزیهای صورت گرفته و پژوهشهای به عمل آمده در سالهای گذشته بر اساس متد غربی بوده ولی در برنامه پنجم توسعه باید سعی شود تا تحقیقها و پژوهشها بر پایه اسلام و فرهنگ ایرانی صورت گیرد».
وی اظهار داشت: «کیفیت حلقه گم شدهای است که باید در برنامه پنجم توسعه مورد توجه ویژه قرار داشته باشد».
تمدن افزود: «ساخت مسجد، دانشگاه، مصلا، فرهنگ جامعه ما است ولی باید دید که خروجی این اماکن چیست، آیا آنچه از این فرایند خارج میشود همان است که در اهداف پیشبینی شده است» .
وی افزود: باید پژوهش ها به گونه ای باشد که بتواند به صورت عملی مورد اجرا قرار گیرد .
استاندار تهران با اشاره به تأکید مقام معظم رهبری به اجرای عدالت در جامعه گفت: توسعه در جامعه باید در کنار عدالت صورت گیرد.
وی افزود: «با وجود اینکه از ابتدای انقلاب شکوهمنداسلامی مقوله عدالت مورد توجه قرار داشته است ولی آثار عینی آن تا کنون بصورت ملموس مشاهده نشده است و این امر نیازمند شناخت کافی از توزیع امکانات و ثروت و شناخت کامل از محرومین جامعه است».