مسلم آقاجان زاده، تهیه کننده برنامه «کلبه عموپورنگ» درباره وضعیت برنامههای کودک در تلویزیون و به ویژه سرنوشت این برنامه گفت: آخرین برنامه ما برنامه «کلبه عمو پورنگ» بود که سال ۹۹ به راه افتاد و ۱۴۰۰ به پایان رسید و در اوج هم تمام شد، اما هنوز هم نتوانسته ایم آن را جمع کنیم و متاسفانه هنوز هم نتوانستیم تسویه مالی بگیریم که به فکر کارهای جدید باشیم. علیرغم اینکه مدیران قول دادند هنوز بعد از سه سال موفق نشدیم به سرانجامی برسیم. مشکل اینجاست که بعد از سه سال تورم این پول را به زیر صفر کشانده و ما را دچار مشکلات زیادی کرده است.
به گفته این تهیه کننده برنامه «عمو پورنگ» در حالی بیستمین سالگرد خود را گذراند که عملا از هم پاشیده است.
وی دراین زمینه گفت: این برنامه از قدیمیترین برنامههای تلویزیون بود که همه عوامل در این سالها کنار هم بودند و چنین اتفاقی در کمتر برنامهای دیده میشود؛ چرا که اغلب سِمَت برنامه سازان برنامهها تغییر میکند. ما از قدیمیترین برنامه سازان کودک هستیم و بیستمین سالگرد برنامه مان مواجه با این مشکلات مالی و از هم پاشیدن این برند تلویزیونی ۲۰ ساله شد.
به فکر فصل جدیدی نیستیم
این تهیه کننده در پاسخ به اینکه آیا از سوی مسئولان تلویزیون برای بازگشت برنامه «عموپورنگ» پیشنهادی نشده است؟ توضیح داد: معاونت سیما لطف دارند و پیشنهاد میدهند، اما با این شرایط مالی و شرایط تورمی نمیتوانیم کار کنیم و دوسال بعد پولمان را بگیریم و در نتیجه به فکر فصل جدیدی نیستیم. صاحب این برنامه صدا و سیماست و بنابراین بیشتر از همه باید دلسوزی کند. سرمایه انسانی که دور هم جمع بودند عملا پاشیده شده است و امکان جمع کردن عوامل هم وجود ندارد.
آقاجان زاده دربارهی عمکرد تلویزیون در قبال ساخت برنامه هایش بیان کرد: تلویزیون باید پایبند به پرداخت خود باشد همانطور که تهیه کننده متعهد به تلویزیون میشود که برنامه را به موقع برساند و اگر نرساند جریمه و توبیخ میشود، چطور ما کار را ۱۴۰۰ تمام کردیم، اما پایبند با قراردادها نبوده و نیست و این از مشکلات تلویزیون است.
از مجریان قدیمی تلویزیون در حوزه کودک چهرهی الهه رضایی در تلویزیون که سالهاست از حوزه اجرا دور شده، این روزها در قالب یک تبلیغ در آگهیهای بازرگانی و در قاب تلویزیون دیده میشودو البته خبری از اجرای برنامه جدیدی توسط خانم مجری نیست.
مجید قناد ـ مجری و برنامه ساز قدیمی ـ هم در اظهارات اخیر خود به نبود برخی حرفهایها در تلویزیون اشاره کرده و با زدن کنایه به تلویزیون گفته بود در حال حاضر مردم بیرون بیشتر ما را قبول دارند تا خود تلویزیون.